Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Acum am vazut mesajul,Liuda.
Eu ii sun ca nu am nevoie de scuzele lor ci de batista.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Fie ce-o fi! Eu impachetez copilul si ies! Nu pricepe, nene, si pace de ce stam in casa! Si mi-am amintit ca am la carut aparatoare de vant. Asa ca am plecat.

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor si ce daca e vant? noi iesim afara si daca e vant si chiar daca ploua si stam undeva la dos. pai nu e in carut? afara cu ei, si pe vant si pe soare

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Mai Liudo,formula are cam tot ce contine laptele de mama,vitamine,proteine.Mai putin anticorpi.Asa ca stai tu linistita ca s-au gindit aia de au inventat formula la toate.Nu-ti fa probleme.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

gata plec si eu sa-mi hranesc , schimb, giugiulesc fata si s-o scot afara.
pupici

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Iesiti fetele pina nu vine ninsoarea.E pe aproape sa stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Buna fetelor !

Nu v-am mai scris, dar va citesc zilnic...

Noi suntem bine, Daria a depasit 5 kg, iar Alexia vine si ea din urma cu 4700 kg, am renuntat la o masa, acum papam 4 mese, cate 130 ml, noaptea dormim bine, chiar si 6-7 ore, suntem cuminti..., iar de vineri, de cand facem 4 lunisoare, la recomandarea neonatologului lor din maternitate, papam suc de portocale si trecem pe Humana 2... Suntem mari !

la toata lumea !

Am pus pozici noi-noute, va invitam sa ne mai vedeti !

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cata ...daca-mi faceam si manichiura cred ca ma apucam si de spalat geamuri

adela doamna sunt si cand dorm . azi merg la dr si o sa intreb ce sa fac pt constipatie, tr sa-i faca si controlul de 2 luni. din pacate cred ca am virusat-o si pe ea ca e cam formaita si a si tusit putin, asa ca probabil mai amanam vaccinul. offf

fetele cu batista bebelusului: la ce putere dati aspiratorul??? am incercat si eu azi la emma dar parca nu prea a mers si nici ei nu-i placeeeee

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

laura si a mea baloseste, dar am inteles ca e normal pt ca le cresc mugurii dintisorilor.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Flavia,sunt niste scumpi harbujeii tai.Cum le deosebesti?Cred ca dupa paturici,asa-i?

Marina,sanatate Emmei,se pare ca suntem tot pe o unda ca la fel a facut si Lucas.Acum doar mucii ne chinuie,in rest e ok.Sper sa scapati si voi repede.

Am dat telefon la cei cu batista si ca norocul ca am dat peste o doamna mai draguta care-mi trimite comanda azi.Cica sunt foarte aglomerati si abia fac fata la comenzi.

Mergi la inceput