Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 24
Alé spune:
Gata, am rezolvat. Ma duc la Iosup la 14.30, unde o sa ma vad cu Roxana_G.
Doo belele
la usa omului. Incerc sa ma linistesc ca am avut o noapte tare agitata, cu vise urite (cele mai urite) si o dimineata agitata, dar incheiata bine.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Gpreda75 spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit si sarcina usoara pentru mamica. Asemeni va urez si eu sa ne vedem cu toti ajunsi cu bine pana la capat...
aniast72 sunt nou venit pe aici...desi de citit am tot citit de multa vreme forumurile cu aspiranti si FIV. Din pacate mamica intra mai greu pe internet intrucat e asistenta medicala si abia a descoperit internetul adus de mine acasa...:)
Eu in schimb stau 9 ore pe zi pe internet intrucat asta mi-e serviciul...
Ce sa mai zic astept cu nerabdare ecografia de saptamana viitoare 28.02...sa vedem ce ne aduce nou...si sa vedem ca este bine acolo...insa trec atat de greu zilele....
tuturor mamicilor urez o sarcina ushoara si lipsita de greutati
9+
Pinacolada spune:
[b]Ale si Roxana[/b va tin pumnii!
Sper din tot sufletul sa fie bine si sa aflati vesti linistitoare!
Multi pupici!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
aniast72 spune:
La multi ani!! sarbatoritelor de astazi, alyx si Piccaflo
Va doresc multa fericire si multe bucurii din partea bebelusilor.
Ale, n-are de ce sa-ti fie jena, ...trebuie sa mergi urgent sa vezi ce e cu sangerarea. Te asteptam cu vesti bune. 
ony_2025,ne dai si noua data ultimei menstruatii si data de nastere?...ca sa te trecem pe listuta de la inceputul subiectului. Bine ai venit in Lumea Odiseei! 
Andreea
16+ cu 
Roxana_G spune:
Nu am reusit sa mai postez aseara ca imi picase netul acasa. Pacat insa, ca as fi venit si eu cu un suflu optimist, pentru ca eco la Herghelegiu a fost foarte buna. A zis ca e o sarcina buna, BB absolut normal la varsta asta, si ca ar trebui reevaluat la 22 saptamani. Si ca nu am indicatie de amnio si sa le dau naiba de triplu test.
Insa azi dimineata numai bine ca primesc rezultatul la triplul de la Medlife care este prost, adica risc de 1 la 199.
Iar plang, iar ma cert cu sotul. Ma mai duc la eco la Iosup cu Ale azi, insa sincer nici nu mai stiu ce sa astept.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
afibebe spune:
buna fetelor,
a sosit si ziua cea mare.astazi mergem la doctor.asa greu au trecut zilele si prin atatea emotii am trecut si acum parca timpul sta in loc.la 3 avem programare.oare putem afla si noi ce vom avea?
oare bebeul nostru va fi bine???
sunt asa de speriata ca si pulsul e ft ridicat.
inima parca mi-ar iesi afara.
atatea am citit si atatea am auzit ca sunt stresata rau de tot.
of Roxana draga prin ce treci si tu.sa stii ca eu nu as face amnio.pt ca nu as fi in stare de a ma deslipi de puiutul meu.
si sa stii ca am 2 prietene bune care si la tt si la amnio au avut rezultate infricosatoare dar au astrat copilul.amandoua au fetita si sunt jucause si nu au nici o problema.le am in grupa mica la gradinita pe amandoua si sunt niste istete si niste scumpe.
sa-mi tineti pumnii si sa dea Doamne Doamne sa vin cu vesti bune dupa amiaza.
va pup.
AFIBEBE
16+
Happiness_4_us spune:
Liana
si ai grija de bebici!
Alé, Roxana, va tin pumnii sa fie totul bine cu bebicii azi la Iosup. Curaj, voi sunteti puternice!

Alinkav, felicitari pentru
!
Nana,
14+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Carmenita spune:
Fetelor, am citit si eu despre stetoscopul Dopler, ca poti auzi bataile inimii micutului din burtica. Ce stiti despre el? Se gaseste? Cat costa? Are cineva asa ceva si a incercat?
Carmen
11+
Sabina spune:
fetelor, azi e ziua mea lunga de predat la facultate plus drumuri, sa ma intampinati cu vesti bune diseara!
va pup si tin pumnii fetelor cu eco si analize.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
myral spune:
Carmenita stai linistita ca si eu sunt la fel chiar cred ca am speriat-o pe doctora mea cu spaimele mele ca mi-a dat o gramada de pastile sa iau si apoi m-am gandit ca totusi am exagerat putin. Ma bucur in schimb ca e f grijulie o cheama Tomescu Aneta daca ai auzit ceva despre ea te rog sa- mi spui. Eu vitamine nu am luat ca am observat ca imi fac rau.Mihaela si tu esti din Constanta nu stiu clar despre analiza dar am auzit ca trebuie sa fie IgG pozitiva si IgM negativa ca inseamna ca ai anticorpi sau amandoua negative. Tu cum te simti?Ale Roxana sa aduceti vesti bune de la eco!Afibebe tu stai linistita ca sigur va fi bine si e posibil sa afli ce e daca bebe in pozitia care trebuie.Myral
16+