Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
danielle02 spune:
roxana,ale sa dea Dumnezeu sa treceti repede peste toate necazurile astea si supararile ce nu va lasa deloc in pace!
irina, si eu mai am scurgeri.nu cred ca e un motiv de ingrijorare.cel putin asa mi-a zis moasa!
fetelor,ce credeti ca am facut eu ieri???
am varuit in baie si am facut curatenie generala in bucatarie si sufragerie.am o durere de spateeee... de zici ca sunt paralizata! ![]()
danielle
13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
La CMU nu e gata decat TT, fara calcul de risc. La insistentele mele mi l-ar fi dat si acum, insa pana la urma am zis sa ii mai las pana maine poate mi-l dau cu totul. La Medicover e gata la 2, nu mai am rabdare.
Sunt insa tare bucuroasa ca pana la urma BB-ul prietenei este bine, doctorul a zis ca asta e ritmul lui de crestere, ca este absolut normal si ca nu vor fi deloc probleme. Asa ca nu ii provoaca nasterea si nici nu ii fdace cezariana, insa oricum momentul intalnirii cu fetita ei nu e departe pentru ca deja i se scurteaza colul.
Danielle, sa stii ca eu am facut ieri curatenie la birou. Nu mai aveam liniste sa stau in vrafuri de hartii cu care convietuiam bine mersi de luni intregi. La sarcina precedenta sperasem toata familia, ma gaseau numai cocotata. Aveam obsesie cu debaralele, spalam pana si tapetul. Sotul meu imi imterzisese sa ma mai vada urcata pe scaune, sa nu cad de acolo, si ca atare faceam curat in dulap des si reasezam de o suta de ori lucrurile.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Acum am reusit sa intru si eu.
Ale iubita, sper din tot sufletul ca sunteti bine, si tu si bebe.
Irina C, ce scriai tu mai devreme despre secretii este descrierea exacta (dar exacta!) a ceea ce am si eu din cand in cand. Au fost mai abundente prin saptamanile 7-10, acum s-au rarit, dar chiar aseara am observat o "bucata" de "elastic" alb translucid cu o usoara tenta verzuie. Stai linistita, totul e ok. Analiza de secretie n-ai de ce sa faci decat daca sunt foarte abundente si urat mirositoare.
Roxana, ma bucur mult ca prietena ta e ok si s-a linistit. Iti tin si tie pumnii pentru rezultatele care trebuie sa le primesti astazi si pentru controlul de diseara.
Ana
14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
tomasa spune:
Ale, da-ne te rog un semn de viata! Spune-ne ce ai facut la spital si ca sunteti bine amandoi. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
danielle02 spune:
roxana, sa stii ca mama mea mi-a zis ca nu e bine sa ma intind cu mainile pe sus.prea tarziu din nefericire fiindca deja eu terminasem de varuit si ea ma sunat. vad ca mi-a revenit energia fiindca pana acum eram ca o leguma.nu aveam chef absolut de nimic.
exact ca si tine am inceput sa imi asez hainele de o gramada de ori! tot nu imi place cum stau! ba ma gasesti printre oale,ba printre haine si tot asa....
sanatoase sa fim! si bebeii la fel!
danielle
13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Alé spune:
Fetele, multumesc de incurajari. Bebe e bine. Ca intr-un cosmare care se repeta la nesfarsit, singerarea nu se stie de unde e. In sensul in care nu e nici o urma de hematom pe linga sau pe sub palcenta. Curat, uscat...
Pare-se, dar e asa, o supozitie, ca placenta singereaza marginal si singele ala nu curge prin col ci se stringe intr-un loc, face hematom si la un moment dat il "scuip". Asa ca o sa tot am surprize d-astea.
In plus, i-a gasit lu bebe un mic chist de plex coroidian drept, asa ca sa fie tacimu complet.
Io nu mai suport. Ma lasa nervii, sincer. Cum naiba sa nu ma gindesc la sarcina anterioara cind totul se repeta???? Am singerat din cazue necunoscute mai bine de o luna, dupa care ma trezesc cu bb mort, in conditiile in care pina atunci crescuse bine mersi, fara intarzieri de crestere si cu o dezvoltare absolut normala.
Acu, la fel. Bebe bine sanatos, si curge cu hopuri de data asta. Zau ca ma lasa nervii, oricat de viteaza as vrea sa fiu.
Colac peste pupaza, mi-a iesit si listeia neconcludenta, asa ca tre' s-o repet.
I-am zis si doctorului: vreau sa am si eu o sarcina normala, sau macar sa aduca cu o sarcina normala...
Imi cer scuze pentru incoerenta, dar sint zombie. Probabil si de la oboseala si de nesomn, dar si de la stres. In caz ca avea cineva vreun dubiu, sint acasa si acasa ramin. Nu stiu pina cind sau ce si cum, dar azi oricum nu eram in stare de nimic...
Va pup si incerc sa dorm.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Alé spune:
Iar motivul pt care am stat 3 ore la spital a fost indiferanta si nesimtirea oamenilor! sinte extrem de indignata.
Dr m-a trimis la cel mai bun aparat si la cea mai buna ecografista de la municipal. Mi-a dat un bilet pt ea, sa i-l dau cind ajung. La et.4 in asa zisa sala de asteptare, plin de femei - gravide, normale si paciente de spital. La ceva vreme, asistenta iesea si striga cate 2-3 persoana. As fi terminat intr-o jumatate de ora daca nu ar fi intervenit nenumaratele pile.
Incredibil, fetelor! Tot soiu de cucoane, care mai de care mai impopoptonate, insotite de diversi doctori, conferentiari sau chiar asistente, intrau cu nesimtire direct in cabinet.
Repet, afara, pe sacune erau gravide vizibile si pacientele vai de ele, albe, terminate, ma rog, vizibil suferinde.
Dar piesa de rezistenta a fost un barbat, frate! Sotul unei asistente, ca m-am uitat special pe ecusonul ei. Lui nu i-o fi fost rusine sa treaca prin fata atitor femei tinindu-se de burta si vaitindu-se ca pe el il doare. Atunci n-am mai rabdat si mi-am dat drumu la gura. El nu m-a auzit, ca intrase in cabinet, dar nu mai puteam sa rabd.
Ne-sim-ti-ti! iar biata doctorita n-are ce face. Ofteaza si ii primeste, ca deh, conferentiaru, doctoru cutare, doctoru cutare... Oooooffffff. Mie imi tremura inima acolo pe scaun si o tanti foarte eleganta de vreo 50 de ani care era la menopauza avea o problema ca "picura" adica are o singerare usoara de citeva zile. Si i-am ascultat povestea vietii cit a asteptat sa intre inaintea noastra.
M-am plins ala dr, dar a zis ca n-are ce face...asa stau lucrurile si nu putea decit sa fac si el la fel.
Gata, hai ca incerc sa dorm, da' nu prea-mi vine si ma si suna de la birou. ![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Happiness_4_us spune:
Alé, incearca sa te linistesti, sa nu te mai gandesti la nimic. Autosugestia de cele mai multe ori ne joaca niste feste urate. Nu mai face comparatii cu ultima sarcina pierduta ptr ca iti faci mult rau. Incearca sa gandesti pozitiv. De data asta trebuie sa fie bine, nu are cum altfel. Stresul nu ii face bine lui bebe asa ca, fara stres.
Te pup si te imbratisez cu mult drag.

Ai grija de tine.
Nana,
14+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Ale, draguta mea, nu te mai agita atata. Asa e cu umblatul pe la medici, si lumea in general or e nesimtita or e indiferenta. Trebuie sa o iei ca atare ca nu ai ce face. Nu te stresa cu chistul de plec coroid, vezi ca tocmai postasem despre asta. Nu este nici o problema, se va resorbi. Daca nu ma crezi pe cuvant da o cautare pe net dupa "choroid plexus cyst" si ai sa vezi. Mai multe detalii diseara, ca merg la Albu si mai cer informatii. Iar listeria neconcludenta am avut eu la sarcina trecuta pana la 7 luni.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Eu voiam sa ma vaicaresc si eu, insa biata Ale chiar are probleme, ale mele erau cele vechi, Alex cu 37.6 nejustificat, si nervi la birou. Insa pe Alex o duc maine dimineata la doctor si vedem, complicatii nu au cum sa apara sub antibiotic. Nervii de birou nu merita mentionati, eu sunt de vina ca am acordat atentie unor porcarii. Iar problemele vechi sunt tot alea si de data asta promit ca nu mai revin la decizia de a face amnio oricat de bine ar iesi testele sau ecografiile. Pentru ca am nevoie de liniste.
Ale, ti-am dat mesaj privat. 
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]