Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Bravo,Liuda,ai fata mare deja.A crescut super,iar la greutate,asa sunt fetele mai siluete.
Mai eu nu stiu ce obsesii au dr aia de acolo cu sucurile,cind in toate cartile si peste tot in lume se spune clar ca pina la 4 luni nu se da decit lapte la bb-i.Asa le place lor sa faca pe interesantii si dau sfaturi din burta.
Eu una nu as da nimic,in locul tau,Liuda,sincer.Dar tu faci cum vrei.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
marybell spune:
Lily mersi de idee. chiar azi cand o sa cobor ii cumpar alta. asta care o am am luat-o de la chicco, ortodontica, speciala cica sa nu ii deformeze dantura, a costat doar 170 de mii...si nu o vrea. sper sa o vrea pe asta. cireasa ai zis , nu?
Katy mersi de informatii, nu credeam ca sunt si ptr astia mici de 2-3 luni basketi. eu credeam ca sunt doar botosei pentru astia mici. hai ca zici ca sunt de pa alta planeta.![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Liuda spune:
adela nu cred ca e de la cosmetice. Nu o dau cu ulei de corp, doar inainte de baie cand ii fac masaj, dar o spal dupa asta,
Sapun lichid am de la SABO MED pentru alergici.
ideea e ca cand i-am dat Humana HA prima data in primele 24 de ore i-a trecut rosata de pe corp, deci clar ca e de la mancare. De eri i-am dat Humana 1 si azi e mai buburutata pe corp. Sigur e mancarea, dar nu o pot tine pe humana pentru alergici ca cere mancare des, nu se satura ca lumea, e prea sintetic fara pic de grasime, nu a pus in 2 saptamani decat 150 gr de cand ii dau Humana HA
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
laura ionescu spune:
Buna fetelor,
Ajutati-ma si pe mine va rog cu un sfat. De vreo saptamana-doua EVa are foarte multa saliva. Se joaca cu ea, o da afara, o trage inapoi in gurita, ba chiar i se scurg balutele pe barbita de stau tot timpul cu servetele sa o sterg. Afte nu are, am verificat. Ca sa fiu impacata i-am facut 2-3 badijonari cu glicerina boraxata. Se mai confrunta cineva cu asa abundenta de saliva?!? O fi normal??
Marybell - asa cum ziceau si fetele, inearca mai multe forme de suzete. Eva, spre ex, nu primeste decat suzetele de la Avent caer sunt si foarte mari, iar la o luna ii ajungeau aripile alea de plastic pana la urechi. I-am cumparat mai mici, de la Nuk, din alea ortodentice, si de la ele vomita. Nu-i plac si pace!
Levi - la fel am patit si eu cu copila vreo cateva zile pana cand i-am cumparat batista bebelusului. Vreau sa zic ca i-am scos muci din nas ca de la un om mare! M-am speriat! Dar si-a eliberat nasucul si acum mananca bine si normal. Incearca si tu la baieti. Poate de la asta e.
Adita - bine ai venit! Ma bucur tare mult,ca la 4 copii sigur aimulta experienta si ne mai ajuti si pe noi, astea incepatoare, cu cate un sfat.
Alinuk - dr Carmen Tanasescu de la CMU a fost dr pediatra a sor-mii, care are 2 copii, pana cand a plecat in Canada. Mi-a recomandat-o si mie, dar din pacate nu am reusit sa ma inscriu la ea. Nu ma intreba de ce ca nu mai tin minte. Oricum sor-mea a fost super incantata de ea.
Mihacarm si Cleo - sunt niste dulci fetitele ![]()
Lili - sanatate la copilasi si mai ales nazdravanului Matei
Marina - bravo, cred ca s-au bucurat rau de tot covoarele alea ca le-ai curatat cu parul intins.
sarbaoritilor de azi.
Iese azi cineva afara?!? Pe mine m-a sunat barbat-meu ca e vant tare si sa nu ies, iar noi suntem disperate ca de obicei stam afara de la 11,30 la 15,00 si acum ne frichinim ceva de speriat si ne uitam cu ochii mari la mami si ne intrebam de ce nu ne impacheteaza de iesit.
Apropo de imbracat - ieri am scos-o pe Eva afara fara caciulita. Erau 21 de grade, ca in casa! Iar eu in casa nu i-am pus caciula niciodata.
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
Daconst spune:
Laura,despre saliva abundenta scrisese Catalina ca avea si Matei si cica era de la mugurii dintilor care se formeaza acum.
HAI MA FETELOR NU-MI RASPUNDE NIMENI???ATI PRIMIT MAIL DE CONFIRMAREA COMENZII LA BATISTA?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
Ma Daconst
luna trecuta mi-a zis sa-i pun in ceai cateva picaturi de suc de lamaie... crezi ca am pus? Per dracu, ca uitam mereu, apoi ziceam ca e alergica, deci daca i-am dat de 2 ori - dar nu cred nici atat.
acum ma laud ca trebuie sa-i dau suc de morcov, da tu crezi ca eu am morcov in casa? Pana cumpar - trece o saptamana, apoi poate ii dau odata si iar uit, sau mi-e lene, sau ea e motaita si eu nu am timp, sa vedem daca mai apuc sa-i dau.
ideea e ca copii cu formula 100 % intr-adevar trec la diversificare mei repede decat cei cu laptic de mama, ca mama manaca azi una, maine alta si prin lapte si copilul incepe sa se invete cand cu o leguma, un fruct, si mancare diversa, pe cand astea cu formula - e la fel laptele tot timpul. Din cauza asta bb cu formula incep cu sucu' mai devreme.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
Daconst ti-am raspuns eu mai sus
Va pupic pe buric.
Daconst spune:
Da Liudo,de acord cu tine cu diversificarea,dar cele care alapteaza incep la 6luni,iar cele cu formula la 4.In nici un caz la 2 luni.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
alinuk spune:
beeeeeeeeeeeiiiiiiii
E vant afara!!!!!!! sa iesim sau nu!?
iese care'va
Messo fatou as veni in vizita pe la tine, ca tot am promis. Cum e pe minunata aia de terasa a ta? vant au ba?
Da ma tem ca nici o companie prea placuta n-as fi azi ca mi-a picat cam greu micul dejun la stomac, am papat niste icre...bleah
nici nu stiu ce si daca sa iau ceva

Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Liuda spune:
Da ma Daconst dar tu ce mananci? azi una , maine alta, mai bagi o leguma, mai bagi o fructa din cand in cand - asta ajunge la bb tau prin laptic de tita? Da! Dar la a mea nu ajunge nimic. Tu deja ai inceput diversificarea intr-un fel, intestinul bb tau fara sa vrei deja se invata cu mai multe alimente,
Va pupic pe buric.