Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
sraluca spune:
Flavia fetitele tale sunt criminale. SUPERBE!!!
Sa iti traiasca.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
anis spune:
Laura...si eu sunt patita cu toate laxativele si inca nu afce singura kaka.Cat priveste hernia, aia nu se face de la scremut..mai ales aia ombilicala.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adela2006 spune:
cleo la noi doar una singura e tare au fost umflate la nastere - lucru normal de altfel- am dat-o cu diclofenac gel si acum aia ce era mai umfata e tare dar dr a spus ca e normal
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
cristiana70 spune:
Am lenevit si noi un pic, vantul si ploaia asta de afara ne-au facut pofta de 
!
ADELA, e Colic Baby, se da de trei ori pe zi cate 5 ml diluat in apa sau ceai. Eu ii dau cel mult doua ori pe zi.
DANA, scuza-ma si tu de intarziere, nici mie nu mi-au trimis nici un mail, m-am trezit doar cu avizul la posta, sa iau pachetul.
A inceput si bebe David sa-si exploreze manutele cu gurita, azi dupa-amiaza a inceput sa guste timid din ele. Plus ca scoate limba si face balonase de saliva, asta ce mai inseamna? Doamne-ajuta, e mult mai linistit de cand nu-l mai agresez cu atatea medicamente, nici o baba nu are pe noptiera atatea flacoane cate are el!
LIUDA, eu ii dau lui David NAN HA, din cate am citit compozitia, nu e mare diferenta fata de NAN 1, esti sigura cand spui ca e asa slab laptele? Pe de alta parte, daca unul dintre parinti a avut probleme de alergii, copilul va fi si mai si, la noi e vorba profilaxie, dar daca vezi ca Dianei ii merge mai bine cu HA, las-o sa se adapteze cu formula asta. Cat despre diversificat, si mie mi se pare cam devreme pentru asta. Apropo, cine-mi spune si mie, noi facem diversificarea la varsta reala (3 luni) sau cea corectata (1,5 luni)?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MESSO, iti fac cinste cu o
, sunt perfect de acord cu tine ca e vorba mai mult de politichie decat de realitate, in afacerea asta cu laptele praf. Mai mult, Nestle merge si mai departe, nu face campanii de rclama cu bebelusi fericiti ca beau laptele lor, nu ofera reduceri si nu dau mostre gratuite, ca mamicile sa nu se simta atrase de varianta cu formula.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
rali spune:
La multi ani tuturor bebelusilor si mamicilor care se sarbatoresc astazi!
Lili - am votat de doua ori pt. gandul sotului.
Cleo- si pe noi ne-a chemat la vaccin dar pe 27. Si nu prea as vrea sa mergem, se intampla oare ceva daca amanam vaccinurile pana dupa 1 an?
Am vazut multe poze/slideshow-uri cu bebei unu si unu, foarte frumosi toti, nu enumar ca sa nu uit pe cineva si sa se supere![]()
Vladut nu a dormit mai deloc pe parti- nu ii place, el a dormit numai pe spate. Pe burta nu ii place deloc - e greu capul de ridicat
. Si noi avem balute... dar m-am linistit cand am vazut ca si alti bebelusi au...
Am si eu cateva intrebari:
1. Vlad nu a dormit decat pe spate - e vreo problema ca nu a dormit si pe parti? Daca il pun pe o parte proptit cu patura se intoarce si il gasesc cu nasul in ea.
2. Pana la ce varsta se formeaza caputul? Noi inca avem capul un pic tuguiat de la nasterea vaginala zic eu... Ce pot face sa fie cat de cat mai "rotund"? Am un stres generat de socrul meu care imi spune ca el nu a mai vazut copil cu capul asa deformat, imi vine sa-l 
3. Cum se face gimnastica la copil? eu i-am facut numai masaj in rest pot spune ca el singur face gimnastica... aproape toata ziua sta cu mainile si picioarele pe sus...
poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)
livia72 spune:
Rali,
Si a mea doarme acukm numai pe spate, in primele saptamani reuseam sa o pun pe o parte. Nu are de ce sa fie probleme. Eu nu prea cred nici in chestiile alea cu sa pui capul pe toate partile sa nu ramana turtit. Oricum isi misca capul in ce parte vrea ea.
Nu stiu cand se rotunjeste capul, in tot cazul deja pe la sase luni arata diferit. Dar m-am uitat la pozele tale si are capul perfect normal pentru varsta asta, cred ca socrul tau nu prea a vazut de curand bebei.
Nici eu nu i-am facut deocamdata gimnastica. In cartile mai vechi pe care le am recomanda gimnastica doar de la 3 luni: gen ridicat, incrucisat brate, bicicleta, chestii de gimnastica normala. La 2 luni nu erau recomandate decat statul pe burta, ridicat de subtiori pana ating piciorusele masa si ridicat piciorusele cu o mana.
Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
cleopiciu spune:
ADELA multumesc de raspuns ,m-am main linistit...
RALU in legatura cu caputul la bb ,am o prietena la care bb (tot Vladut il cheama ..,)la nastere s-a pricopsit cu doua cucuie ,unul s-a tras cam pe la 2 luni dar al doilea nici gind ,s-a dus cu el la doctor ca era tare speriata si dr. i-a spus sa stea linistita ca bb crescind ,normal ii creste si capul si atunci in timp o sa dipara s asa a fost ,a durat citeva luni dar acum nu se mai vede nimic...,in timpul nasteri la multi bb li se deformeaza un pic caputul ,normal ca are de trecut un obstacol.... si spunei socrului tau
daca mai comenteaza ...,asa ca nu-ti mai face probleme ... ,de dormit stiu ca e bine sa cam doarma pe toate partile ...
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260
laura-popy spune:
anis, de la ce se face hernia ombilicala atunci? Ca mi-a dat toate cele(laxative....) tocmai sa nu se constipe
Laura,cu bb David-Andrei

!