Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor...

intru si eu cu o intrebare mica 5 min ca -s pe fuga (am o zi plina):

DACA NU SUNT CASATORITA ,ce acte imi trebuie ca sa obtin livretul de familie?(stiu ca mai sunt fete necasatorite pe aici).

vreau sa imi depun dosarul pt CIC si pana nu am livretul asta nu fac nimic...

merci

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor. La noi e distractie mare, baieram ce mai! Nu stiu daca e ceva super important dar pt mine este: de aseara, cand il tin pe Matei cu spatele la mine, incepe sa se aplece in fata. Adica lipit fiind de mine cu spatele, se cazneste el (bine, se pare ca ii e din ce in ce mai usor si acuma face intr-una ca s-a prins si ii place), si se ridica in fundulet, cu fundul pe burta mea si apoi se duce cu capul in jos si ce-i mai place sa stea asa. Cred ca ar sta toata ziua daca l-as lasa eu. Acuma eu nu prea stiu, sa il incurajez sau sa il opresc sa faca asta. Banuiesc ca sa il las in legea lui.
De asemenea, cand plange, am observat ca incepe sa lege silabe. Si bineinteles ca ce aud eu este "ma". :-))))

Marina sa iti traiasca coafura, la covoare trebuie neaparat coafat inainte ca altfel nu iese praful. Auzi, manichiura nu ti-ai facut-o? Cat despre pusul pe spate, pe Matei il enerveaza asa de tare incat ... nu prea il pun. Plange aproape imediat.

Levi, la noi merge daca bebe are burta bine lipita de mami si cu putina presiune.

Anis, da, si Matei isi linge mainile de mama mama. Daca l-as lasa, tot timpul ar fi cu ele in gura. Chiar, sa il las?

Messa, am o intrebare, tu dormi vreodata???

Hai va pup ca se apropie ora de masa.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

MArybell, se gasesc bascheti si asa micuti ptr bebei. Noi am purtat de la 3 saptamani. Atunci purtam nr 18 la bascheti, acum purtam nr. 19 ca 18-le e cam fix. La adidasi nr 18 e bun. E calapodul mai mare. Bine acum depinde si de firma.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Am uitat sa va zic ca ii dau lui Matei cam 50 de ml de ceai Baby Drink pe zi si, bine, nu stiu daca e de la asta dar oricum, face kk in fiecare zi. De aproape o saptamana nu ii mai pun musetel in lapte.
Face o data si mult, in special dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multe lunishoare si La multi ani!

Mirela73 pentru Ana Patricia si cele 3 lunishoare... e domnishorica mare ce sa mai...

Haricleea pt David Mihai

Roandre pt brunetzelul simpatic Robert Andrei

Marybell ii vin mamica. Sunt marimea 18 parca. Am zis ca-i fac breloc dupa ce nu-i mai poarta.
Ba chiar daca ii pun sosetele grosutze sunt mici

Messa m-am gandit si eu la ce spui cu imunitatea. Insa pentru mine asta e mai mult sau mai putin relevant - atata timp cat bb e sanatos.
Pentru mine alaptatul e o bucurie si ma simt minunat cand botzul se ventuzeaza la mami. Si apoi dpdv practic si bujetar e avantajos. Intotdeauna avem papica la purtator steril tot tacamu' iar banutzii de formula ii folosim in alte scopuri.
Singura temere este ca de la tzatzishoarele mele marutze, am ajuns la pepenashi....da' parca n-as vrea modelul shosete
Ei sa speram ca nu...
In alta ordine de idei, eu personal mai gasesc un argument proalaptat.
Daca e sa am indoieli in ceea ce priveste rezultatele "studiilor si cercetarilor" as fi avut mai degraba daca promovau laptele "formula'. M-as fi gandit ca sunt interese economice producatorii de Nan, Milumil, Humana etc sunt interesati sa promoveze studii din care sa reiasa ca sunt cele mai bune si cela mai tari. Ori vezi tu..e taman pe dos, se promoveaza alaptatul la san care nu aduce niciun profit nimik.

pup fete cucuiete!!!

PS: Azi am zi de Cismigiu!!!. Fete profitati de ziua insorita, vin frigurile, la Paris ninge, in Germania e ger.....brrrrrrrr

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna fetelor,

Alinuk, imi dai si mie un PM cu date de contact ale doctoritei pe care ai gasit-o si ce inseamna din pdv financiar? Ca si noi, de cate ori avem urgente mai mult pe la cumnata-mea apelam, ca ea e singura care vine acasa.

fETELOR, CUM II IMBRACTI AZI PE BB? Cate straturi, ca ieri cica eu am imbracat-o mai subtire dar tot mi-a fost frica ca se supraincalzeste. Noi am ieasit ieri la pranz iar eu si alex am ramas la bluza. Aia mica era cu costumasul de stat in casa, plus un costumas tricotat subtirel plus portbebe pe care l-am desfacut mai tare.

Si noi vomitam o gramada si desi nu pare sa o derajeze, ba chiar se straduie sa vomite, cam am o strangere de inima. Joi ne ducem la vaccin asa ca o sA intrebam si pediatra.

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
La mai multe lunisoare la bebici!

Fetelor, multumesc de raspunsuri a propos de vaccin. N-am mai sunat pediatra; i-am dat cu betadina si baneocin de cand am vazut ca a copt.
Am vrut sa scriu mai mult dar s-a trezit puiutul. Revin mai tarziu.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare! Chiar sper sa fie o zi mai buna...cel putin promite!

Adam a fost destul de cumintel noaptea, m-am trezit totusi destul de des sa il verific pe Matei. Spre dimineata febra a cedat teritoriul si acum s-a ridicat din pat si se vantura pe aici Ramane de vazut cand o sa se apuce de mancat, caci sunt deja 48 de ore de cand nu are nimic in burtica. Oricum suntem pe drumul cel bun!

cleo- vazut ingerasul
gio- nu pot da link direct la gandul cu pricina, tre sa treci de interogatoriul cu "ai peste 18 ani?"
alinuk - nici eu nu am incredere in concursuri de orice fel ar fi ele, insa sotul meu are o bafta si a castigat pana acum tot felul de chestii. Numai sapt trecuta am primit de la revista Chip niste obiecte pt calculator, memorii cred. Alta data a primit niste adaptoare la aspirator pt adunat parul de caine (avem si noi la mama).Si ca sa vezi de ce insista, sapt trecuta a jucat on-line la Chip si in numele meu si am castigat amandoi! Cica: "mama, tre sa mai si joci ca sa castigi!" Nu e nevoie sa-ti spun ca din cand in cand joaca la loto, nu? cica spera la un castig sa poata plati apartamentul la banca si sa ne luam apoi casa ca m-am saturat de contietuirea la bloc...
Frumosi bascheti! Stai linistita ca nu se fac sosete, tre sa porti sutien (nu ma indoiesc ca o faci) si va fi OK.
miha - frumos copil ai si tu, si cum se contureaza falcutele, iar ochisorii la baie sunt ca 2 smaralde (verzi sau mi se pare doar mie?)
marybell - am mai scris despre suzeta: tre sa incerci mai multe forme. Radeau vanzatoarele cand le spuneam ca Matei nu accepta de oricare, dar le prefera pe unele de 5 mii (imi era rusine pe strada cu el) din latex, urate, nefinisate, calitate la -infinit! Dar a ros la ele pana cand am trecut pe altele mai noi, mai bune, mai de firma si de fitze... Si Adam ii calca pe urme, avem 4 cumparate de diverse firme si preturi, insa roade acelasi format (cireasa) ca Matei, nu mai este 5 mii ci 10 , dar acum am inlocuit-o cu una "no name" de 35 de mii si e super buna pt el!
Desi schimba modelul!
Mai cauta incaltaminte, piata e vasta in domeniu! Se gasesc de toate pt orice varsta!
monyk - nici macar nu e pediatra mea, eu nu am asa ceva la copii. Am intrebat de una mai buna (in Mangalia nu exista cel mai bun) si mi s-a spus de asta, dar mi-a trecut - nu ma mai vede!
messa - de acord cu tine cu cartile.
cata - lasa-l sa isi faca damblaua, ca doar nu il tii toata ziua asa!

Stiu ca nu ar trebui sa ma bag, dar sa stiti ca mie mi s-a parut buna ideea katerynei cu plimbarile in parc. Adica in fiecare zi a sapt sa aveti o locatie, unde mai usor sau mai greu veti gasi o forumista la plimbare. Dar macar sa nimeresti parcul! Ca altfel ...toate ies care si unde pot. Eu zic ca ideea cu graficul e buna, a concluzionat-o si Alinuk! Ce n-as da sa pot veni si eu cu voi...

Perseverez: votati gandul lui Pintilie Marian la skolbeer.ro

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

eu azi ma duc in parcul circului...ca mie groaza sa vin la cismigiu, e full dorobantiul, desi e aproape de mine, fac 1ora.
cine mai vine?>

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

marinar parca o descriai pe fica-mia cand sta pe burta la fel face si ea , ma distreaza ce nervi are de ce nu incepi cu suc de morcovi si mar am inteles ca cel de portocala poate provoca alergii sau e prea acid ptr ei ceva de genu ; lasa draga tot o doamna erai nu ?

cleo foarte frumoasa ingerasa ta ce smechera e cu bascuta pe o parte si ce frumos rade

alinuk si is buni baschetii ? ce fain , super costumatia de primavara ; ai speriat oamenii la service

mihacarm eva e o scumpa

multumim de raspunsuri ( cu limbuta si manutele ) deci e normal asa fac toti ; multumim de complimente
la noi e foarte urat afara e destul de cald dar bate tare vantul si sta sa ploua deci azi stam in casa
ma duc sa pap si revin

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput