Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna,

din pacate noi azi stam in casa, David a "reusit" sa raceasca putin asa ca... Bine macar ca n-are febra, asa ca mergem pe homeopate deocamdata. Incerc s-o tin pe Evi la distanta, macar ea sa scape.

Pai mai Shine, nu stiai ca in week-end e imposibil de suportat acest parc!?!?!? Noi mergem in Herastrau pt. ca e mai aerisit (dar nu partile alea suprapopulate dinspre Arcul de Triumf sau Aviatorilor). Incearca si in Politehnica, e super acum, de cand au inflorit copaceii. Numai ca sunt portiuni cu maidanieni (in cazul in care ti-e frica de caini) Moghiorosul e extrem de aglomerat...eu mai mult ma enervez decat sa ma relaxez.

Levi - din experienta cu Evi, iti spun ca are zile in care bea dintr-o suflare tot si zile in care dupa 80 de ml impinge biberonul cu limbuta cu o scarba de nedescris. Cu eructatul cred ca doar rabdarea e solutia, pe bune. Ca eu le-am incercat pe toate. Ma enerva ca adormea adesea in timp ce papa si normal ca nu mai dadea aerul afara, iar cand se trezea il dadea cu tot cu lapte. Acum a crescut si vad ca si fenomenul a disparut. Mai e ceva, daca zici ca au nasucul incarcat s-ar putea sa nu reuseasca sa respire bine pe nas si sa ia si cate o gura de aer pe langa una de lapte. Bine ca ai chemat pediatra, vezi ce-ti zice si ea. Sanatate maxima puiutilor!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

http://www.holdthatpic.com/albums/adela2006

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ca sa vedeti ca am fost si la doctoreasa pediatra si tot nemultumita sunt!
In primul rand mi-a atras atentia ca ar fi trebuit sa vin mai demult la pediatru , sa vada cum se dezvolta copilul, ca acum nu e obisnuit si nu comunica si ii va fi greu sa-l consulte (nu se pune ca nici la mine nu mai sta sa ii vad gatul, sau ca un copil bonav nu sta sa il intoarca dr pe dos, e scancit, marait...). A zis ca e slab, apoi cand a auzit si apreciat ca e in limite nu a mai comentat . Il asculta la plamani si imi spunea "dar nu face febra, nu?" si copilul ardea de numa, si ochii in cap ii erau aprinsi ca niste carbuni; de ce mai are pampers la varsta asta (eu i l-am pus ca m-am gandit sa nu il solicit cu baia, desi el se cere in continuare si are 1 scutec de sambata, fara un strop de pipi in el).are rosu in gat si de aia vomita! Si daca a inceput si febra, de aia, de la rosu in gat! In concluzie, daca tot nu coopereaza ea nu poate sa ii dea injectii Totusi pe tot parcursul vizitei nu avea rabdare sa ii spun cum au evoluat lucrurile si cu ce l-am tratat pana acum. Intr-un final am reusit sa ii spun de programul de medicamente (pe care nu l-a inteles din prima din lipsa de atentie ) si a zis sa continui asa cum am inceput, ca e foarte bine
Asadar cu ce stiam eu, cu ce a mai completat anis- multumesc inca o data vindecam copilul si fara sa ma deplasez la doctor. Mi-a luat 200 mii absolut degeaba. Nu e vorba de bani ca in asemenea situatii am da oricat numai sa fie bine, insa parca vrei si o alta atitudine. Si stiti ca mi-a zis cineva ca nu se spala pe maini de la un pacient la altul? Avea dreptate, nu se spala! Si cica e pediatra buna, buna de pus pe varza...Io la ea nu mai calc!

Si in continuare o sa ii doftoricesc acasa, doar vaccinurile le mai fac (vb Alinuk-ai, ce sa fac daca sunt obligatorii) si la doctori nu le mai caut in coarne!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

vai lilica e oribil cum nu se spala de la un pacient la altul ?
pai alt pediatru nu mai e ? chiar si ptr vaccinuri si nu uita ca tot va trebui sa mai mergi la doctor mai e si adam si matei se mai poate imbolnavi eu zic sa cauti altul sau alta ma rog dar nu poti ramane fara doctor ; acolo mergi sanatos si te intorci bolnav ; te pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILI, multa sanatate lui Matei, si eu am intrat sa ma plang tot de pediatra, aia la care am fost saptamana trecuta, si i-a facut stomacul praf lui David cu: 11 picaturi Fier Hausmann, 4 picaturi Vigantol, o bucata pastila Calciu Lactic (de 500 mg!) zdrobita in ceai, si asa mai departe. In afara de faptul ca m-a facut sa ma simt de kkt, plus copilul care a urlat non stop, nimic. Ideea e ca David imi pune de doua zile incoace cate-o masa integrala in brate, dupa picaturile alea de Vigantol, ceea ce m-a facut sa studiez problema. Pai vaca asta, ca altfel cum sa-i spun, i-ar fi pompat aproape 3000 UI de Vitamina D pe zi, nu-i normala! Asa ca azi, daca tot a tusit un pic de dimineata, l-am incarcat in masina si fuga la doctora de familie. Copilul nu are febra dar a facut rosu in gat, tuseste si are si muci destul de seriosi, i-a dat Cefalexina, i-a redus Vigantolul la ratia dinainte si i-a taiat Calciul si Fierul, pana peste o saptamana, la control.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

cristiana sper sa fiti bine curand ; cam multe pastilute si picaturi ptr david bine ca ai cerut si alta parere ; eu am probleme cu vigantolu ca daca il dau dupa ce a mancat imi vomita tot ce a mancat acum il dau inainte de masa ( cand nu uit normal dar zicea dr sa nu ma panichez daca mai uit cate o zi de el )
dar de la ce a facut rosu in gat ai idee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mai dar voi reusiti sa le dati picaturile alea? Ca eu ma cam lupt cu ea...Si cu serul fiziologic la fel, cum ma vede ca vin cu seringa, cum intoarce capul. Si cand o imobilizez incepe sa protesteze cu urlete, mama-mama!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

salina pai eu pe urlete ma bazez ca tine gurita deschisa cu vigantolu ma lupt si eu cu ea mai tot timpul pun ori cu o picatura in plus ori cu una in minus ca se zbate rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Nu stiu, ADELA, de la ce l-a facut, de stat afara tot sta de multa vreme, mult timp. Ieri a batut cam tare vantul, nu asa ca astazi, poate de la asta, habar nu am. Oricum, daca mai vreau pediatra trebuie sa caut alta, asta m-a enervat si pe mine, si copilul, inca din spital, rau am facut ca m-am dus la ea. Doctorita de familie s-a uitat lung la lista pe care mi-a scris-o asta, multe medicamente mi s-au parut si mie, daramite ei ca e medic. Vorba ta, bine am facut ca am cerut inca o parere.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Azi incercam si noi sa iesim cu "tancu`", sa vedem daca reusim...
Cu picaturile ne chinuim si noi tare rau, mai ales cu Vigantolul ala ca mai tot timpul punem ba o picatura in plus, ba una in minus. Eu i le pun intr-o lingurita cu laptic, asa mai in fata, in felul asta intra intai picaturile si apoi lapticul....
Pupam fetele si bebelusii si le uram sanatate multa!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput