Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Yagmur pentru Luca si cele 3 luni
Livia72 pt d-ra Maria Irina
RMarce pt d-ra Lara
Belle_Vue pt d-ra Audrey Maria

gabriela - pai tu fata buna,. se poate sa induri fara sa spui? Si eu am avut senzatia unei astfel de atmosfere si le-am spus-o pana la urma, socrilor mai tarziu, dar primul bombardat a fost EL! Si am intors rau foaia, i-am zis daca vrea sa mearga in vizita nu are decat, dar fara mine, ca nu imi face placere si voi incerca sa ii vad mai rar. Si apoi abia astept WE sa il petrec cu EL nu cu ei, ca nu cu ei m-am incurcat (a se citi ). Intreaba-l cand are de gand sa va considere o fam (tu si fata adik) ca si io am facut-o si dupa asta a lasat-o mai moale cu parintii lui. Spune-i ca in afara de faptul ca sub acelasi soare nu ai nimic in comun cu ei si prin urmare mai rarut ca-i mai dragut. Io v-am mai zis o data ca sunt buna, dar si cand mi se pune pata, fac urat de tot . Si inca ceva, daca vrea vizite mai poti face o concesie: mergeti 1-2 ore intr-o zi din saptamana, ca atunci tre sa reveniti repede acasa fie pt odihna, fie pt baie la copil, dar WE e lege: E PENTRU VOI!
shine - nasol cu "mica menstruatie". Eu am fost la control chiar si asa, si dr a fost multumit de evolutia uterului si procesul de refacere. Tocmai de aia sunt nedumerita/nemultumita.
raluca - se poate sa il fi prins un pic aerul ceva mai rece. Nu cred sa aibe o legatura cu kk. Sanatate!
dana - si voua sanatate si sa auzim numai de bine!
adita - bine ai venit printre noi! Sa iti traiasca copii si sa fiti fericiti!
adela si shine - nu e chiar istovitor programul, ca dovada ca acum cand dorm piticii as putea sa fac si eu, dar sunt ok, mai bine cu voi!

iar e ceva in neregula ca nu pot incarca si restul paginilor pentru un raspuns ca lumea, asa ca...multumiti-va cu atat, deocamdata!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adela - doar o poza, sau nu vad eu bine? Frumoasa papusa ta!
Cristiana - sanatate lui David!

Pediatra - daca e dusa cu pluta treaba ei. Eu la Matei nu am dr pediatru, tocmai pt ca la Mangalia nu am la cine sa apelez. Pana acum dr de familie a fost de ajuns, e o tipa tanara cu care sunt prietena de ani buni. Ea imi controleaza baiatul inainte de vaccin si a fost suficient. Nici de acum incolo nu am sa mai merg la pediatru, pana nu o sa aud de unul intr-adevar bun. Nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa ai pediatru la copil, asa ca eu nu am.

merg sa trag un pui de somn, la rugamintea sotului. Apropos, l-a mai votat cineva in afara de dianamizzi ?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!
Sa ma bag si eu in discutii...
La multi ani pt sarbatoritii zilei!!!
Vigantolul se da cu o ora inainte de masa (asta daca ii prindeti treji).
Fetele, urate experiente cu dr astia, eu macar am gasit de la primul copil unul de incredere ca tot asa m-am plimbat si eu timp de vreo patru luni. Pai Fe si Ca nu prea se dau pana la un an decat cu motive serioase. Ce sa mai zic ca pediatrul nostru e anti-fier si nu ne-a dat nici cand hemoglobina a scazut sub normal - a zis s-o rezolvam din alimentatie si am bagat la greu ficatei, carne de vita &co.

Adita, bine ai venit!!! Ar fi bine sa ne spui cam cum te descurci tu cu 4, ca azi e prima zi in care sunt solo cu ambele si m-am distrat de minune...si ma gandesc ca toate zilele de acum inainte vor fi la fel. Mai in gluma mai in serios, citez o colega de la mamicile celelalte cu 2 copii - "oare ce-o fi fost in capul meu?".

Gabriela, hmm, nu ma pricep la sfaturi, insa problemele astea, daca nu le discutati&rezolvati, vor deveni mai mari pe viitor. metode sa te intelegi cu soacra nu am, dar am incercat, vorba lui lili, sa o evit cat mai mult posibil. atata timp cat nu ne intalnim de intelegem f bine.

shine, nici noi nu ne bagam la aventuri de week-end in Moghioros. Dar pe la ora asta, spre exemplu, e ok. Sau pana la 13 cand iese copilarimea de la gradi.

Va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LILISOR mersi de urari. Pai daca dr din cta sunt asa cum sunt pai aia din mangalia.... cred ca sunt de belea. Si ii mai dai si bani. ciu-ciu
Dar ce combativa esti aszi. De oboseala.
Adevarul e ca eu am un sot ideal:nisi el nu ii mai suporta pe ai lui. Am ajuns sa ma duc eu mai des (duc copilul) decat el. Si cand il rog sa se duca sa il ia prefera orice altceva numai asta nu
Si il inteleg. Am fost saptamana trecuta la ziua bunicii nu stiam cum sa o stergem mai repede de acolo. Am plecat amndoi ametiti de cap. Vorbeste socru-miu frate cu trei guri. Mi-a intrat mancarea pe dos, ca el nu a mancat nimik ca sa vorbeasca. La unh mom dat imi venea sa ii bag o felie de paien in gura sa mai taca. Si numai tampenii, povestite a nspea oara ..... valeleu
Cred ca al meu o luna nu mai trece pe acolo. Eu scap usor, ma duc las copilul, iau copilul le spun ca ma grabesc si gata. El trebuie sa stea ca de sunt parintii lui

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Hai ca am inceput sa o iau si eu pe urmele lui socru-miu vorba lunga.

Vreau si eu o idee de facut ceva din dovlecei care sa nu necesite prea multa bucatariseala si nici prajeala.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Adela, bubita e rosie, iar in varf un cap galben, ca un cos.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

In sfarsit am apucat sa va citesc...ca aveti o viteza,mama,mama.

Adela,am raspuns,iubita,cumsa nu.Ii spunem Lucas si inca nu sta in fundulet,doar asa de-o poza sau o fitza.
Sta si al meu tot timpul cu limbuta pe afara,ca ma gindeam ca poate il mananca de la lapte sau are vreo ciupercuta.

Adita,bine ai venit si ma bucur ca mai e un bb nascut in aceeasi zi cu Lucas!

Vad ca sunt cam multi bb-ii bolnaviori,se pare ca nu e o perioada prea buna.
Si ca sa va mai inveselesc putin,ia uitati aici generatia in blugi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

http://www.holdthatpic.com/albums/adela2006/adela--alexia

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

dana probabil am ratat mesajul ; e total lucas in costumasul de blugi ; asa am crezut si eu ca o fi vreo ciuperca dar vad ca e ceva normal toti fac asa ; cum a fost la masaj era ptr lucas ? ce mi-ar place si mie sa ma invete cineva cum sa o masez pe alexia

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILICA, da' cine NU ti-a votat inca sotzul? Pun pariu ca are cele mai multe voturi, cu o asemenea galerie ca a noastra!

Cat despre pediatra, ma gandeam ca fiind copilul prematur ar mai trebui sa-l vada cineva de specialitate. Mai rau am facut! GIO, carne de vita & ficatei ceva mai incolo!

GABRIELA
, ti-am mai spus sunt foarte pentru tine, chiar nu meriti un asemenea comportament, ia-ti inima in dinti si pune totul pe tapet, caci o sa-ti faci din ce in ce mai mult sange rau. Mai lasati-o mai moale cu socrii, mai ales in WE cand chiar ai vrea sa stai linistita in familie. Iar daca devotatul fiu vrea sa se duca, sa se duca singur, asta e.

Nici noi nu suntem casatoriti, iar daca pe tati il apuca vreun gand ca eu n-as face sau n-as fi, ii raspund scurt: "cauta-ti alta mai buna, ca e plin targul", nici intr-un caz n-o sa ma simt eu de rahat pentru el, nu te lasa manipulata astfel.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput