Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANIS, si bebe David are de luat antibiotic pentru tuse si rosu in gat, si tare nu ma incanta ideea, da-mi te rog si mie un sfat, tare nu i-as mai da porcaria asta.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Anis, Alexia a fost rau de tot. ea nu a facut rosu in gat ci laringita acuta. dar urata pentru ca se sufoca si a trebuit sa o ajute sa respire cu o injectie care contine cortizon. din cauza asta imi este tare frica pt bb pt ca Alexia a facut urat de tot pana sa ne dam noi seama ca fata se sufoca si am fugit la spital.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu, scotea un sunet ceva??ceva ca un suierat.?
Eu zic sa lasi copilul in pace cat nu are febra..Alexia facuse febra?Nu e obligatoriu sa faca si ea la fel.Acum ce sa zic..tu stii mai bine .

Cristiana, inainte de a zice ceva, trebuie sa stiu mai multe si ce a zis dr.Eu nu sunt dr, dar din experienta mea pot sa va ajut sa nu dati aiureli la copii...doar ma stiti ultima data am dat dracu, serios Budimexul si dr lor..unii dintre ei..am niste ani in spate de studii de tot felul,pe parte medicala..deh' nevoia.acum citesc tot ce pica ..despre constipatie..si sunt convinsa ac am sa gasesc o solutie pt Iarina.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Acum ca idee..tot ce e viral...nu e nevoie de antibiotic...doar bacterian da..

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mirela, mersi, raspuns si eu inapoi.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Lili,
Multumim de PM.

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna mamici,

am avut de recuperat, nu gluma. daca tot a batut vantul si ati stat in casa v-ati pus e scris, ai?

legat de viroze, nici noi nu am dat antibiotic si am scapat fara, desi eva a avut bronsiolita (dar o forma ff usoara).
Aveti grija cu picaturile pt nas - Biorinilul contine hidrocortizon si e bine sa nu abuzati. Taisia in ultimul timp a tot fost racita si a trebuit sa apelam la Biorinil pt ca altceva nu mai mergea, dar la un bb asa mic, grija mare.

lili, lapte fara lactoza gasesti de la Nestle - Nan fara lactoza sau Humana Sl. Sau formulele speciale (din care se poate face si piure, sunt cu banane/mar) HN - de la Millupa sau Humana. Formula HA e hipoalergenica dar contine lactoza.

Noi urmeaza sa facem vaccinul, dar cred ca tot Panadol vom folosi (asta ne-a dat si data trecuta cand aveam febra). Si da, ii voi da oricum preventiv, fara sa mai astept sa faca febra.

Pozele sunt bestiale, Bb Arianna si Teodor sunt haiosi rau, fetitzele toate scumpe rau.

Legat de continutul in grasimi al laptelui Ha - este aprox acelasi cu HUmana 1, chiar le-am comparat, Iar Eva ia la fel in greutate de o sapt de cand suntem pe lapticul asta - deci nu cred Liuda sa fie asta explicatia. cat despre diversificare ti-au scris aici fetele; mai ales ca bb este alergica nu merita efortul sa te chinui de pe acum. stiu un bb diversificat prea devreme care o tine dintr-o alergie in alta, e pacat.

mirela, eu tot cautand pe net carucioare m-am oprit la Cam Portofino - la un moment dat era si la oferta - asa ceva as lua daca as vrea sa-l schimb pe-al meu.

lili, ma bucur ca ati castigat sapt asta! bafta in continuare

va pupam

Mergi la inceput

ANIS, David are o tuse seaca, doctorita a spus ca respiratia e putin inasprita, rosu in gat, dar fara febra. A, plus muci, dimineata. I-a prescris Cefalexin sirop, dar nu ma incanta ideea.

Mergi la inceput

gio, biorinilul il recomandasem pt Alexia care are 2 ani, nu pt bebe mic ,in nici un caz.Pt bebe mic doar ophatamesone.

*** AniS ***

Mergi la inceput

GIO, si eu am citit compozitiile laptelui normal si a celui HA rand cu rand, nu am vazut mari diferente. Dar si David are o perioada in care mananca mai putin, nu imi place dar nu stiu ce sa-i fac. Daca insist isi face singur greata sau pune limba de-a curmezisul!

LILICA, felicitari sotzului, pai vezi ca venim cu toatele la , o incurca sotzul tau!

Mergi la inceput