Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 23
Alé spune:
Cristina, cum s-a descoperit acesta cauza la tine? Adica cum s-a vazut? Eu imi pun mari sperante in doppler, poate, poate se vede ceva...
Nu-mi doresc decit sa stiu si eu ce am, de unde curge si de ce. Si daca o sa-mi spuna sa nu ma misc, apai nu ma misc. Dar pt ca inca bajbaie cu motivele, nu se omoara nici cu recomandarile nici cu tratamentul.
IMi vine sa ma sui pe pereti.![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
irinabobe spune:
ale pt urgente il poti suna direct pe iosup si te cheama printre programari. asa ca daca chiar esti ingrijorata si vrei sa te vada da-i un telefon. eu asa am procedat cand am mai vrut inca un verdict ca sarcina e oprita in evolutie. m-a primit in aceeasi zi la clinica la care avea program.
kriss79 spune:
La Multi Ani! alyx si Piccaflor!!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebici peste 6/7 luni!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
9+
ony_2025 spune:
Buna fetelor,
Avand in vedere ca sunt noua pe forum sper sa ma ajutati sa ma integrez
Eu sunt gravidutza in saptamana 15 si abia astept sa cresc
Din cate am inteles DDN va fi intre 13 si 17 septembrie. Nu mi-a spus data exacta...
Va doresc tuturor sarcina usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!!!!
alyx spune:
quote:
Originally posted by kriss79
La Multi Ani! alyx si Piccaflor!!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebici peste 6/7 luni!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina9+
multumesc de urari.
si tie si tuturor fetelor le doresc sa se bucure de bebelusii lor.
Parca anul acesta este altfel ziua mea. Sau poate o iau eu razna. ma simt bine si fericita.
ceea ce va doresc si voua.
Alé spune:
irina, sarumina de sfat. Numa ca mi-e cam jena. Eu mizez pe o chestie care nu stiu cat e de adevarata, si anume ca la doppler se vede cum tisneste singele de pe undevaaaaaa.
Asa ca nu stiu daca sint o urgenta cu adevarat, ca sa am pretentia sa ma primeasca peste rind... Vad eu, ma descurc cumva.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
jojo_miha spune:
Buna dimineata fetelor ,am si eu o rugaminte la voi,care ati mai facut analiza la toxo si stiti ce reprezinta valorile,deci eu am asa
Anti-Toxo.gondii IgG,(ELISA) rezultat-120.843 IU/ml si limita normala (negativ<9).
Tocmai saptamana viitoare ma duc la doctor si sunt tare curioasa,e bine sau nu?
Mihaela
10+
Carmenita spune:
Myral ma bucur ca si tu esti din Constanta. Intr-adevar scriu mai rar, in schimb va citesc. Ma gandesc ca daca incep sa ma vait de spaimele mele, de cele mai multe ori nejustificate, o sa par ridicola pe langa fetele cu probleme adevarate care sunt mai curajoase decat mine. Pentru ca eu sunt exact opusul la ce imi doream sa fiu. Orice mi se intampla am impresia ca e ciudat, nu stiu daca e normal, sunt vesnic alarmata si cu frica ca bebe poate sa pateasca ceva. Si ma simt vinovata ca nu am incredere suficienta in bebele meu si in Domnul. Asa ca incerc sa lupt cu gandurile mele si sa nu le mai si scriu.
Abia astept sa merg la medic pe 26 sa stiu ca e totul bine cu bebe.
Legat de vitamine, eu am inceput sa iau din saptamana a 10-a din proprie initiativa pentru ca slabisem si ma simteam devitalizata. Iau Elevit Prenatal si ma simt foarte bine de cand il iau. Eu sper ca nu am facut rau luandu-l. Voi luati Elevit? De cand ati inceput sa luati?
Myral tu la ce medic mergi?
Felicitari mamicilor de fetite! Dar si mamicilor de baieti! 
Va pup si aveti grija de voi si de bebicii vostri!
Carmen
11+
Sabina spune:
Ale, cum sa nu fii o urgenta???
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
cristina85ss spune:
Jojo miha ti-au iesit bine analizele de toxo.Nu te speria daca vezi ca IgG este pozitiv,ci din contra! Bucura-te ptr ca inseamna ca ai anticorpi impotriva toxoplasmei ce te va proteja pe tine si bebe in timpul sarcinii.Important este ca IgM este absent sau negativ
Cristina florea in ceea ce priveste vitaminele in primul trimestru,nu toate contin vitamina A.Eu de exemplu iau de o saptamana un tip de vitamine ce nu contine,defapt sunt putine vitamine prenatale cu vit.A
danielle02 Roxana G Marushka alehiam myral Sabina Roxali Ale multumesc ptr felicitariile voastre 
sunt foarte fericita ca voi avea o fetita
Cristina
14+