Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

bei Messo, gata am vazut-o si pe micutza ta, e o superba sa-i dea Dzeu numai bucurii in viata si impliniri. super dragutza.
aaa si bebe Teo, smecherasu, cum se dadea el la ea... cand statea pe burtica Arianna. foarte fain, imi place.

in ceea ce privesc hobby-urile noastre: astrologia, feng-shui si astrologia chinezeasca, poate mai vorbim si noi din cand in cand pe tema asta. acum chiar lucrez la un site cu feng-shui, sper sa iasa bine, pana pe 28 trebuie sa-l termin.

pupici

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mamici de bb2, ajutor!

Mi-a luat socru lapte praf pt Matei, Nestle junior, cu miere. Eu trebuie sa ii dau lapte fara lactoza. Pe asta scrie: lapte praf degresat, uleiuri vegetale, sucroza, miere, lecitina din soia, vit C si alte vitamine. E bun de dat sau ba, ca eu nu le am cu lactoza asta... I-am mai dat si asta vara dar nu mai stiu cum era cutia .

astept sfaturile voastre, ca asta plange dupa lapte de 3 ori/zi!!!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

NU E BUN.Asta e lapte obisnuit de dat.
LA nestele e o formula speciala fara lactoza, Nestele HN, sau HA

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa

fata la ultima poza ti-a cam tremurat mana, ha??
ti-era ca pune margica manutza pe fundel de Arianma???

PS: fetelor Arianna e o scumpica, are si niste strampi cu funditza de lesini!!! dupa cum ati vazut...

felicitari domnului Ylilimic!!!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Acum am apucat sa ii avd si eu pe bebe Ariana cocheta si pe Teo care seamana leit cu Alian...niste dulci...as mai face si eu...da..la cat de greu e..deocmadata stau cuminte.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mor de dragul Iarinei, sta in bouncer si are bara de jucarii.Gangureste la jucaria "bajou" e nebunie ...rade si zice "ggggrgrggr", "aaauuuu" si rade...imi vine s-o mananc.

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Antonia are vezicule in gat adica faringita acuta de natura virala. Iar Alexia are laringita virala.
Lui bb ii dau antibiotic si ma rog sa nu pateasca ceva. sunt disperata.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Monu , iarta-ma ca te intreb...a facut febra??
Stii bine ca si fetele mele au trecut prin asta..

Daca nu are febra nu ii da nimik..ii faci varza imunitatatea cu antibioticul.

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

nu are febra. e pe nurofen preventiv de ieri. dar inghite greu si nu poate dormi. ma gandesc ca e infectie in gat, totusi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput