Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
anis spune:
Alinuk, din pacate ieri am avut tef in masina..si am vazut ca ai sunat pe la ora 17..![]()
Daca ati vedea ce pantofiroi are Iarina
Si altceva..multumesc tuturor pt gandurile voastre...sper sa gasesc o solutie cumva..
Azi am reusit sa o fac sa bea din bibe..am schimbat tetina cu una mai larga..si a acceptat cu chiu cu vai
.
Noi mergem acum in Parcul Circului..pana la ora 14.30..Ingrid e innebunita ..sa o duc la animale..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
kateryna spune:
Buey ce vant e la Gara.
Nu pot sa tin nici macar un geam deschis sa stea copilul la aer, ca mi-l tranteste imediat. Ca de iesit afara pe vremea asta...
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
cristiana70 spune:
GABRIELA, pentru livretul de familie buletinele voastre (original si copie) si certificatul fetitzei (idem) plus o taxa care se plateste la primarie (un leu si ceva) si o cerere tip de la ei.
Noi raportam o noapte relativ linistita si 2 (doi) kk XXL de can am redus porcariile alea de picaturi, pastile si alte alea. In schim ne strambam urat la siropelul cu antibiotic impotriva rosului in gat.
Ma duc sa-mi fac
.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
FETELE IN CIT TIMP V-A VENIT COMANDA LA BATISTA BEBELUSULUI?
Imi e mila de bb cum se chinuie cu mucisorii,nici nu poate dormi de ei.In rest suntem bine si nu mai tusim.
Alinuk,cum o cheama pe matusa pediatra din Hunedoara?Ca eu de acolo sunt.![]()
Super tare margeluta in bascheti.
Monykk,multumim de compliment.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
DANA, la mine a ajuns in vreo trei zile. Da-le si tu un telefon, vezi sa nu aiba ceva probleme cu serverul, s-a mai intamplat. Tu unde ai comanadat-o, in Germania? Trimit si acolo? Atunci, ai de asteptat.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
adela2006 spune:
cristiana cum ii zicea la siropelu ala natural ptr colici de la help net ? colic baby ? ca vreau sa-l trimit pe al meu sa ia azi
se poate da la fiecare masa mai are efect dupa aia ? are ceva calmant sa-l adoarma pe bebe sau ala era alt siropel ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
Daconst spune:
Cristiana,am comandat pe adresa mamei din tara,dar spuneau ca trimit pe mail o confirmare ca au primit comanda si asta nu a venit.Tu ai primit mail de la ei?
Buna idee,sa-i sun.Mersi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
bai sant si eu aici, lesinata de somn....
raport
am fost eri la dr. avem 59 cm adica a crescut 8 cm intr-o luna, cu kilele mai putin 800 gr. dar nici nu ma mira avand in vedere ca 2 sapt a mancat humana ha care este fara grasimi, alea - alea pentru alergici... ramanem pe vigantol, ne-a dat trimitere la radiografie sa fim siguri ca nu avem vreo deplasie la sold din nastere, de saptamana asta incep sa-i dau suc de morcov in ciai sau la lingura daca vrea, peste inca 2 saptamani suc de mar dar cu asta cica cat mai incet incepem de la cateva picaturi apoi o lingura si tot asa.
in general e bine.
eri m-am suparat si nu i-am dat fetei Humana HA ca nu se satura copilul.... si i-am dat Humana 1 normal si uite ca ne chinuim cu burta... e greu de tot, plange de burta... iar am scos flatulinul din dotare si sab-simplexul....
la 4 ma duc cu ea la un pediatru sa vedem ce zice nenea cu alergia asta, ca de eri parca se vede mai tare, de la Humana 1 . Sant disperata de nesomn, m-am certat si cu domnul de dimineata, ca a venit aseara de la Bucuresti, s-a dus linistit in dormitor si nani, dimineata dupa ore de stat cu fata in picioare, ca de la 3 a dormit iepureste din cauza burtii, la 7 ma duc si-i zic ca vreau si eu la baie, poate ia fata.... da de unde ca s-a intors pe partea cealalta si somn. Pai la nervii mei si nesomn si suparare i-am facut scandal asa ca sa ma simt eu bine.
a venit noua bona dimineata , pai in 2 ore cat m-am ocupat de fata, era in toata casa o curatenie de lucea, mai putin aspiratul ca i-am zis sa nu dea ca sa adorm fata - deci cu curatenia e super. Cu fata azi mai greu ca, na, e motaita de la burta, dar o sa fie si asta, trebuie timp ca sa prinda firur ce ii place, ce nu-i place, pe ce parte doarme mai bine, cum se adoarme... deci felul ei de a fi. Pana atunci o sa stau mai mult pe acasa, pana o vad ca se descurca... dar o vad ca poate.
deci, fetelor luptam...
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
adela2006 spune:
liuda nosol rau cu alergia asta acu intreb si eu asa nu o fi de la ceva produse cosmetice gen spumant de baie sau ulei de copr ? ca s-au mai vazut cazuri ; oricum sper sa se faca diana bine repede
; incearca sa-i dai sucul de morcovi cu lingurita totusi sa se obisnuiasca copilu cu diversificarea si cu lingurita
ma duc sa hranesc copilu
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
Liuda spune:
Daconst - eu cand am facut comanda la Batista, am primit confirmarea peste o saptamana, cand m-au si sunat sa-si ceara scuze ca au avut nu stiu ce probleme, dar eu deja aveam cumparat de la bucuresti aparatul minune.
bai la mine in casa copilul sta la 21 de grade doar cu bady cu maneca lunga si pantalonasi. Afara sant tot la fel 21-22 si mi se pare ca e prea gros imbracata ca atunci ii mai pun caciulita+caciula de afara (subtirica) si costum de-a intregul grosut special pentru afara. dar mi se pare ca ii cald in el. Oare sa ma duc sa-i cait ceva mai subtire? Cadiferenta de temperatura nu exista doar ca afara mai e vant.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007