Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 25
myral spune:
LA MULTI ANI Alyx si Piccaflor sarcini usoare si bebei sanatosi!Carmenita si pe mine ma intereseaza stetoscopul sper sa se gaseasca si sa nu fie prea scump.Myral
16+
cecilia L spune:
Felicitari mamicilor de fetite, ma bucur ca au aparut majoretele, ce faceau baietii nostrii fara ele!!!!!!!!!!!!!
Roxana si Ale va tin pumnii pentru ECO de azi, astept sa veniti cu vesti bune.
Eu maine merg la TT si la ECO la DACIA MEDICAL CENTER,la ora 10, acolo este si doctora mea. Ma rog la DD sa fie totul ok,am niste emotii.............
A mai facut cineva acolo TT si ECO???????????? Cand am fost la control data trecuta erau tare multe fete care faceau acolo TT si eco> eram curioasa cum au iesit rezultatele.
cecilia
tomasa spune:
Felicitari sarbatoritelor zilei! 

Gpreda si Ony_2025, bine ati venit! Sarcini cat mai usoare si lipsite de emotii.
Ale si Roxana, va tin pumnii astazi la ecografii. Sa veniti sa ne scrieti cat mai repede cu vesti bune!
Roxana, din ce am auzit eu despre Herghelegiu, poti avea toata increderea. El este ginecolog cu specializare in ecografie, nu doar imagist ca ceilalti, asa ca eu zic ca are alta competenta.
Felicitari Cristina si Alinkav pentru fetite! Bravo voua, inveseliti listuta!!!
Afibebe, bafta multa astati si mai lasati grijile. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom ajunge toate cu bine la final de odisee si ne vom vaicari de colici, ragade si alte probleme.
Irinabobe, multumim ca ne mai citesti si ca esti alaturi de noi! 
Jojo Miha, e foarte ok analiza ta, bucura-te! Cazul ideal as zice chiar.
Liana, tu inca n-ai aflat ce ai in burtica? 

mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
Sabina spune:
plec acush, in cateva minute.
am intarziat pt ca bineinteles ca am primit un soi de palma peste fata de la o persoana apropiata...despre care nu ma asteptam sa zica ca ii e sila ca mai fac un bebe.
sunt ingrozitor de furioasa, da promit ca n-o sa plang.E o persoana in varsta si cred ca vede pe undeva un conflict de interese, altfel nu-mi explic. Nu va relatez tot, ca va ingrozesc.
Am uitat sa urez la Mult ani sarbatoritelor!!! S-aveti un an luminat si fara griji!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
jojo_miha spune:
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri
la toate,parca as fi speriata de bombe,parca as fi pt prima oara gravida,dar am mai multe sarcini pierdute ,ultima de 37 saptamani si va dati seama cum sunt, cu inima cat un purice.
Myral si eu ma bucur ca nu sunt singura constanteanca.
Eu stau la pat deoarece am probleme cu tensiunea,dar in rest suntem bine.
Mihaela
10+
aniast72 spune:
Dragele mele, ziua rezultatului TT a sosit si la mine... Am sunat la laborator, au sosit rezultatele si se elibereaza intre ora 13-15 . Va rog tare mult sa-mi tineti pumnii...am mari emotii. In paralel am facut si toxoplasmoza ..si acolo am emotii pt ca eu obisnuiam sa mananc carne cruda de fiecare data cand gateam...acum m-am lasat de obiceiul asta dar si sper sa nu fie prea tarziu.
Ale, Roxana_G, va tin pumnii astazi la 14.30. Sper sa veniti cu vesti bune.
afibebe, cu siguranta o sa aflati sexul bebelusului...eu am aflat de la 13 sapt si 6 zile...voi aveti 16 sapt...asa ca te astept diseara sa ne spui ce va fi comoara ta. 
NanaMotoc, gata greturile? Te mai chinuie sau ai scapat de ele? 
carmenita, e vorba de echografia Dopler despre care poti citi...offf...nu ma lasa sa postez linkul ...da pe Google si cauta ecografia dopler...
Eu cand vorbeam de stetoscop...ma refeream la acela simplu, al medicilor cu care intr-adevar poti auzi inimioara
-ului, dar ceva mai tarziu, dupa luna a 4-a.
myral, am dat search putin pe Google dupa stetoscoape si preturi si www.buymed.ro/list.php?categoryID=90" target="_blank">uite ce am gasit. Eu am unul extrem de simplu...dar pt scopul pentru care mi l-am procurat, momentan e nefolositor. 
Andreea
16+ cu 
tomasa spune:
Andreea, normal ca-ti tinem pumnii stransi. O sa fie bine! 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12s fix
Carmenita spune:
Aniast72 stiu de echografie Dopler, dar am gasit pe site la Odiseea sarcinii, la saptamana a 11-a urmatorul text: Cu ajutorul unui stetoscop Doppler, veti putea auzi bataile rapide ale inimioarei fatului - o mama a descris acest sunet ca apropiat galopului unor caluti. .
Eu m-am gandit ca e vorba chiar de un stetoscop, ca asa scrie. Dar probabil m-am inselat.
Myral nu stiu prea multe despre Tomescu, stiu doar ca a ajutat un cuplu care avea probleme de fertilitate si acum au bebe. Cred ca este un medic bun, mai ales daca are rabdare si te asculta si o preocupa starea ta.
Jojo_miha iti doresc o sarcina fara probleme si cu un bebic sanatos!
Carmen
11+
myral spune:
Andreea trebuie sa fie bune rezultatele la tine si sa nu mai treaca nimeni prin stresul Roxanei! Multumesc de site ma gandesc ca trebuie sa fie bune si stetoscoapele mai ieftine.Sabina stiu ca e greu sa nu pui la inima parerea persoanelor apropiate dar totusi incearca.Mihaela te inteleg si nu pot sa cred adica eu am nascut la 37 saptamani si bebe a fost f bine. Scuza-ma ca iti aduc aminte lucruri dureroase dar ai mare grija cu tensiunea ca stiu ca poate fi o problema daca nu e tinuta sub control.Sa te ajute Dumnezeu sa ai un bebic sanatos!Myral
16+
Roxana_G spune:
Care erati cu predictiile de sex dupa bataile inimii? Tomasa tu? sa stii ca ieri BB avea 152/min si e super certificata treaba ca e baiat.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]