Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
anis spune:
Maryela, cand iti mai zice ca nu esti logata, da doar back si iti vei recupera mesajul.Apoi scrii sus numele de utilizator si parola si send mesajul.
BAck dai de la bara de la explorere, sageata aia.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Maryela spune:
Am incercat Anis, n-a mers.
Multumesc mult oricum.
Pupam dulce fetele. Apropo Iarina cum mai e cu kk?
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Shine spune:
Maryela, chiar vroiam sa te intreb daca ai fost la vreun medic cu durerea ta...
Eram curioasa ce ti-a zis, k eu am lasat-o balta, si am zile in care nu pot sta pe scaun, si mai rau, nu reusesc sa gasesc o pozitie comoda pentru alaptat
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
cleopiciu spune:
CATALINA si Daria cind plige zici ca ma striga tot asa se aude ,,ma " . Paturica la spate ii mai pun dar daca incepe si se foieste o pun intr-o parte si o gasesc in alta parte...
FLAVIA ,MARINAR ,tare dulci sunt bebelinele 
Azi ma sunat dr. de famile sa mergem maine la vaccin pt. ca l-am ratat la doua luni si imi e groaza ...deabea astept sa scapam de vaccinuri...offfffffff
CLEO SI BEBE DARIA (24.12.06)
Maryela spune:
Shine, n-am fost la nici un medic. Nici nu stiu la care din ei sa ma duc si apoi mi-e cam jena sa zic;" dom`le ia uitati-va dumneavoastra la mine in c_r..."
Poate ne luam frumusel de mana si mergem amandoua . Ca poate la 2 funduri s-o uita mai altfel....
![]()
Uite un
, poate la tine trece.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
ylilimic spune:
La multi ani sarbatoriltilor zilei, bebelusi sau nu!
Carcarel, chiar si ziua ta a trecut, nu neinsemnata, dar pe 17 nu aveam net, asa ca primeste mai tarziu urarile mele: sa fii sanatoasa, fericita, mereu inconjurata de oameni pozitivi si sa te bucuri in orice clipa de familie!
Mai intai era sa mor de ciuda ca am vazut falcutzele Flaviei, apoi m-am linistit ca mi-am amintit si am vazut ca au deja 4 luni! La mai multe!
M-am linistit pe naiba, cand am vazut falcutzele Emmei i-ar m-a luat durerea de cap
Apoi am vazut tatalui si mi-a venit inima la loc... Cum sa fac io copii falcosi cand noi suntem niste aschimodii?!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
elenita spune:
Buna, fetele!
Nu am mai scris de foooarte mult timp,desi v-am citit si mi-au folosit sfaturile voastre. O
pentru voi toate.
Am facut depresia postpartum
din cauza ca nu am avut nici un ajutor cu bebelusele, insa acum iau tratament si ma simt bine. De la depresie am pierdut lapticul, asa ca nu am reusit sa alaptez decat 6 saptamani.
Fetitele au crescut, acum la 2 luni si 3 saptamani, Shania are 5kg400g iar Stephanie cantareste 6kg. Azi noapte, pentru prima data, s-au culcat la 11 si s-au trezit la 7 dimineata
.
Avem si noi probleme cu mucisorii, ma chinui cu pompita sa ii scot si ele plang de mama-focului. Am comandat batista bebelusului pe net, dar vad ca a trecut o saptamana si nu am primit nimic.
Flavia,sunt niste scumpe bebelusele tale, foarte frumoase! Sa-ti traiasca!Chiar, cum le deosebesti?
Vazut generatia in blugi de maine, Emma de Marinar si Lucas de Daconst: super frumosi!
Catalina,eu am program cu bebelinele de stat pe burtica, uneori le place, alteori nu. Stephanie cand plange se aude "mee"![]()
Maryela,si eu am avut durere la fel ca tine, acum cativa ani, ca stateam prea mult pe scaun in fata computerului. Am folosit unguente pentru inflamatie si durere si am incercat sa nu mai stau mult pe scaun.
Hai ca s-au trezit gemenutele!
Va promit ca o sa incerc sa scriu mai des.
Va pup,
elenita
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=59462491" target="_blank">poze fete
elenita spune:
La multi ani!
La cat mai multe lunisoare!
Ana Patricia de Mirela73
David Mihai de Haricleea
Robert Andrei de Roandre
elenita
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=59462491" target="_blank">poze fete
laura-popy spune:
Buna mamici si bebici!
Hop si eu sa ma bag putin in seama si sa va istorisesc povesti din cripta, acum cat doarme micul extraterestru'( de la nedormit ii vine porecla)![]()
La sfatul unei pediatre( avem doua) i-am dat calciu 10 zile 5ml dim si 5ml seara. Bunnnn. Imediat s-a constipat. Rau. Iar sfat : da-i Lass Baby( laxativ) + Debridat ( alt laxativ) + facut laptele cu ceai de musetel in intregime(in loc de apa). Rezultatul a fost o saptamana de cosmar : kk verde-pasta( m-am speriat rau cand am vazut cum arata) , s-au intors toti colicii + o groaza de crampe la burtika, urlete infioratoare de durere. Groaznic, saracul copil il inteleg, si pe noi ne doare, d-apai pe el. Basca ne-am pricopsit cu o hernie ombilicala de la atata scremut.
Acum am renuntat la calciu, la siropuri de tot felul, la ceaiul pt lapte si incepem sa ne revenim( dar a ramas tot marait) .
Si ca sa nu ne mai constipam bem cam 100ml de ceai pe zi , o zi ceai Milutee de musetel- special pt bebei, o zi ceai de fenicul cu chimen de la Humana- tot special pt bebei.
Aveti mare grija ce incercari faceti cu bbeii si ce sfaturi urmati.Deci, daca e cuiva de ajutor experienta bebelusului meu, bine, daca nu, macar mi=am varsat naduful aici, ce sa fac si eu...
Va pup,
Laura, cu bb David-Andrei
laura
cleopiciu spune:
AM SI EU O INTREBARE .... CUM AU BEBELUSII VOSTRI TITELE? CA ALE DARIEI SUNT TARI....ESTE NORMAL? VA ROG ASTEPT RASPUNSURI CA SUNT CAM SPERIATA...,MAINE ORICUM MERGEM LA DR .,DAR PINA MAINE....
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260