Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANIS, ce face OPHTAMETASON-ul asta, inteleg ca e ok pentru nas, dar rezolva si partea cu gatul? Oricum, la ora asta nu am de unde sa-l iau.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cristiana, dr i-a prescris Iarinei la aceleasi simptome ca ale lui Davis, doar ophtamesone picaturi nasale, cate 2 pic in fiecare nara de 5/zi.Inainte se pune ser fiziologic si se aspira, recomand batista bebelusului.Asa pt tuse Stodal.In rest nimik, luata temp des, si eventual poti sa ii dai, eu i-am dat 2 zile, cate 2,5ml de panadol de 2ori/zi.
In rest aspiri la greu mucozitatile si picaturi si iei febra,
esti atenta daca nu mai are pofta de mancare ,daca se deshidrateaza (daca fontanela e infundata, daca ii pui degetul in gura e uscat de ex)daca scoate sunete ca un suierat de ex, si daca tuseste f tare,cu crize.daca auze sunte ca de sarpe, fugi la spital.La plamani se seziseaza daca are ecav si se poate auzi cu urechea, se aude ca un pas pe zapada..sunetul..

In erst lasa-l in pace acteva zile si vezi cum merge.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Cristiana, eu pt tuse seaca i-am dat Sinecod, 3 pic/2 ori pe zi. Acum nu stiu ce sa zic, ca dr stie mai bine. Noua nu ne-a dat antibiotic si facusem si febra, dar ne-a zis ca daca incepe sa tuseasca mai rau, daca face febra peste 38,5 sa-i dau (parca imi daduse Klacid, nu mai tin minte). cam astea sunt semnele ca apare si o infectie bacteriana sau ca na,,,viroza se complica.

si intrebati de suptul manutzei, pai vedeti aici la ce stadiu am ajuns noi

Mergi la inceput

Cristiana si Iarina mi-a mancat mai putin in primele zile de debut ale virozei, chiar mi-a slabit 340 de gr.dar dupa isi revine.De ec ai schimba laptele??
Cu lili vb de lapte special fara lactoza, se da la copii care au diaree..

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Gio..norocul tau ca ai dat peste un dr care nu se arunat in antibiotic,Poate copilul sa faca doar un puseu de febra si sa-i treaca.La febra mare peste 39 dai un novocalmin (desi scrie bla bla ca nu e recomandat, dr meu spune ca au ramas in urma cu prospectul si asa si e), pana la 38, e stare subfebrila si u e alarmanta daca nu depaseste.
Ophamesone, desfunda sinusurile, asta face, o ajuta s a respire.
Pt gat din pacate nu se da nimik atata timp cat nu face febra.panadolul o mai ajuta sa reduca inflamatia, dar daca nu e ceva bacterian , se duce si gatul singurel acm in 4-5zile.Asa a fost la Iarina.Important e sa-i dai Stodal cat mai devreme.

*** AniS ***

Mergi la inceput

De mancat nu s-a inghesuit niciodata, dar acum parca mananca si mai rau. De tusit, daca tuseste de 2-3 ori pe zi, nu mai mult. Muci are doar dimineata. Nici nu cred ca e o chestie bacteriana, mai curand tampenia mea, caci duminica, desi a fost soare, a cam batut vantul.

Temperatura face ceva de genul 36,8 masurat in fundulet, asta inseamna cam 36,3, nu e febra.

Lipsa de apetit i se trage si de la nenumaratele tampenii pe care i le-a prescris pediatra, Vigantol 4 pic (!), Calciu Lactic si Fier Hausmann 11 pic. Le-am suspendat si ia doar 2 pic Vigantol.

Mergi la inceput

ANIS, Stodal am acasa, dar nu mai am prospectul, cat sa-i dau?

Mergi la inceput

MA duc sa ma culc....
sanatate la toti micutii bolnaviori
am citit iar de m-am rupt despre constipatie..o sa innebuensc ..caut solutii..solutii

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna mamici cu pitici...

revin la voi de data asta cu o rugaminte si poate printre scutece primesc niste raspunsuri, eventual PM, sa nu perturbam subectu'.

Aveam la noi la mamici de mai - iunie, Odiseea, cunostem zona o mamica ce trebuie sa urmeze tratamentul cu clexane. Erau parca printre voi unele burtici cu aceesi problema. Rugamintea mea e urmatoare..de fapt is mai multe :

- la cat timp dupa nastere se incheie operatiune injectiilor.

- mai aveti injectii care nu le mai folositi si i le-ati putea dona (suna cam ciudat..dar in mare se intelege)

ea este intr-o situatie mai grea, noi incercam sa ne facem un calcul si sa o ajutam dar sa stim fix cum stam ca sa ne impartim sarcinile. De aici am sarit la voi, pt ca ati trecut prin asta.

Multzam mult pt eventualele info si sanatate la puiuti!

p.s. Dana (Daconst) as putea sa te deranjez cu un PM?

Mergi la inceput

Cristiana, bravo, ca ai oprit fierul (asta da kaka mai colorat in portocaliu sau negru ,si poate constipa si lipsa poftei de mancare)si cs, care ti le-a dat fara sa ii afaci analize.Asa mor pe dr astia, care au moda asta..
Stodal 1 lingurita de 3-4ori/zi.Ori inainte de masa cu 30 min, sau dupa ce a mancat la 30 min.

*** AniS ***

Mergi la inceput