Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
anis spune:
Monu e exact ce au avut fetele.
Daca plange si auzi ca si cum ar fi ragusita, bb mic are rosu in gat.Ii dai doar ophamesone nas , cate 2 pic, si lasa gatul in pace daca nu face febra.Ii iei mereu temp.
Vezi ca nurofenul e contraindicat rau de tot la bb asa mic.O ajuti ,dar f putin cu panadol , 2 ml la 8ore.
Acum tu faci cum crezi.
Ingrid a luat, deci si Alexia poate lua daca nu are febra, cate 5 ml/4ori pe z, 5 zile nurofen, atat, ii mai poti da pastile de gat de supt.In rest daca are mucisori, ser si aspirat sau biorinil.Poti sa ii dai si imunogrip junior.Stodal la amandoua.
Toata povestea tine cam 10zile.
Acum tu faci cum crezi..
Cred ac cine nu ma stie prea bine, va uitati stramb cum de stiu eu cam de toate la boli de copii...ce bine ar fi sa nu stiu...Ingrid e vinovata,sper ca Iarina sa le sara..da vad ca ea imi face altele..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Salina spune:
Marina - noua doctorelu' ne-a spus sa-i dam Calpol, 2,5ml, preventiv. Adica am facut vaccinul la ora 15 si a zis sa-i dam cand ajungem acasa, seara, a doua zi dimineata, la pranz si iar seara si gata. Nimic altceva.
Fetele , ce comori am vazut in poze!!! Frumosi foc toti bebicii nostri, sa ne traiasca! Bai, eu sunt terminata dupa copiluti, mor de drag sa vad poze, sa mai puneti. Si in aprilie, cand o veni caldura k-lumea, poate ne vedem si noi in grup mare in Herastrau ca sa avem loc cu carucioarele fara sa ne injure lumea ![]()
Despre noi...David se simte mai bine, i-am asculat sfatul lui Gio si i-am dat Homeogene, vad ca nu-i mai curge nasucul si nici galmutza in gat nu mai are. I-am pus pe perna si Karvol. Mananca bine, e vesel, dar il mai tin in casa mai ales ca vine vremea urata. Si sunt fericita pt. ca pe Evi a ocolit-o, Doamne ajuta!. In schimb sotiunea din dotare nu se simte stralucit, simptome de raceala zdravana, abia se tine pe picioare cat e de mare. Ce ciudat e sa vezi ditamai omul cat muntele zacand...
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
kateryna spune:
Am vazut ca discutati de balonase si balutze. Chiar vroiam sa va zic ca si bb Anelin in ultimele 3 zile ma umple de balutze de trebuie sa ma schimb. In seara asta am aflat motivul pentru care bb plange de cateva zile, ma umple de balutze si roade cu interes sporit suzeta (pe care inainte nu vroia sa o vada)si pumnutzul lui. Va anunt ca ...NOUA ne ies 2 (doi) dintisori!!!. Imi e o mila de el cand il vad cum plange...da asta e poate are noroc si scapa repede.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
anis spune:
kateryna, ai simtit la deget ca un varf de ac?daca da, sunt dinti.Asa ca ..FELICITARI 
Si eu ma rog sa ii iasa devreme,asa bine e..Ingrid la 1 an avea 14 dinti...e super..mai tarziu suporta mai greu durerea.
Pt dureri d e dinti cauta camillia de la boiron sunt super, e homeopat.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
kateryna spune:
Anis, pai ...se vad foarte bine dintisorii prin gingie. Cred ca mai au putin si plesnesc gingia. Oricum se vad bine formatii si deasupra gingiei (pe acolo pe unde ies) si in fata (in spatele buzitei). Multumim ptr sfaturi si felicitari!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
anis spune:
kateryna asa se vad acum..de iesit ies cand simti varful de ac...
acum dau mugurii in gingii, nu inseamna ca si sparg gingia acum
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
Messa spune:
shine, a cam fost dragoste cu sila
ca margelutza avea chef de privit in orice alta directie si arianna avea o pofta de mancareeee 
rali, am zis alta mama nu mai face, nu altu'...
dar acuma serios, mi-ajunge un pui.
marina, dresul ala e crima si pedeapsa! ta-su zice ca-i oribil dar pe mine ma amuza foarte tare - dupa ce ca are fundul umflat de la pampers, mai are si funda aia 
marybell, pai daca tot stai in bucuresti, hai la un suc pe terasa
si tocam marunt tot feng-shuiu'!
ylilimic, daca pe cutie nu scrie clar "lactoza" inseamna ca e indulcit cu altceva - maltoza (zahar din maltz), fructoza (zahar din fructe), maltodextroza (tot din maltz), sucroza (din zahar); deci daca nu scrie zahar din lapte, adica lactoza, e bun, teoretic - de ce zic teoretic - daca e cu lapte (praf, nepraf, degresat sau nedegresat) atunci cam contine si lactoza, pentru ca practic laptele cu pricina n-a fost procesat sa se scoata zaharul din el. Cum zice si anis, trebe laptele HipoAlergenic (HA) fiindca ala e cu lactoza extrasa...
alinuk, mi-a tremurat ca mi-era ca nu pune mana, nu ca pune... 
anis, si eu as mai face, dar sa am o armata de bone, un cont gras in banca si nimic altceva de facut... o armata as face! Ca-s tare scumpi asa mici!
monu, imi pare rau sa aud ca si tu ai belele...
sanatate va doresc!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
mirela73 spune:
Multumim mult pt. urari.
Despre formula in spital vreau sa va spun ca Patricia a primit din prima zi iar faptul ca eu nu am avut lapte dacat de ordinul picaturilor caci nu existau gradatii pe biberon la ce mulgeam eu, nu a avut nici o legatura cu asta. Asa ca depinde de politica spitalului.
Anis, tot respectul esti o adevarata enciclopedie desi vorba ta, mai bine sanatoase fetele decat sa fii tu experta.
Liuda, orice aliment e benefic pentru aportul pe care il aduce, dar laptele praf are suficiente vitamine. Problema e ca stomacul bebeului nu produce la varsta asta enzimele necesare ca sa faca digestia corespunzator. Parerea mea este ca mai devreme de 4 luni nu ai de ce sa/ti bati capul cu diversificarea. Mai ales ca Diana este alergica, pe termen lung ar putea sa/i persiste sau chiar agraveze situatia. Parerea mea repet.
Monu
, sanatate multa fetelor, dar antibiotic dai extrema urgenta cand nu se poate rezolva cu altceva. Urasc doctorii care dau imediat antibiotic! Am si eu cativa in familie (soacra si socrul) si la fel l/au tratat pe barbatu meu rosu in gat hop cu antibioticul.
In sfarsit ne/a aratat Messa muza ei. Fetele sa va traiasca dar nu e cam devreme sa/i cuplati de acum.......
Astept sugestii pentru un carucior sport super bun caci nu mai rezist cu porcaria de la Baby Care care e super greu si merge mai mult in zigzag. Cat despre vorbitul la telefon in timp ce conduc carutzul e jjjjjaaaalllle....... As vrea sa fie cat mai usor, spatarul sa se lase pana aproape de orizontala, husa picioare, husa ploaie, parasolar, centura in 5 puncte si sa se inchida si deschida chiar cu o mana (si practic nu doar teoretic), eventual sa incapa si intr/un lift din ala f. vechi. Astept sugestiile voastre. Multumesc
Mirela +
Ana Patricia 20.12.2006
Monicutz spune:
Salut fetelor,
N-am mai reusit sa intru pe net...Sper sa reusesc sa citesc din urma si sper ca toti sunteti bine: mamici si bebei
Am si eu o intrebare.
Odette azi dimineata dupa ce a mancat asa s-a scremut sa faca kk ca i-a venit tot laptele inapoi sub forma de jet! M-am si speriat. Apoi a plans ca ii trebuia mnancare din nou. Voua vi s-a intamplat asa ceva pana acum??
Multumesc,
si Odette