Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
Catalina spune:
Aaaaa, pai de pe o parte pe spate in patut se intoarce si el, de muuuult. Dar m-am gandit sa ii pun aia pt ca sa nu cumva sa regurgiteze si sa se inece noaptea, mai ales ca nu mai e cu noi in camera. Nu prea stiu ce sa fac.
Adela tu ma intrebi daca e prea devreme in fundulet sau zici ca nu e prea devreme, ca nu prea inteleg intonatia? Eu nu stiu daca e devreme sau nu, oricum de jos nu se ridica, iti dai seama, asa cand il tinem pe burta si stam noi pe fotoliu iar el cu spatele pe burta noastra, se ridica in fund si ar cadea in cap daca l-as lasa sa se aplece cat vrea. Acum ca a descoperit faza, ar face asa toata ziua.
Vad ca multora nu le place pe burta. O fi ceva si asta.
Bale are Matei la greu. Si e si cam marait ... sa fie vorba de dinti deja????
ALINATXA spune:
Fetele am apucat sa mai intru si eu si sa imi gasesc timp.Va povesteam ca am ramas singurica si nu prea imi mai ramane de timp nici macar ptr mine.
Anyway si anyhow mi-am facut timp sa imi conectez telefonul la pc sa va mai pun niste poze si sa ne spuneti daca am mai crescut si noi.
Am sa pun si in albumul comun la urmatoare ferestra ca sa zic asha.
Am sa va povestesc ce mai facem noi si cu ce ne confruntam.Va pup.
Pozele sunt aici.
http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=6#page1
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
anis spune:
Herinia ombilicala apare dupa ce se vindeca buricul, cand ramane de obicei o deschidere in profunzime, in stratul muscular al abdomenului.Si cand copilul plange , o mica parte din intestin e impinsa prin acel orificiu.De regula ele dispar in timp, iar dcaa nu se retrage , se corecteaza chirugical, dar nua cum cand copilul e mai mare pe la 8 ani.
Stiu asta, pt ca un dr mi-a zis ca are hernie ombilicala, altul hernie inghinala, si dr ei pediatra ca nua re nimik..
Eu asa m-am saturat...habar n-am cum s-o ajut.Acum de 3 z regurgiteaza la fiecare masa.Am uda maneca d ela tricou, nu afcea inainte asa.O fi o perioada ..poate , nu mai stiu.Nu m-am confruntat cu probleme de acest gen
Sper din suflet ca Iarina sa nu aibe ecva grav intern si sa nu descoperim la timp, nu mi-as ierta-o niciodata.
Le-am dat dracu de laxative (scuze) nu o ajuta, nu stiu...la vrajitoare a mai ramas sa merg...acum m-am si pleostit un pic...am obosit fetleor, ba cu sanul..ba cu kaka nu mai stiu nici eu.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Messa spune:
Uite ce am facut noi azi!!!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762394374506
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Messa spune:
Alinutzo, frumusica bebitza mai ai!!! Cred ca trebe sa ma apuc sa fac si un baiat... clar.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Shine spune:
apropo de vomitat/ regurgitat!!Inca o teorie...
Mie mi-a zis pediatra ca il indop, d-aia varsa.
Io-te pe-astia mici(Margelutza+Ariana) ce dragoste pe ei 
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
rali spune:
Anis 

- o sa fie bine o sa vezi!
Bebelina Roberta - frumusica foc!
Mey - ce copii precoci- cand altii de varsta lor se gandesc numai la laptic ei deja merg la intalnire: bb margelutza si bb arianna (in sfarsit o vedem pe printesica - frumusica foc). Bravo!
Deci Messa - pana la urma "alta/altul mama o sa faca?"
poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)
ylilimic spune:
Saru'mana dragi mamici fara burtici si cu bebici 
Aici e
Sotz de Ylilimic.
Va multumesc in primul rand pentru gandurile bune si pentru sfaturile referitoare la Matei cel bolnavior. Mai are putin si se face bine si asta si datorita voua.
In al doilea rand, va multumesc si
.
Deoarece datorita voturilor voastre, in curand... (dupa 5.Mai)
ma imbat de bucurie, si fac si cinste
cui se nimereste pe aproape, fiindca "gandul" meu a castigat la promotia SKOL.
Conscursul continua, asa ca hotarati-va cine mai participa si il sustinem, sa mai bea si altii.
Cu drag,
Sot de Lilisor
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
chiar voiam sa va dau vestea, dar vad ca a intrat sotul mai repede...
ia priviti www.skolbeer.ro/_index.php?vok=20070320" target="_blank">aici
si habar nu aveam ca se voteaza si premiaza pe sapt!
ce mai zici Alinuk?
Multumim tuturor si haideti si voi ca va sustinem!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
alinatxa e o scumpica bebelina ta.
messa ce dres are arianna...mortal. e o dulce...e si normal sa o curteze margica.
bravos lilishorule. deci ai avut dreptate: sotiunea ta a bagat tare din urma si acum bagati la bere... sa creasca productia de lapte.
am fost si noi la dr, a controlat-o si a zis ca e totul ok asa ca i-a facut vaccinul. a plans ff putin. inAinte i-a facut si masuratorile de rigoare pt 2 luni si e in grafic, creste frumos.
mamici voi dupa vaccin le-ati dat la bbi panadol preventiv sau numai daca au facut febra? cati ml ati dat?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)