Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 25
ALINATXA spune:
Buna dimineata iubite mamici era sa scriu burtici in virtutea inertiei.
Va spuneam ca o sa va povestesc cum suntem noi asha in mare.Ei bine suntem bine cu mici excewptii pe ici pe colo si asta ori datorita paranoiei din mine ori paranoia lui robert.
Eu am fixul cu kakuta ...se constipa si a mea .Numai am laptic deloc si acum suntem integral pe humana 1 .Doctora a zis ca din cauza laptelui.Hmmmmm ma rog.Si eu am incercat cam tot dar nu merge.O sa incerc cu ceiut in laptic dupa reteta catalinei.Who knows poapte poate.
Acum 3 zile am depistat in urechiusa dreapta o secretie galbena.Blegutul de robert de fapt .Nici eu nici el nu stiam ca aia e ceara si e de la apa.Ok fugi la urgenta la orl noaptea asha.Acolo ne explica doctora ca se face de la apa.Eu zic totusi luati o secretie de acolo ptr analiza sa fim siguri ca nu e vreun inceput de otita.Aia cand m-a vazut ca sunt dispe sa supus.Mai ne-a dat si niste picaturi care au antibiotic si se numesc ciplox.I-am pus decat 1 data ptr ca nici nu a mai curs si nu sunt de acord cu antibioticele astea gasile-ar dracii.
Ce problema ar maii fii.Cu infundatul nasucului.Eu folosesc apa de mare de la humex si scot dupa cu o pompita secretia din nasuc.
Nu e multa insa suficienta sa aud ca haraie si ca nu imi place.
Anis apa de mare e ok?Ca tu esti ammica la medicamente si tratamente si btw daca gasesti ceva ptr constipatie sa imi zici si mie.
Cat despre mine ce ash putea sa va spun.Avand in vedere ca lapte nu mai e regim strict de slabit.Am slabit insa departe de a ajunge la greuttatea initiala.Mai ma 7 kg de dat jos.Eu mananc acum ca sa traiesc asha si trebuie macar sa ma apuc de jogging.ce ma fac eu cu partea de jos a abdomenului care e foarte lasata si nu e plataaaaaa.
M-ash apuca eu de abdomene no problem dar nu stiu daca ar fii ok la 5 sapt de la operatie.Bicicleta credeti ca pot sa incerc?
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
Catalina spune:
Alinatxa, auzi, mie mi-a zis pediatra sa nu ii iau Humex. Mi-a zis Nazomer sau Marimer dar nu Humex. Dar daca ti l-a dat doctora ... . Nu stiu ce sa zic. Eu stiu ca apa de mare in nas e ok. Noua pediatra ne-a zis ca putem sa ii punem si in fiecare zi. Dar eu ii pun numa cand e fornait si bag apoi Batista si gata. Slava Domnului pana acu a fost ok.
Despre slabit ... nu mai zic nimic ca io m-am ingrasat un kil. Ce sa mai zic, sunt super Milka. Sa imi fie rusine. Lasa ca trece el postul si ma bag pe apa plata cu lamaie si pui fript cu salata. Pupici.
PS. Cred ca azi ma fenteaza de kk. Mai vedem.
Salina spune:
Alintxa - mai asteapta o saptamana si dup-aia eu zic ca e ok pe bicileta statica. Am si eu una si ma tot chinui
, deocamdata e de decor
Dana- ma lupt sa fiu serioasa si sa ma tin de treaba. Ca m-ai provocat serios. Trebuie sa descarc din nou WW de pe mail pt ca mi-am reinstalat windows-ul si nu mai stiu unde il salvasem prima data.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
ylilimic spune:
Salutare de la mare! ![]()
Imi pare rau ca pe langa problemele voastre am pus in carca voastra, fie ea si virtuala, complicatiile lui Matei. As zice ca mi-e jena sa va ocup spatiul cu ale lui pentru ca nu e forumul potrivit. Dar nu am cu cine ma sfatui si vorba voastra, imi descarc si eu pasul aici. Iata ca mai ieri ziceam ca eu la doctori in Mangalia nu ma mai duc...Dar Matei inca mai varsa, Metoclopramidul pare a fi singura solutie ca el sa inghita ceva. Dar si asa am niste limite, si la copii asa de mici poate cauza sindrom "xxx" nu stiu de care, ceva ce ar determina probleme neurulogice. Asadar, iata-ne dupa 3 zile in care nu s-a alimentat, hidratat cu cca 15 ml ceai/zi, chiar si laptele NAN fara lactoza il varsa...ii e foame rau, merge la bucatarie si cauta mancare...tanjeste dupa lapte, obisnuit fiind sa bea 900 ml/zi.
Am analizat situatia si dupa 12 merg la spital unde este o pediatra de garda (caci mai sunt si alti dr care fac garzi la pediatrie). Cel mai probabil necesita perfuzie cu glucoza pt hidratare si "hrana" si tratament injectabil. O sa fie traumatizant mai ales ca pana acum nu a avut tangenta cu doctorii, cu exceptia vaccinurilor. Poate reusesc sa "negociez" cumva sa ii puna branula (ma rog la DD sa stea cu ea) si sa facem tratamentul acasa, ca altfel va trebui sa ii tai lapticul lui Adam si nu imi convine deloc.
Am citit tot din urma:
Ivona nu am percutat la mesajul tau, deh cu problemele mele...
Fetelor va asteptam la Mangalia la berea castigata de sot. Oricum invitatia o lansasem si inainte de a castiga el. Vorba lui totusi: cine se mai inscrie?
Marina nu am reusit sa vad pozele, chiar atunci imi picase netul, dar revin.
Anis te-am cautat la tel de dimineata, dar imi inchipui ca nu ai putut raspunde.
Va tin la curent dupa ce vin, cand vin...curand sper!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
CoraHope spune:
Salut!
Chiar daca cu intarziere, scoateti-ma si pe mine de pe lista burticutelor si treceti-ma in lista stelutelor cu a mea Iana Alesia, nascuta pe 12.01.2007 ora 12.10, 39 sapt, 3220 kg, 52 cm, cezariana, Apgar 10, sper ca nu am uitat nimik.
Va ma spun ca o alimentez exklusiv de la san si pana acum nu a primit nici macar suzeta. Eu zic ca ii merge foarte bine.
La 2 luni si 8 zile are 5 kg. Va rog sa imi spuneti daca e bine sau rau?
Mersic,
Cora
sraluca spune:
Lilisor acus ma urc in masina si vin la tine![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
adela2006 spune:
lilica sper sa fie bine sper si eu sa-i puna branula si sa faca tratamentul acasa sau sa fie ceva neinjectabil ma rog sa fie totul bine iti dau un pupic mare
si tie si lui matei si lui adam normal
cora si eu zic ca e bine
alinatxa trebuie avuta grija sa nu intre apa in urechiuse la baita mi-a repetat de 1 milion de ori doctorita si ne straduim si noi dar a mea a descoperit ce bine i sa te zbati in vanita asa ca am apa peste tot prin camera si ea la fel ; laptele praf constipa la fel am patit si eu cand am trecut pe lapte praf exclusiv incearca cu ceaiul cu lapte functioneaza trebuie sa mai ai putintica rabdare si se va rezolva ai sa vezi daca nu supozitor am inteles ca pana la 4 luni nu da dependenta ( oare tu ai zis chestia asta ? ); cat despre abdomene e prea devreme abia dupa 6 luni ai voie abdomene si dupa 3 luni sport dar fara sa fortezi in nici un fel abdomenu vezi sa nu dai in altele ca burtica va disparea ea
dana nu stiu cum arata diareea la bebelusi dar daca tu il hranesti la san poate fi mai moale mie o dr de la spital mi-a spus ca bebelasii hraniti la san nu fac diaree o fi fost proasta ; cred ca problema e daca face multe scaune moi adica mai multe decat face el de obicei
mai am asa mult de citit
nu ne lauda nimeni invitatia ? am muncit o zi la ea ![]()

![]()
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
Liuda spune:
fetili va pupam, la noi e vant dar oricum iesim afara, azi dimineata la fundulet aveam 38 gr. cred ca aseara dupa baie i-a fost frig. in rest mai bine, avem deja 3 mancari la activ de humana 1 dupa care nu ne-a durut burta, am dormit mai bine, e curat in casa (noua bona) de o draga sa stai, deci sant si bune si rele mergem inainte
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
rali spune:
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor multa putere!
CoraHope bine ai revenit! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa printesica! Eu zic ca si tine ca ii merge bine fetitei.
(te-am trecut si pe listuta)
Cleo- a fost totul in regula la vaccin,nu-i asa?
Adela - frumoasa invitatie, voi faceti botezul la Sinaia? Se pare ca ne-am insiparat cu textul cam din acelasi loc - noi am facut o invitatie simplainvitatie. iar pentru ce ai mai povestit nici nu stiu ce sa-ti spun, decat ca imi pare rau si sa nu lasi problemele celorlalti sa te copleseasca mai ales acum.
poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)
eli1977 spune:
buna fete,
La multe lunisoare si la multi ani
DAVID CRISTIAN, bebe de CRISTIANA
TIMEEA, bebelusa de Ruxi
Am vazut numai bebici frumosi, unul si unul
Kate, felicitari pentru dintisori.Ce repede ii ies, super!
Marinar, ce chinezoaica frumoasa ai!!si ce bine iti sta cu parul intins, nu ca si creata nu ai fi frumusica..(toata viata mi-am dorit sa am parul cret, cred ca de asta mi-am luat sot cret..macar copii sa fie cretzofolini)
ce urat e afara..brrrrr....ce facem cu bebicii azi, asta mic se frichine rau, vrea afara, s-a invatat..
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY