Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lilica nici eu nu am pediatra la alexia dr ei e o colega de la lucru medic de familie dar are multi copii inscrisi si face si vaccinuri la bebelasi ; votat sot din nou

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, ne-am intors si noi de afara ca stam de la 10. Cred ca l-am cam imbracat gros dar ... ne acomodam si noi incetul cu incetul.

Am cateva intrebari:
1. Bebeii vostri vomita la o ora doua dupa masa cateodata? Matei a facut de vreo doua ori asa, inclusiv azi si nu prea stiu ce sa fie. I-am dat masa trecuta in parc si eu am zis ca a ragait dar nu o fi ragait destul? A vomat cand am intrat in casa si s-a trezit.
2. Bebeii vostri fac vreo figura artistica? Se intorc, se ridica de maini cand stau pe burta etc?
3. Ii tineti in carut numai pe spate intinsi sau ii mai ridicati nitel?

Gabi, imi pare tare, tare rau de ce citesc cu al tau. Nu pot sa spun decat sa ii fie rusine. Maaare rusine!

Lili ... imi pare TARE rau de cu ce te confrunti. Felicitari ca inca mai esti zdravana! Putere si ajutor de la Doamne Doamne iti doresc!

Adita, bine ai venit, felicitari pt cele patru minunatii! Am remarcat ce nume frumoase au. Esti binevenita printre noi!

Apropos de umblat cu bebele sa stiti ca io de cand stau pe afara cu orele ca nebuna si mai mergem in vizite si alea alea, cam de cand am inceput chestia asta Matei doarme pana la 6 dimineata cu baie seara sau nu. Sa nu zic intr-un ceas rau ... .

Si Matei scoate limba si se linge pe maini de mama, mama. Nu stiu ce o fi. Eu am intrebat pediatra daca e semn de dezhidratare si sa ii dam ceai si mi-a zis ca haide domne, terminati. Deci ... astept si io raspunsuri pe tema asta.

A venit ora de masa deci a inceput concertul. Fug!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Sa-mi stea inima in loc: vad subiect;" Spiridusi de ianuarie -febr 2007"???/!!!
Zic: doar n-au schimbat fetele titlul ???

Probabil ca au gresit mamicile de spiridusi de ian feb 2006...

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,1.al meu e campion la varsat si regurgitat.O face cind ne asteptam mai putin si apoi rade de mama focului,semn ca nu-l afecteaza deloc.Asa ca sunt calma.

2.Al meu se ridica in manute,face barcuta cind sta pe burtica.

3.in carucior il pun si pe o parte ca nu sta pe spate prea mult.Am de gind sa incerc si varianta pe burta...ca pe sanie.
De ridicat,nu-l ridic inca pina nu da semne ca ar vrea sa se ridice singur.

Adela,pup bombonica roz.Ce frumoasa e in cadita.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Cata - la prima intrebare raspunsul l-am dat putin mai in urma dar in principiu daca ti-a vomat de cateva ori nu e grav, poate a mancat si-a inghitit mai mult aer, nu stiu. Dar zau nu te mai stresa si tu la fiecare chestie (stiu ca e usor de zis pt. ca eu sunt la al doilea ). Insa tocmai pt. ca m-am stresat la primul cu chestii marunte, incerc sa fiu echilibrata acum si sfatoasa (daca nu te superi). La a doua intrebare, Evi se rasuceste de pe spate pe-o parte, ceva de genul mai are nevoie de un bobarnac (vorba vine) si ajunge pe burtica. Insa pe burtica nu se impinge neaparat singura in manute, se cam oftica daca o pun si sta doar daca doarme. La a treia intrebare... Eu am landou si se ridica la cap, daca se nimereste sa ii dau sa pape afara, il ridic intotdeauna ca sa stea cu capul putin mai sus. Am facut asa si la David si e sanatos si armonios dezvoltat. Dar sa te astepti si la pareri ca pana la 5 luni bebe trebuie sa stea culcat si atat.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

cine intreba de carusel eu din asta am :
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=miracles_milestones&pid=34166" target="_blank">carusel

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am fost si noi in Herastrau cu toaa gasca..chiar e super afara.

catalina, asa fac acnd incep sa-si descopera mainile, le ling ,le sug, de zici ca sunt nemancati..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Bai, ce dulci sunt bebe Lucas in blugi si domnisoara Alexia in roz :-) Super simpatici puiutii!!!

Raluca - ce mistoooo e caruselul, vreau si eu!!!!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Raluca,super caruselul.
Eu am unul simplu,dar bb nu pare ca se omoara dupa el.Adica sta cam 10-15min cu ochii la el si gata se plictiseste.
Noroc ca sta mai mult in leagan.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off..m-a pus naibii si nu i-am mai dat de vreo 10 zile din biberon, bine si acolo tot lapte de la mine.Am zis ca sa mi se regleze productia.Productia e ok, nu ma mai dor sanii, desi mai curg, dar nu mai se intaresc cu noduli etc....dar NU MAI VREA BIBE DELOC.
Azi dim m-am muls si nimik..cum il vede urla...
O s ainsist zilele astea sa o fac sa bea si din bibe..c avai de curu' meu altfel.La Ingrid 2 luni m-am chinuit sa o afc s ainvete sa pape din bibe.
Si Doamne fereste se iveste ecva, sau pur si simplu trebuie sa plec doar eu cateva ore..si pitica ce face...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput