Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Daconst spune:
Acum am vazut mesajul,Liuda.
Eu ii sun ca nu am nevoie de scuzele lor ci de batista.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
laura ionescu spune:
Fie ce-o fi! Eu impachetez copilul si ies! Nu pricepe, nene, si pace de ce stam in casa! Si mi-am amintit ca am la carut aparatoare de vant. Asa ca am plecat.
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
Liuda spune:
fetelor si ce daca e vant? noi iesim afara si daca e vant si chiar daca ploua si stam undeva la dos. pai nu e in carut? afara cu ei, si pe vant si pe soare
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Daconst spune:
Mai Liudo,formula are cam tot ce contine laptele de mama,vitamine,proteine.Mai putin anticorpi.Asa ca stai tu linistita ca s-au gindit aia de au inventat formula la toate.Nu-ti fa probleme.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
gata plec si eu sa-mi hranesc , schimb, giugiulesc fata si s-o scot afara.
pupici
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Daconst spune:
Iesiti fetele pina nu vine ninsoarea.E pe aproape sa stiti.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Flavia-Ioana spune:
Buna fetelor !
Nu v-am mai scris, dar va citesc zilnic...![]()
Noi suntem bine, Daria a depasit 5 kg, iar Alexia vine si ea din urma cu 4700 kg, am renuntat la o masa, acum papam 4 mese, cate 130 ml, noaptea dormim bine, chiar si 6-7 ore, suntem cuminti..., iar de vineri, de cand facem 4 lunisoare, la recomandarea neonatologului lor din maternitate, papam suc de portocale si trecem pe Humana 2... Suntem mari !![]()
![]()
la toata lumea !
Am pus pozici noi-noute, va invitam sa ne mai vedeti !
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 23.11.2006
Pozicile noastre
marinar spune:
cata
...daca-mi faceam si manichiura cred ca ma apucam si de spalat geamuri ![]()
adela doamna sunt si cand dorm
. azi merg la dr si o sa intreb ce sa fac pt constipatie, tr sa-i faca si controlul de 2 luni. din pacate cred ca am virusat-o si pe ea ca e cam formaita si a si tusit putin, asa ca probabil mai amanam vaccinul. offf
fetele cu batista bebelusului: la ce putere dati aspiratorul??? am incercat si eu azi la emma dar parca nu prea a mers si nici ei nu-i placeeeee
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
laura si a mea baloseste, dar am inteles ca e normal pt ca le cresc mugurii dintisorilor.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Flavia,sunt niste scumpi harbujeii tai.Cum le deosebesti?Cred ca dupa paturici,asa-i?![]()
Marina,sanatate Emmei,se pare ca suntem tot pe o unda ca la fel a facut si Lucas.Acum doar mucii ne chinuie,in rest e ok.Sper sa scapati si voi repede.
Am dat telefon la cei cu batista si ca norocul ca am dat peste o doamna mai draguta care-mi trimite comanda azi.Cica sunt foarte aglomerati si abia fac fata la comenzi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)