Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Anis, pai nu apas mama pe gingie. DOar dau cu degetul usor ca si asa il doare. Stiu ca poate sa dureze pana sa iasa. D-asta am zis ca daca tot se chinuie macar sa iasa repede. Ca stiu ca pot sa erupa si in 2 luni.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acum stati cuminti fetelor..eu sunt o mamica mai grijulie pt ca sunt patita.Intotdeauna pun raul cel mai mare in fata ca sa am timp sa contraatac boala.Mai ales acum cat Iarina e mica..e f greu sa lupti cu una alta, da de fapt e greu mereu.
Numai ca la noi nu sunt spitale private..si DD fereste sa ai nevoie..ca e jale..eu am fost ..si nu mai vreau sa vad asa ceva..copii chinuiti ...branule puse in fontanela, urlete etc..bietii ingerasi...plus conditii mizere ,unde gandacii sunt vecinii ati.De aia incerc sa fac cat pot , sau cat e posibil sa previn cand apare ceva....numai ca nu se paote intotdeauna asta nu inseamna ca nu suntem mamici bune...ci doar ca uneori nu e cum vrem noi.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

daconst mai bine nu zic...stii de ce?
Multe mamici o sa vada enterocolite pe urma..si inca nu e sezonul lor...undeva mai spre vara..dar la cate modificari sunt

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ELI, KATERYNA, si multumim de urari!

ANIS, nu i-am mai dat lui David antibiotic azi-noapte, dar nici muci nu mai are si nici nu mai tuseste. Preventiv, insa, ma duc sa iau Ophtametasone-ul, totusi, sa nu ma culc pe o ureche.

Vad ca vorbiti de enterocolite, pai asa e, nu e sezonul lor inca, mai la vara. Dar nu doresc nimanui asa ceva, cuvantul de ordine e igiena, maini si alimente spalate (vorbesc de fructe).

LIUDA, si eu zic ca te joci cu focul, daca bate asa de tare vantul si fata are febra, mai bine e sa nu o scoti. Aici a batut ieri un vant de am crezut ca-mi zboara roletele de la ferestre, a si plouat cu galeata. Azi nu mai ploua, dar e mai frig. Oricum, dupa 3 il pun pe David in masina si mergem la farmacie, nu am curaj sa-l las singur acasa, iar in masina doarme betoooon!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetele multumim ptr complimente.
Adela nu eu am spus .Parerile sunt pro si contra.O pediatra spune jumatate de supozitor in fundulet alta termometru .Mie oricum imi scoate supozitorul intact din fundulet deci nu inteleg cum sa ajunga substanta activa acolo atata timp cat el nu se topeste.
Apropo de ceai .:eu fac sa zic 4 masuri de lapte .Cta ceai sa pun la 4 masuri si de care e de perferat?musestel?

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

FLAVIA, si David facea kk verzui inchis, tu dai fier la fete? De alaltaieri am suspendat fierul, azi-noapte la unu, dupa ce a mancat, mi-a facut o minunatie de kk, cu inceput verzui si sfarsit catre galben-portocaliu, se pare ca s-a dus fierul.

Tie ce tratamente ti-au mai prescris pentru fete? Ca mie pediatra din spital mi-a lasat o impresie proasta cu cate nebunii i-ar fi dat bietului copil, doua zile i-a fost varza stomacul.

CATALINA, cat de mare e fontanela lui Matei? La noi e ca 3x3 cm, si noua ne-a dat 4 picaturi de Vigantol, dar calculand aportul de Vitamina D din lapte + picaturile ajungeam la 3000 UI/zi, ceea ce e mult. Se recomanda maxim 1500-2000 UI/zi, David a vomitat puternic, si hipervitaminoza D e nasoala.

Mergi la inceput

ALINA, eu la 3 masuri (90 ml apa) ii puneam 40-50 ml ceai de musetel. Am facut cu ceai granulat, e un articol aici pe site in care scrie ca nu e recomandat ceaiul infuzat. Asa ca am ajuns sa pun o lingurita rasa de granule plus masurile de lapte.

www.desprecopii.com/info.asp?id=828" target="_blank">Iata articolul in care scrie despre ceaiuri.

Nu stiu daca are vreo legatura una cu alta, dar de cand am suspendat Fe & Ca nu mai are nici colici.

Mergi la inceput

Ralidepinde ce cantitate gasesti.La mine era si pe lobul urechii si era ca un dopulet asha inauntru.De aia ne-am dus.De obicei am inteles ca e normal acum eu nu stiu .La mine merge asha daca mie mi se pare normal ceva ok daca nu indiferent de problemuta eu pun mana pe telefon sau merg la doctor.Asha sunt eu de cand ma stiu mai ales acum cand asta mica e universul meu si sunt atenta la toate rahatelurile.Am un fel de a fii super stresant si stiu ca nu e bine dar ce dracu sa fac.

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Anis si eu si bebe.Numai ca acum dupa cum ti-am zis numai am san deci ii dau exclusiv lapte praf.Nu se mai poate spune ca ii transmit eu contipatia prin lapte.Am exclus-o pe asta.cCacuta cu graunte asha ca niste pietricele mai inchise la culloare decat cel moale are si a mea.Chiar ma intrebam de ce.
Dana daca fetele nu ti-au raspunc ca nu am ajuns acolo enterlocolita se manifesta asha:diaree,voma in jeturi,uneori febra.Prietena mea care are bebe de 1 an sa luptat foarte mult timp cu o pacataoasa de enterocilita de aia imi permit sa scriu despre simptome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Alinatxa- pe lob nu am gasit, doar in interior si arata ca un dopulet care a iesit foarte usor cand l-am sters, cred ca ar fi iesit si singur pana la urma. O sa mai intreb si eu dr. cand mergem la controlul de 2 luni.

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput