Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Messa spune:
gabriela, daca nu esti casatorita, trebe sa mergi la indivizi (la Directia Generala de Protectie a Cupilului si nu-mai-stiu-cum din primaria de care apartii) cu ceferticatul de nastere al copilului si boletinul tau, completezi o hartie acolo (ti-o dau ei) si astepti "ancheta sociala" timp de 30 de zile acasa. "Ancheta sociala" urmareste sa vada ochiu' statului ca tu esti cea care sta cu copilu' si ca nu l-ai dat ori lu' ta-su ori la rubedenii - un bullshit cat casa, dar ma rog, asta e treaba. Cat despre dosarul pentru CIC, daca ai chef sa te certi cu ei, le poti spune ca in lege scrie negru pe alb "livretul de familie daca este cazul" si le spui ca la tine nu e cazul. Eu am facut asa si mi-au acceptat dosarul pentru CIC fara livretul ala bashinos.
Catalina, eu dorm cand sunt lasata... si cum aseara moatza mea a decis sa doarma legat de la 8 pana la 3... si nu de la 3 pana la 10 cum facea pana acum, am stat si eu treaza, ca na, a vrut haleala in creierii noptii.
alinuk, exact, asta e - placerea de a-ti vedea puiul conectat in continuare la tine! Cat despre companiile care produc lapte praf - pai n-au voie sa zica ceva de laptele matern, ca dupa aia se bat cu governele... e cult generat de stat, e aproape ca o a doua religie treaba cu laptele de mama si e asa de muuult timp. E chestia aia cu reintoarcerea la mama natura, chestia pentru care se promoveaza nasterea vaginala si incearca sa te sperie cu paianjenul cand pomenesti de cezariana. Plus ca mai e o chestie - in spitale, daca ar da formula la toti bebeii ar trebui sa vina din ora jumate in ora jumate cu un bibiroi steril cu formula proaspata, pe cand de la tzatza... ii scapa de eventuale probleme si suplimentare de personal. Ca daca face gupilu' entrocolita in spital si e hranit cu formula, e nasoala treaba pentru personal, ca au de explicat cum au facut formula, cum au dat-o, in ce conditii s-a pastrat si asa mai departe. Pe cand daca face de la tzatza mamii nu mai e responsabilitatea lor, ca deh, e de la muma. Eu am tot citit pliante de la Nestle, de la Milupa si Humana si toate zic sec de compozitia laptelui formula pe care il fac, cum ca acopera necesarul de aia si ailalta a gupilului si pe urma, cum se face pe pachetele de tigari cu "Tutunu' dauneaza grav..." scriu mai mare toti "Laptele matern este cel mai cel alea alea" - e dubios sa scrie ei asta fara sa fie impinsi de la spate cu batzul... nu crezi? Deci e chestie de politichie.
Numai ca alaptatul la san e o bucurie a mamei, o traire superba pe care nu o poti simti manevrand un bibiroi cu formula... asta e de fapt chestia de neinlocuit. De aia eu o tot conectez la tzatza aia care picura dupa utza-utza... ca asa-mi place sentimentul ala de mama full pe care mi-l da!
la mine e vant si nu prea, acum hranesc gargarele si afara cu ea!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Daconst spune:
Marina,e o frumoasa Emma.Ma bag la petit,dar sa nu ma auda Alinuk.
In rochita roz,imi vine s-o mananc ca pe bomboana.![]()
Iar in sarafanul de blugi e la fix pentru Lucas.S-ar potrivi de minune.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Messo imi pare ca ai dreptate, cu formula si lapte de san, si a mea cu formula hranita nu a avut cine stie ce probleme, e, o bubuta, o besinuta, da si noua ni se intampla, dara copilasilor! Mi-ar fi placut sa alaptez, cateodata o pacalesc cu titi cand nu gasesc suzeta, dar daca asa a fost sa fie, aia e. Acum mi se pare mai simplu cu sticluta, imi da mai multa mobilitate. Dar fiecare cum prefera…
Catalina si a mea face MAAAAAA! Cand plange de foame #61514;. Mie mi se pare comic, parca face intentionat ca sa primeasca mai repede…
Alinuk
’…Singura temere este ca de la tzatzishoarele mele marutze, am ajuns la pepenashi....da' parca n-as vrea modelul shosete …’ se poate si modelul bretele!!! ![]()
Lili si noi jucam la loto de ani buni aceleasi numere, si tot nik. Cel mai mult am castigat £27 (un bilet e £1). Da-mi si mie reteta de castigat, ca daca e numa de jucat nu merge…Am vazut ca sotul tau a castigat, deci am votat cu folos…
Laura Ionescu si Ella face balute, chiar ii curge din gurita cateodata, face balonase. Cred ca e normal, cum zicea si Dana se formeaza dintisorii in gingii si sunt modificari pe acolo.
Marina in loc sa mergi la restorant sa-ti etalezi coafura tu stergi covoare?
Flavia Ioana, lume nouaaa! Fetitele tale sunt mari pe langa noi, ohohoooo, 4 lunisoare…la multe multe lunisoare!
Profitati de soare si vreme buna, la mine e o vantoasa de cateva zile, cu ninsoare inghetata. Si nici nu se intrevede caldura…
INTREBARE: ce vaccin le-ati facut la copii de au copt? BCG cumva? (anti tbc?)
Ivona si Ella 12 ian 07
Ivona1977 spune:
a Messo si inca o explicatie pt impinsu catre alaptat - formula ar costa muuult spitalele! cum costa mai mult o ceza fata de o naturala...
Ivona
Catalina spune:
Da eu ziceam ca si Matei balosheshte, si vad ca din ce in ce mai mult. Banuiesc ca daca ar avea afte ar plange, nu ar manca. In orice caz, eu zic ca vin dintii ...
Sunt f incantata de faptul ca fi-miu nu mai vrea decat la mine pe burta in fund (bine, tinut de mine). Dar in acelasi timp imi vine sa imi dau pumni in cap ca nu am realizat ca l-am tinut prea mult in carut si poate de aia nu se intoarce copilul de pe o parte pe alta. Plus ca noaptea noi inca il mai proptim la spate cu paturici. Voi le mai puneti paturici? Cred ca tre sa incep program de lasat baiatul in pat pur si simplu sa vedem daca se intoarce.
Voi cum faceti? Aveti program cu ei pe burta in fiecare zi sau in pat sa se suceasca?
Hai pupici
anis spune:
Noi am fost afara, e vant, da in landou nu e...
Marinar, sau ii ies dintii deja.Lui Ingrid la 4l si 2 sapt avea deja 4 dinti..acum are gura plina, perfect sanatosi.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
asa e dana, in blugi se asorteaza la fix cu lucas.
ivona pai am fost la resto da cu o seara inainte.
cata eu nu-i mai pun nimic la spate de mult pt se sucea si degeaba ii puneam. iar pe burta o pun cand si cand, ti-am zis ca se enerveaza.
anis...sau ies chiar dintii, ai dreptate.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
catalina deja in fundulet nu e prea devreme ca eu ma panichez toata cum o mai pune careva in fundulet ; si a mea se invarte pe toate partile de pe burta pe spate inca nu s-a intors de pe spate pe burta ( poate ptr ca nu-i place pe burta
) in patut o pun pe o parte cu propta dar se invatre pe spate singura ; program de pus pe burta nu am cum spuneam nu-i place
balute avem si noi de mult acum se distreza facand balonase din scuipat il da afara il trage inapoi se distreaza si ea cum poate ![]()
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
Maryela spune:
Scrisesem si eu in liniste un catamai mesajul( nu-mi reuseste foarte des lucrul asta..
.)si dupa ce ii dau trimite, imi zice ca nu sunt logata...

Acu` n-o mai iau de la capat ca scriu doar cu o mana ca, na, i s-a facut foame la bb...
Vroiam sa va spunem ca Mihnea face si el bale de zic ca "e plin de spume"...:)Eu am observat ca face mai multe inainte de masa...c-o fi de la foame, c-o fi de la dintisori, nu stiu.
Asa...cred ca o sa incerc si eu Baby Drink-ul ala minune, poate asa face si Mihnea kk singur, fara termometru.
Flavia ai niste comori tare dulcele 
Si am mai vazut niste poze...a..ale Emmei de Marinar; frumusica rau!
Gata ca nu mai pot sa mai stau pe scaun, fiindca durerea aia nenorocita de fund tot nu mi-a trecut si nici nu stiu cand sau cu ce o sa treaca

Va pupic!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)