Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ale, eu am facut eco la 11 sapt, n-am nimic relevant sa-ti zic din pacate despre burtica de bebelus.

Pe 29 martie mai faceco, o sa zic atunci, daca crezi ca te mai ajuta cu ceva.

Oricum, stai calma si linistita, eu cred ca la fiecare bebelus sunt multe amanunte pe care nu le stim si care evolueaza complet diferit.Plus neprevazutul....uite la mine cu Sofia, sarcina perfecta ,nici macar greturi,si la final batu-n balta cu lipsa de lichid si intarziere de crestere etc....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

pt toate burticile pupici inghesuiti....
Dragele mele eu va citesc zilni si sunt aproape de voi,desi nu am postat intruna deoarece nu am avut noutati...Imi pare tare rau pt cele care ati trcut si prin momente mai neplacute,stres, dar merita sa sa incercati sa luptati pt bebei vostri minunati.
Ale ai trecut prin multe si sa sti ca te apreciez enorm pt taria cu care ai trecut,merita sa fi luptatoare si linistita pt micutul tau baietel.
Irina eu zic sa nu te stresezi din cauza scurgerilor pt ca si eu am trecut pe acolo si am fost disperata...Doctorita ni-a spus ca sunt perfect normala in timpul sarcini...nu este vorba de dopul gelatinos! asa ca fi linistita pt bebe.. Inainte de a termina vreau sa le felicit pe care au aflat culoarea carutului..eu miercuri merg la doctorita si am sa va spun si eu ce carut o sa am pupici pt toate burticile

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ale, nu are rost sa te ingrijorezi ca bebe e cu cateva zile inainte/in urma. Mie doctorul meu mi-a zis ca daca are 10 zile in plus sau in minus e in grafice si nu exista motiv de ingrijorare si se urmareste situatia in continuare, ca bebelusii cresc in ritmuri diferite in burtica, la momente diferite. Uneori raman putin in urma, apoi recupereaza si tot asa. Dar e bine sa fii monitorizata corect.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu vineri am facut testul combinat (sange si eco pt translucenta nucala). Mi-au iesit niste valori demne de invidiat, TN de 1.2/1.3 (ca l-au masurat pe bebe 2 ecografiste diferite ca nu vroia sa stea nicicum la "poza") si conform analizelor de sange coroborate cu TNul mi-a iesit un risc de 1:14731 sau asa ceva. Au facut tot felul de masuratori, au verificat placenta (care era ok si pozitionata anterior sus), diverse oscioare ale lui bebe, inima (156bpm), fluxul sanguin, diametrul cranian si totul e in parametri.

L-am vazut si pe ginecolog imediat dupa si era foarte fericit si bucuros de rezultate. Mergem la control la inceputul lui aprilie - la fiecare control ginecologul verifica cu un aparat mic de eco cat de mult a crescut bebe si ce puls are.

Doresc tuturor fetelor liniste, calm si optimism!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Io n-am somn. Intai m-am trezit sa fac pipi, apoi am baut apa si apoi cum stateam io asteotind sa-mi vin somnu la loc, mi-a venit foameaaaaa. Asa ca am halit o cutie de Toffifee si bantui pe net.

adimercedes, nu asta mi-e grija, ca e inainte sau in urma, ci ca burta are un avans de 7 zile, spre deosebire de restul chestiilor masurate care n-au. Nu m-am exprimat io tocmai coerent.
Ma rog, m-am mai linistit, ca aveam io niste tabele destul de detaliate cu masuratorile astea si e in graficele de acolo. Asa cum mi-a zis si doctorul, la varsta asta n-are importanta, nu arata nimic si nici vreun defect genetic nu se manifesta cu abdomen marit. Sa vedem la 20 de saptamani cum e.

Va pup. Incerc sa ma culc la loc.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

N-am reusit sa ma culc la loc, intrucit am mai pordus un hematom. M-a luat tusea de la Toffifee si cind am tusit mai tare, tusti, hematomu.
Sint tare amarita. Am reusit sa atipesc vreo jumate de ora dupa eveniment si acum ma pregatesc (de vreo 45 de min) sa plec la spital. Nu-mi vine sa cred ca aseara la eco nu s-a vazut nimic si in mai putin de 12 ore era iar acolo un hematom marisor.

Cum ziceam, sint amarita foarte. Nici nu stiu ce sa mai zic sa ma incurajez ca totul va fi bine si pentru mine...

Hai ca nu vreau sa va intristez si pe voi sau sa va tin in suspance toata ziua. Ce-o fi, o fi. Stiu ce inseamna sa fie rau, deci macar stiu la ce sa ma astept.

Sa aveti o zi frumoasa.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ale, ma rog pentru tine. Eu cred ca va fi totul bine. Sunt sigura ca va fi bine!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11+

Mergi la inceput

Roxana, dupa parerea mea Alex a ta a fost numa' buna la 3.650 kg. cat a avut. In cazul meu nu zic ca a fost mic, dar nici mare, tinand cont de faptul ca e baiat si ei in general au greutate ceva mai mare la nastere. Oricum ma asteptam la mai rau tinand cont de IR-uri. Bine ca a fost sanatos, ca asta conteaza. Ba chiar stiu de la pediatra lui Tudor, dr. Culcer, ca astia mai micuti la nastere sunt mai luptatori si recupereaza foarte bine dupa.

11+

Mergi la inceput

Liana si Carpatina, hai sa va spun un secret. Dar sa nu mai spuneti la nimeni, da?...shhttt! Si eu mi-as dori sa ma insel.
Slippers, si mie mi s-a parut ok greutatea de la nastere dupa ce imi spusese Pop ca va fi micut copilul. Slava Domnului ca au fost sanatosi si la termen, asa cum sper sa fie si astia de acum, ca restul se recupereaza oricum, chiar de-ar fi mai mici.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,
Nu am mai scris zilele astea, am preferat sa citesc doar, nu prea m-am simtit bine. Starile acelea de rau s-au mutat parca seara, m-am simtit tare obosita, adevarat ca vineri am muncit tare mult la servici, si luni la fel, si ca urmare m-am hotarat sa-mi iau un medical.Am fost la medicul de familie si de azi sunt in concediu medical, o sa\se supere directoarea mea, dar nu am ce face. Am considerat ca sanatatea mea este mai importanta, mai ales ca i-am zis ca am nevoie vineri de o zi libera sa merg la TT si a cam strambat din nas.....asa ca m-am hotarat sa nu mai merg pana la vacanta de Paste,dar este prea mare agitatie pe acolo si nu mai pot sa urc si sa cobor scari de n ori intr-o ora.
Sper ca nu v-am plictisit..............cu povestea mea.
Roxana am si eu o curiozitate daca nu te superi: ai primit rezultatul de la celelalte TT? Stiu ca te-ai hotarat sa mergi la amniocenteza, dar chiar ma intereseaza subiectul.Oricat de viteaza vreau sa fiu, si optimista...... tot ma gandesc la TT care urmeaza sa-l fac vineri, nu mi-e frica ca bb ar avea ceva, ci pur si simplu mi-e frica ca varsta influenteaza ff mult acele valori....cred ca intelegi......nu ma gandesc decat ca atuci cand o sa vada ca am 34 ani, sigur imi da vreun risc......Ma rog la DD sa nu trec prin asta.

acum bebe are 15 sapt si 4 zile

Sa auzim de bine,pupici pe burtici

cecilia

Mergi la inceput