Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 24
marinar spune:
si pentru ce se intrevad ceva petitori, Emma are un mesaj pentru ei
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
quote:
Originally posted by marinar
aaaaaaaa, si cam asa arata mami cu parul intins
E frumoasa mami

Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Salina spune:
'Neata, fetele!
Cristiana, poti sa-i picuri putin Karvol pe ceva, cu incredere. M-am uitat pe cutie si scrie ca peste 3 luni e ok. Eu i-am pus lui David pe perna si cateva picaturi si Evei pe un maimutoi de plus din patut.
Kate - chiar ca felicitari, asteptam si poza cu primul dintisor!!!!
Ivona - Ella are 7 kg? Wow, dar ce papa, mama draga? Stiu ca s-a nascut mare dar e super ca a luat bine, multi copii nascuti de 4 kile si mai mult o iau mai greu in primele luni, printre ei si ai mei. Evi are 5,800 cu aprox, ca azi e zi de cantareala si nu stiu exact.
Dana - sunt o trisoare
. Nu zic mai mult.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Catalina spune:
Buna fetele, hop si noi sa dam bunadimineata la fete si baieti frumosi! Bebe Matei s-a trezit la 6 jumate azi dimineata, deci inca o noapte dormita, sper sa il tina Dumnezeu asa, apoi a facut inca nitel nani si a facut si mami curat si mancare, nu de alta dar ca sa aiba timp toata ziua sa stea cu el. Acuma ne cam rugam de kk sa mai vina nitel pe la noi.
Si noi baloshim de nu se poate dar inca nu m-am uitat de dinti. Maaaaama, Kate, ce precoci sunteti!!! Si eu care ziceam ca la Matei ar fi devreme ... . Sa va traiasca si sa va creasca (repede si fara durere!).
Marina esti frumoasa rau rau! Bine erai tu si creatza dar asa te intinereste mult. Nu ca erai batrana. Abia astept sa ne mai vedem pe viu!
Rad de mor, Matei e in patut dar nu ma vede si se chinuie sa tuseasca si sa planga, adica pur si simplu se preface, ca nu ma vede si vrea sa ma cheme. E mortal!!!
Sanatate multa multa la bebeii bolnaviori.
Cristiana sa stii ca si eu ii dau lui Matei 4 pic de Vigantol. Mi-a zis pediatra ca are fontanela mare ... . Eu m-am luat dupa ea ... .
Hai va pup sa merg la Matei ... totusi
anis spune:
catalina, vit D, s eda pt fixarea ca in oase, ori dai vigantol, ori te muti intr-o tara cu mult soare..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
marinar, f bine fii-ta ca stie ce vrea ![]()
Si mie imi placea mai mult cum iti statea cu parul cret..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
asa e anis, stie ce vrea.
cata ti-am zis ca si emma face asa, tuseste ca sa ma impresioneze si sa merg sa vad ce are. sunt smecheri tare piticotii astia!
merci fete de aprecieri. in principiu si mie imi place mai mult cret, dar acum este in perioada cand nu prea pot sa-i fac nimic: nici scurt ca sa se aranjeze mai bine, nici lung ca sa-l pot prinde. asa ca l-am indreptat putin ca sa mai fac o schimbare. uffff, abea astept sa mai creasca
adela2006 spune:
http://www84.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=60702856 asta e invitatia noastra la botez multumim alinuk sper sa se vada , am muncit la ea toata ziua de ieri cu pauze de linistit personajul principal
eu sunt super franta ieri a fost ziua stirilor intr-o zi ptr tot anu ; am aflat ca a murit tata lui pretenu lui sora-mia ( cancer ) asa ca vin amandoi azi din italia ; vara lui ati ( sotu ) e gravida direct in luna a 7 ca nu a stiut pana acum asa ca intra direct in prenatal dupa aflarea vestii ( ne-am vazut de craciun eu burtoasa rau ea zicand ca nu mai face copii in veci ca-i ajunge unu
); niste cunostinte divorteaza spre marea mea uimire ; am aflat de o alta tipa ca o bate barbasu si copilul lor a asistat la o astfel de partida asa ca acum umbla cu ea pe la psihologi/psihiatrii ca e in stare de soc si nu-si revine nicicum ; un alt prieten ( 27 de ani ) e suspect de cancer azi se interneaza sa-l opereze ca sa afle sigur ce si cum
fica-mia a fost super maraita ieri nu a mai dormit de la 13 pana la 2 noaptea decat in reprize de maxim un sfert de ora ; asa imi placea de ea ca la fiecare trezire se intindea de ziceai ca adormit toata noaptea
aseara ma intreaba al meu dar noi cand avem voie sa facem utza-utza il privesc lung si-mi venea sa-i spun " vai dar ce somn lung ai dormit voinicul meu ... " oricum cu programul lui fiemea e imposibil poate prindem o zi de sambata in cazul in care rezista el pana pe la 1 noaptea cand adoarme ea sau sa chem pe cineva sa stea cu copilu
poate pe socrela ![]()
maine e inmormantarea si noi maine avem zi de vaccin poate va fi maraita nu as vrea sa o las singura ; de fapt va sta cu socrela ca mami meu e la cuscra de cand a murit cuscru nici nu mai vine cu mine la vaccin
ma gandesc sa o chem pe doctorita acasa cu cine sa merg la cabinet ?
am dormit per total 4 ore sper ca alexia sa fie intelegatoare azi sa nu ma chinuie prea mult
ma bucur ca o sa o vad pe sora-mia nu ne-am vazut de vara trecuta
sper sa mai am timp sa intru pe la voi
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
Daconst spune:
Ieri am fost si noi la dr ca suntem mari deja,avem 2 luni si ne inscriem in categoria grea cu 6kg si 65cm.![]()
In rest suntem bine si suntem recunoscatori la picaturile de pe perna ca poate bb sa doarma linistit.
Ivona,e o frumusica grasunica ta.Sa-ti traiasca.
Salina,te-am asteptat,sa stii.
Marybell,cu asa barbati in casa nici de treaba nu-ti mai arde.
Marina,a notat Lucas ce vrea Emma si s-a pus deja pe economii...isi strange alocatia,poate pina o cere de nevasta sa-i ajunga de ceva diamante.![]()
Ce copilita esti cu parul intins...parca nu esti tu.
Fetele,cum arata diareea la bebelusi?Ca Lucas face mai moale ca de obicei si nu stiu daca sa ma sperii sa nu.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2