Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 23
Daconst spune:
Sigur,Didi,astept.
Fetele sa stiti ca functioneaza bine picaturile alea de se pun pe perna la bb.Respira deja mai bine.E bun pontul pentru cine mai are nevoie.
Elenita,sunt niste frumoase gemenele...dar parca nu seamana chiar leit sau ma insel?
Messa,e haioasa foc Ariana cu strampisorii ei.
Iar bb margeluta se da cam la toate fetele deja.![]()
Alinatxa,e o frumoasa bebelina ta...dar nu ma mir cu parinti asa frumosi,e si normal.Mai ales cu palariuta roz e o dulceata.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
ANIS, kk e bine inchis la culoare, aproape ca si simteam mirosul de fier in el! Dar asta e cu anemia prematurului, alta poveste. A facut analize in spitl, a cam iesit la limita.
Adtept sa se trezeasca sa-i dau sa manance, apoi incerc sa dorm si eu.
Noapte buna la toata lumea!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
DANA, care picaturi, Karvol? Am citit ca se recomanda doar dupa varsta de 2 ani!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
DANA, care picaturi, Karvol? Am citit ca se recomanda doar dupa varsta de 2 ani!
cristiana mamica deDavid (21.12.2006)
Ale mele se cheama Cajeputöl,sunt homeopate si se pun pe perna sau pijamaua lui bb.Il ajuta bine la respiatie cind e infundat.
Despre Karvol nu stiu,dar ma gindeam ca e acelasi lucru.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
marybell spune:
Messa sarumana ptr invitatie, promit ca am s-o onorez imediat ce terminam cateva proiecte pe care trebuie sa le ducem la capat si eu si Alex (sotul) pana la sfarsitul lunii. in perioada asta avem mult mai multe cereri decat putem sa satisfacem din partea unor clienti stabili, majoritatea de peste ocean si stii cum e...ca si tu lucrezi in domeniu daca nu ma insel...n-as prea vrea sa ii suparam cu nimic;
dar ia uite ce ajutor avem noi la munca,
ei ce zici?
oricum pana ne vedem "pe viu" sa tocam astrologie, feng-shui, web-design, web-site-uri, programare, biberoane, si pamparsi, eu si Erik va trimitem multi
tie si Ariannei.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
Katy deja dintisori? nu e cam devreme? sunt curioasa... sa ne spui si noua maine, poimaine ce iese, daca iese ceva. ![]()
dana pai si la noi pe piata, cum s-or chema picaturile alea? ai idee?
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Ivona1977 spune:
Cleopiciu eu stiu ca bebelusii pot sa aiba chiar si scurgeri din sani, nimic anormal – dar mai bine intreaba medicul ca sa fii tu linistita.
Lili se vede ca nu ai citit ce ti-am scris…Eu vazusem ca a castigat sotul tau de la pagina 10…adica pe la ora 2…Felicitari din nou.
Bravo Kate! La multi dinti! Felicitari!!! Inseamna ca si la noi se scanceste cu rost…
Alinuk, Messo, aia e poza de concurs! De pus in rama! Sa le-o arati la nunta lor cand or fi mari!
Mirela 73, eu am carucior cu centura in 5 puncte si Ellutza nu incape in ea. Adica o pun doar in hamul de la mijloc si de dupa umeri, ca e dolofana si o umfla si pampersul asa ca nu o ajunge hamul de tinut intre picioare. Asa ca probeaza cu bebe cand cumperi caruciorul. Si al meu (Ladybird cu 3 roti) e greu de ma cocoseaza – sunt fortoasa ca o ridic pe Ella care are aproape 7 kg , dar caruciorul ala ma termina, e mult mai greu ca ea. In schimb e usor de manevrat, merge aproape singur, are roti mari si nu simt orice pietricica.
la fete,
Ivona si Ella 12 ian 07
marinar spune:
kate felicitari pt dintisori!
messa fi-mea are un dres roz si pe fund scrie numele doctorului cu care am nacut. ce m-am amuzat cand am vazut, pt ca asa s-a nimerit sa fie- dresul e de la nasa bebelinei. asa rau mi-a parut ca nu a fost cald cand am mers la control ca sa-i pun dresul ala.........
vai ivona ce ochisori superbi are ella...
noi am trecut bine peste noapte, emma nu a facut temperatura, dar s-a cam scremut toata noaptea si a fost maraita. infundata tot e. o sa-i dau panadol si azi si sper sa fie bine.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
Anis, da se simt 2 varfuri de ac. Sper sa ii iasa cat mai repede, ca am inteles ca poate sa dureze si o luna-doua pana reusesc sa iasa prin gingie. Fetele, multumim pentru felicitari.
MArybell, si mie mi se pare cam devreme. Acum asta e. Bebe sa fie bine ca restul nu mai conteaza.
Lili, felicitari ptr sot.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George