Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Adela, inca nu ne-au iesit dintisorii. Acum ies. Se vad prin gingie destul de bine (nu doar in fata in dreptul buzei-aici se vad cand ii ies mugurii- ci si deasupra pe unde ies ei prin gingie) si cand dau cu degetul pe gingie se simte asa ca un varf de ac, cum a zis si Anis. Stiam de faza asta ca imi amintesc de cand mi-au crescut mie dintii si dadeam cu limba si simteam chestia aia ascutita acolo.
Uitati ce am gasit eu pe net legat de dintisori:
"Simptomele incep sa apara cu aproximativ 2 luni inainte de eruptia primului dinte si continua intermitent. Toti dintii de lapte erup pana la 20-30 de luni, dar majoritatea copiilor nu au simptome majore cu fiecare dinte in parte.
Simptome:
-cand gingiile sunt umflate, puteti vedea chiar conturul dintilor ce vor erupe prin gingie;
-salivarea abundenta;
-starea de agitatie, copiii sunt mult mai irascibili si se linistesc mai greu;
-se trezesc noaptea, majoritatea bebelusilor dorm bine intre prima si a patra luna, incepand cu luna a patra bebelusii se pot se pot trezi mult mai frecvent noaptea;
-bebelusii isi duc mainile la gura, isi musca degetelele sau jucariile."

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Flavia - nu cred ca este o problema ca face des, daca nu exita nici un semn de deshidratare, si Vlad cam la fel face, iar culoarea este ok sa fie galbuie, eu stiam ca verde nu e prea bine.
Si noi am gasit grauntze (si eu as fi urlat daca imi ieseau pietricele pe fund- ca la noi cam asa aratau)cateodata si am sunat dr. disperati si ne-a spus ca este normal ca sistemul lui digestiv nu este pe deplin dezvoltat. Din ce am mai citit se pare ca scaunul cu granutele prin el este semn de constipatie...acum eu stiu...

La multi ani sarbatoritilor acestei zile!

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt franta nu pot dormi, din aczua tusei seci.

Lili nu am putut raspunde la telf din pacate, te-am sunat acum si n-ai raspuns, sper sa fiti bine.

Fetele cu kaka, daca face de 7-8 pe zi nu e diaree.si nici daca face 1data pe zi nu e constipat.Grauntele sunt ...lapte inghegat.

KAty, totusi e f devreme pt dintisori cred, nu e imposibil mai ales daca sunt atencedente in familie.Varful d e ac de care vorbeam se simte clar la atingere, nu daca apesi gingia.In familie de ex ne-a iesit cam la 4 l , dovada si lui Ingrid tot la 4 l.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

aaa si scaunele de lapte sunt moi.Cum ati vrea sa fie?/ca dor nu mananca carne ...
sa va dea de gandit un miros urat, culoare verde etc..

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,Rali multumim de raspuns.

Eu nu-l alaptez exclusiv,mai dam si completare,dar cine stie.In rest face la fel de des ca inainte,adica de 2 ori pe zi,doar parca mirosul te omoara mai tare.

Liudo,nu mai scoate fata afara sa nu-ti para rau pe urma.Eu am fost bucuroasa ca al meu n-a luat raceala de la noi,cind am fost raciti si apoi m-a apucat pe mine curatenia de am deschis geamurile prin casa si asa ainceput distractia.Bine ca si-a revenit bb si febra n-a avut deloc.
Eu n-as risca,in locul tau,mai ales pe vint care e cel mai periculos.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

katy, eu m-am trezit la Ingrid ca face putina febra cam 37.7 si ca are exact cum ar fi colicii, de erupt au erupt in 5 z.Si da dintii se vad prin gingie ac niste margelute, asta nu inseamna ca si erup, sau poate s ale dea un varf de ac sis a erupa in 2 l...sau 2 z.

Alinatxa, eu cu apa de mare nu am avut nici un succes, mai bun e serul fiziologic

*** AniS ***

Mergi la inceput

Alinatxa constipatie bb sau tu??

Catalina am folosit si MArimer (ala cu balenuta nu>?) si nazomer, bune de aruncat

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Pai cum adica, miros urat ?????? Ca oricum puteeeeeeee de mooorrrrrrr !

Cat despre scaunul verde habar nu aveam ca nu e bine, cea mica face verde, ce sa fac ?????????

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Flavia iti spun eu ca nu pute...daca ai mirosi unul de enterocolita ai muri de miros ..te asigur...miroase ..da miroase usor a laptic...asta e aprfum , pe langa ce urmeaza cand vor manca solid.
Verde , cat de verde>?Verde ca brosca?

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cum se manifesta enterocolita???

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput