Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hei si a mea mai face verde din cand in cand si nu ia fier deloc eu stiam ca e de la colici ; imi mai zicea careva ca cica ar fi de la foame
nu ma-am impacientat oare ar fi cazul ? vedem maine la doctorita

cine deschide capitol nou ca eu una nu stiu

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://www66.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=60702856http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai fetelor da ce va mai agitati....
bai avea fata 38 dimineata la 8 dar de atunci am luat temoperatura la 5 ori si nu mai are nimic. Eu EFECTIV NU O POT TINE IN CASA. Ea plange, tipa , se screme ore la rand - se cere afara. Deci credeti ca nu mai scapam eu o zi? Dar nu ma pot intelege cu ea. AM carut tanc. afara sant 23 grade, fata e infundata in carut - nici nasul nu i se vede ca lumea nu o ajunge vantul acolo.... Daca ea vrea ce dumnezeu sa-i fac? Sa se caleasca ca nu o bate vantul in fata, si o tin o ora la dos si acasa....

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,la mine scrie la 2 masuri 60ml apa si la 3 masuri 100mlapa.Deci ies 70 respectiv 110ml lapte.Poate la Töpfer e altfel.

Alinatxa,ma gindesc ca de aia poate face mai moale,dar nu e apa.E pasta,inca...adica maioneza.
Iar de miros,cie stie ce am mancat eu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Stati un pic ca deschid cap. nou.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

bai eu asa as pleca undeva la munte sa stau doua zile asa de capul meu. Nu stiu sa beau o pastila ceva ca sa uit de fata (nu cred ca s-a inventat asa ceva) si sa stau la tv, sa ma plimb, sa ma plictisesc... nu cred ca e posibil, dar mai am si eu o dorinta la care ma tot gandesc.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Hai ca ma bag la deschis capitolul,ca aici inca nu am facut-o.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

ma da intrebarea mea CE MAI HALITI, CA PARCA MIE FOAME.....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Acum am vazut ca deschide Monu.Nu mai ma bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Va asteptam la cap. 7

Daconst, scuze dar eram prin zona. nu am vrut sa incurc pe nimeni.

monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

He he, cred ca s-a suparat pe mine ca nu i-am dat nimic in spital, era tare aroganta cu noi, mamicile, parca noi eram 100% de vina ca s-au nascut inainte de termen copiii nostri. Oare cand o sa se termine cu medicii astia care vorbesc cu pacientii si rudele lor de parca ar fi cazut din bananier? Daca si pe mama, care e medic, au luat-o de sus...

Cine ne face un acpitol nou? V-am mai rugat, fetele, invatati-ne si pe noi...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput