Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Rali stai relaxata ca e ok......Daca se confrunta cineva inainte cu problema asta si intram pe forum numai ma duceam la doctor dar din pacate nu stiam.Acum insa stiu

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

CRISTIANA70, le dau 3 picaturi de fier pe zi, nu am nici un tratament pt ele intru-cat nu am considerat ca exista o problema, acum insa stau pe ganduri, daca imi aduc bine aminte si inainte sa le dau fier, faceau tot verde, nu stiu ce sa mai zic...sa fie oare o problema ???

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

FLAVIA, esti boieroaica cu 3 picaturi, noua ne-a prescris de-a dreptul 11! Verde-neverde, important e sa nu fie diaree (adica lichid), acum depinde si cat de sensibila esti tu, de zici ca pute. S-a schimbat mirosul fata de ceea ce facea inainte? La al meu am impresia ca a disparut mirosul ala de oxid de fier.

Sa stii ca nici eu nu am considerat ca piticul meu are probleme, doar ca unii doctori iti fac probleme daca tot nu ai. Acum e linistit si vesel, mananca mai bine, are scaun in fiecare zi (inainte imi facea la 3-4 zile, si si ala provocat), bat in lemn.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinatxa,mai spune-mi de enterocolite ca bb a facut deja a doua oara kk de azi dimineata,doar ca nu mai e chiar moale.In schimb pute tare rau,adica altfel ca pina acum.De vomitat nu vomita si nici febra nu are.In rest e vioi si jucaus.Ma gindesc ca ar trebui sa manance mai rau,nu?Ca el n-are probleme cu asta,vad.

Cristiana,oare nu e a fel la toate firmele de lapte praf?Ca pe cutia mea scrie la 3 masuri 100ml apa.Si in total bb bea 110 ml de laptic.
Of,inca o dilema pe capul meu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Nu stiu, DANA, eu am folosit doar NAN, la care se pune o cupa de lapte la 30 ml apa, din 90 ml apa + lapte praf ies 105 ml lapte.

Mergi la inceput

Dana asta nu e enterocolita mama.Eu stiu ca enterocolita fara voma nu exista asha ca stai linistita.Daca zici ca ii dai si san ma gandesc ca ai mancat ceva mai purgativ si de aici 2 scaune deja.E diaree?Sau e mai moale.Diaree inseamna aproape apa!Asha ca eu cred ca nu e cazul
Bebele prietenei mele a facut pacatoasa de enterocolita din cauza faptului ca i-a schimbat laptele si brusc.Nu treptat cum se face.Asha ca a dat in eneterocolita si pe deasupra a capatat si intoleranta la lactoza.
Aviz celor care schimba laptele bebeilor.Faceti-o treptat si nu brusc.

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

CRISTIANA70, ce Dumnezeu ii dai atata fier ? I-ai facut hemoglobina ? De analiza asta depinde cantitatea necesara de fier, daca este sub 11-12, atunci se dau ceva mai mult. Copil cu hemoglobina 6 i-a 15 picaturi pe zi.

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Ba pardon, DANA, 100 ml lapte gata preparat (eu socoteam si spuma )!

Uite, asa scrie si pe cutia de Beba, pentru 100 ml lapte: 90 ml apa + 3 masuri, pt 135 ml lapte: 120 ml apa + 4 masuri, vad ca tot 30 e de baza.

Mergi la inceput

Mai fetelor nu va mai stresati atata cu formulele astea.Chiar am citit aseara despre formule si ce se intampla daca pui cantitatea mai mica de lapte praf sau cantitatea mai mare.Daca o pui mai mare fie se constipa fie ia prea mult in greuttate.Daca pui cantitate mai mica fata de ce scrie pe cutie nu ia cum trebuie in greuttate.Asha ca nu va mai stresati!

Mergi la inceput

FLAVIA, i-au facut analizele in spital, a iesit 14,66, iar la extenare ne-a recomandat 8 picaturi pe zi. Oricum, acum nu-i mai dau, iar dupa ce va trece o luna - o luna si jumatate de la vaccin ii fac analizele si caut alt pediatru, ca asta mi se pare ca i-a cam dat de toate dupa ureche, cat o fi ea de sefa de sectie la prematuri.

Mergi la inceput