Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana ma bucur ca nu a dat baiatul inapoi cand a vazut ce pretentii are Emma. poate asa mai lasa si ea de la ea...sau poate nu

adela ff frumoasa invitatia. cel mai important este ca ati facut-o voi si cred aveti o mare satisfactie. si noi le-am facut singuri dar pe hartie... ce sa-i faci daca nu a intrat toata lumea in lumea calculatoarelor!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Adela

am avut treaba - de fpt am fumeia la curatenie si o urmaresc ineaproape

am vazut invitatia.... e superrrrrrrrrrrrr
si printzesica ta e o dulcinee!!!!!!!

acum am vazut PM..mai ai nevoie?

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

rali nu vad de unde esti tu eu sunt din timisoara si sinaia e un cartier ptr ca nu stiu cum se numeste biserica unde o botez pe fica-mia am trecut cartieru ; daca citeam invitatia ta puneam si eu "daca intarziati plang" e super ( eu am copiat textul de pe o invitatie de pe net nu se vedea prea bine si ultima faza mi-a scapat )avem si noi un costum ursulino

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Adela, e frumoasa invitatia. Si noi am fi facut botezul la Sinaia, dar era prea departe.

Liuda mama, fata are 38 de grade si tu o mai scoti afara si pe vant? Nu se prea scoate copilul nici sanatos pe vant, tu il scoti cu febra?

Noi nu iesim cu bb azi, nu-mi place vremea plus ca si ploua. Aseara dupa ce ca eram noi maraiti de la dintisori, ne-au oprit si apa calda si caldura asa ca nu am facut nici baita. Si lui bb ii place baita!!! SI nu poate fara ea. Asa ca am avut motiv suplimentar ptr plans.

La multe lunisoare DAVID CRISTIAN, bebe de CRISTIANA

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Alinatxa sunteti super frumoase cu palariuta! O sa i-o arat BB-lusului meu, cine stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Adela, si eu am crezut ca faci botezul in localitatea SInaia.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

alinuk am reusit le-am trimis la toti imi multumesc mult

mai fetelor mi-ar fi placut mie sa merg la sinaia dar de la timisoara pana acolo sunt sute de km ; e doar un cartier de la noi din oras

kate ce semne au fost cand i-au iesit dintisorii ( daca ai mai scris iertare dar nu am timp acum sa caut ) pe langa multe balute probabil si zici ca se simte cand pui mana pe gingie ?

marina emma e superba ma omorati cu rochitele de blugi la prima iesire din casa ii cumpar si eu la a mea ; tot noi ne-am facut si invitatia de nunta dar pe hartie ; asa invatata in ale calculatoarelor am devenit de cand scriu aici pe forum cu ajutorul vosrtu ca de fel sunt tamaie

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Si noi am gasit in urechiuse - ceara, dar nu ne-am alarmat ca doctorita noastra a zis ca e normal, ar fi cazul sa mergem la control?
Pana la ce varsta tb. sa avem grija sa nu le intre bebeilor apa in urechiuse?

Dana si eu alaptez numai la san de o luna si Vlad tot timpul are scaunele moi, iarasi nu m-am alarmat ca am inteles ca e normal atata timp cat copilul e vioi, mananca. Din ce am citit se pare ca diareea usoara e frecventa la copii si se manifesta prin cateva scaune mai moi decat in mod normal, care pot fi verzui si mirosul usor diferit.

poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Adela eu sunt din Brasov si am crezut ca venitzi la Sinaia pentru botez. Si noi tot de pe net am luat textul in mare iar "o sa plang daca intarziati!" apartine sotului.

poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Mai fetelor, am si eu o problema...

Fetita cea mare, Daria, ce ma plangeam eu ca nu face kk, dar de o saptamana face prea des, zic eu...si de 5-6 ori pe zi, a facut in primele zile, acum face cam de 3 ori, ceea ce ma ingrijoreaza este ca face mai moale ca de obicei, nu este apa, dar s-a deschis la culoare si are grauntze in el...(ea facea verde). De mancat mananca f bine, este la fel de activa ca si pana acum, nu are temperatura...

Ma puteti lamuri ?

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput