Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Adela sper sa-ti reuseasca figura.
Pt fetele care vor sa-si faca invitatii pt botez mai dau o data modelul facut de mine: www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56863861" target="_blank">invitatie la botezul lui margelutza
si scriu pe scurt cum se face, ceea ce i-am scis privat Adelei:
"iti faci cont acolo, accesezi butonul "creaza un slideshow" (create a slideshow) - e un buton verde praz, incarci imagini (Enter a caption- Browse din calc tau foto) - scrii pe ele mesajele, aduagi efecte atat la derualrea imaginilor cat si la baleerea scrisului (Themes) si adaugi si muzica la alegere (Add Music).
Apoi este un buton verde pe care scrie Save.
Dupa ce ai terminat forma dorita dai save. Te poti intoarce sa mai modifici cu Edit."

Salina, fete de ce nu dati cu linguritza? Eu am cumparat lingurite de silicon si pun cate 2-3 picaturi si chiar ii place cand ii bag lingurita in guritza... e gently...el crede ca orice intra in guritza lui..e de tzitzi

Adita felicitari pt cele patru comori. Doamne noi cu unul si ne dam de ceasul mortzii (ei ne rasfatzam mai mult), cu doi inteleg ca e adevarat greu (vezi Lilica, Anis, Monu, Roandre, etc - apropos ti pup Miha si poate ne mai intersectam in Cismigiu)...dar'mite mamica cu 4... valeu!? cum o fi?!

Ylilimic mai mamica tot respectu pt straduita ta cu votul pt sotziune, l-am votat aseara. Dar tu crezi in concursuri d'astea?? Pai nu stii, nu se poate verifica sau controla nimik ?? Castiga cine trebe... ca doar suntem in romanica si asta ne ocupa tot timpul, mamalui...

Fete in ceea ce priveste pediatrul, noi am facut contract cu o pediatra care are cab particular si suntem extrem de multumiti. Stiu ca dau tel, vine acasa (de 10 ori intr-un an) si nu ma simt obligata sai stanjenita cu cat si cum sa-i dau. E o persoana deosebita. Sa va spun din experienta prietenei care mi-a recomadat-o si care are un cpil de 2 ani acum (lui Gio i-am pove). Cand trebuia sa-l consulte la burtica si era un pic neplacut pt copil, i-a desenat pe burtica un ursuletz si ii povestea cum trebuie sa aiba grija de el si sa-i asculte inimioara si sa-i vada ochisorii samd... de era copilu' super incantat - ca isi dadea apoi, pana a uitat de ursuletz, tricoul la o parte si le impuia capul despre ursuluetzul lui de acolo.
Si imi place ca e la curent cu ultimele cercetari si la orice intrebare imi raspunde cu exemple, siteuri, carti, fda uri etc
Am verificat-o, ca nu va mai zic ca am si o matusa medic pediatru (dar e in Hunedoara - vb la telefon) plus cea mai buna prietena a mea din liceu la fel medic pedi.. Asa ca le sun pe rand

Asta in conditiile in care avem si contract gratuit cu CMU si Medsana. Aici ma duc asa cand n-am ce face si sa le mai umplu proigramu alora. MM-am inscris si acolo la o pedi Carmen Tanasescu o chema, habar n-am despre ea...a auzit cineva si poate da referinte...ma intereseaza asa de sanchi..

Gabi sper din suflet sa rezolvi neintelegerile si sa iei deciziile cele mai potrivite si bune pt voi - in primul rand pt tine si printzesica Adriana. Cat m-am priceput ti-am mai spus azi..iar cel mai important lucru este ca parintii tau iti ofera sprijinul neconditionat.

hihi daca va spun ca eu cu soacra ma inteleg mai bine uneori decat cu mama o sa ziceti ca's pe dos... Iote ca mai sunt si exceptii. Asa au unii norok...sau si-l mai si fac, io stu?!

Dana pupici lui Lucas, e scumpicel foc

Fete si bb teo mai da pe afara. Eu insa nu mi-am facut probleme pt ca stiu ca e haplist si de mancat are de unde mai mult decat are capacitate. Pe o parte varsa cu seninatate pe alta trage din tzitzi in continuare.
Nu stiu exact cand s-a umplut gupilu'... si atunci il lasam sa se mai si verse un pic. Da' vorba Danei varsa sau regurgiteaza (e acelasi lucru? adica da afara lapte, ft rar peste o ora - doar daca fac shake de gupil) cu o seninatate uimitoare. Parca nimic nu s-a intamplat. Atunci tind sa cred ca nu-l deranjeaza si nu ma alarmez.

Anis sirop de propolis si muguri de pin ai incercat? Sa stii ca am vrut sa vin in Herastrau pe la 14 - te-am sunat si n-ai raspuns, asa ca am venit in Dr Taberei in parculet cu bb Andrei de ELi.

Cleopiciu e o scumpicica Dariutza...niciun dubiu ca e fata lu' tata

Messa cred ca asa cu un gupil model... ca geniu o sa-i zic mai incolo...s-ar putea sa-ti schimbi optiunea "alta mama nu mai face".. Ei ce zici ne bagam la sfarsitul anului la bb2??..asta rpd, sa nu ne "racim"
aaaa si tot Messa da' cform teoriei lu nea neamtzu' daca gupiii sunt oki asta nu inseamna ca mamele sunt nesimtztite nu????

Altfel, azi i-am luat gupilului bashchetzi caci nu avea si nu-l puteam duce la intalniri cu fetitze si baietzei in shushete.
bashchetzi de margelutza
Am trecut la costumatie de primavara, am renuntat la salopetzica!!
Azi am fost amandoi la service la revizia buburuzei - am fost servitzi la mare arta - adica rapid!!! neastetat de repede - cred ca le-a fost teama ca incepe bebeliunea sa oracaie in fitzoshenie de sediu ce si-au tras tariceniicitroenistii...

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Am reusit sa recuperez.
De cand e vreme frumoasa iesim afara si nu mai am timp de nimic. In plus, plimbarea ma oboseste tare mult, iar cand ajungem acasa fii-mea e odihita si vrea distractie. De trei zile inainte de baie plange, o iau in brate, adoarme, o pun in patut, se trezeste si incepe sa planga, iar o iau in brate si tot asa de vreo 3-4 ori pana cand renunt si stau cu ea in brate pana consider ca a venit ora pt baie. Refuz sa cred ca am invatat-o cu narav ca vede el dr. Spock

Eva regurgiteaza si vomita uneori dar cred ca o bat sau ii fac masaj cam tare.
Daca adoarme si nu i-am scos aerul, o las in patut si in cateva minute se trezeste. Asa ca pot continua operatiunea (desi nu prea am succes).

Anis, si eu am ajutat-o pe Eva pt kk cu termometrul pe la 2-3 sapt. Apoi am incercat sa ma reglez eu mancand miere. Acum face o data la 2 zile. Are perioade cand face si de 3 ori pe zi.

Iata cum radem la mama si cum ne spunem of-ul dupa baie, insa ne place in baita sa stam ca broscuta

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa nepotelul tau Luca si cu fata nasilor Catalina sunt nascuti si in acelasi an? sau numai in aceeasi zi?
dar de fapt dupa multi astrologi, profeti si vizionari, viata este o mare roata care se invarte dupa propriile-i reguli si care se supune unor legi universale, in functie de cicluri foarte precise. asa ca daca 2 oameni sunt nascuti in aceeasi zi, indiferent de an, ocupa acelasi punct la momentul nasterii in timp si spatiu, in acest ciclu al vietii si impartasesc anumite caracteristici ale personalitatii si de multe ori drumuri comune in viata. difera detaliile si aleg in functie de acestea.
hai ca nu stiu ce ma apucat!?! dar eu sunt pasionata de astrologie si am reactionat la "gemeni astrologici"

te pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

anis si al meu suge pumnuletul de obicei ca sa imi arate ca ii este foame, si din cauza asta ma oftic ca nu vrea sa se imprieteneasca cu SUZI deloc. de 1 luna si ceva fac zi de zi incercari noi, traing-uri...cum folosim suzeta bebe!...si nimic. o scuipa, ba mai mult imi arata ca ii vine sa vomite din cauza ei. pur si simplu nu o vrea. dupa el, e mai buna "tzitzi" lui mami.
P.S. imi pare rau sa aud ca ai din nou probleme.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

alinuk baschetii aia ii vin la fix lui Teo? sau ii sunt putin mari? ca eu de exemplu in afara de botosei dintr-aia nu am gasit incaltaminte asa mica pentru el.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

gabriela speram sa aud de bine da vad ca barbactu' n-are nici un gand sa-si revina eu
zic sa-l zgudui un pic ca sa-si aduca aminte ce familie frumoasa are,nu zic
mai multe ca deja m-am enervat

shine si eu trec prin acelasi lucru , parca nu se mai termina odata si stai linistita
de ce sa-ti fie rusine , nici eu nu am fost la control iar laam trecut de la 3
sapt ce eram nebuna sa astept controlul daca ma simt bine

lili imi pare rau sa aud ca ai probleme cu copilasi , sper sa va reveniti repede , ce noapte
ai avut , de cosmar nu alta
votat un sot de lilisor

sraluca si la voi sper ca a trecut deja , sanatate si sa auzim de bine

daconst si voi cu probleme ........off mucisorii si noua ne-au dat bataie de cap , acum o sa
rezolvati repede cand ajunge batista la voi .......tinem pumni sa ajunga mai repede

liuda si noi raportam acelasi comportament , fara afara si baita nu se poate , mi-e si frica
sa sar peste baita , daca ma tine toata noaptea de paza.....brrrrrrr

Luca bb de Yagmur
Maria-Irinabb de Livia72
Lara bb de R Marce
Audrey Maria bb de Belle_Vue

anis eu experienta nu am , avand in vedere ca e primul bb dar al meu nu regurgiteaza decat
foarte rar si daca nu a ragait ........nu stiu daca e in regula sa regurgiteze asa de des

bine ai venit adita , sigur ca te primim , speram ca ne impartasesti si din experientele tale
ca vad ca ai patru puiuti , sa-ti traiasca sa fie sanatosi , sa va bucurati de ei
daca e racit nu cred ca va face vaccinul

liuda sper sa fie cu noroc , ca tare ai mai tras cu bonele astea, suna bine ce spui tu acolo

adela , al meu baiat scoate limba mereu si se distreaza sa stii , in general dupa ce ii dau ceai
dar si asa fara motiv o tot scoate , nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi

eli mi mi-a spus doctora sa-i dau calciu primele trei luni ptr. ca observase cai tremura barbita
,eu zic sa spui doctorului , sa intrebi e cel mai sigur

shine ce nu as vrea si eu sa se intinda rufele singure sa se faca mancare la fel.......hehehe......
vise taica vise

levi si al meu mai face asa dar cand incepe fricineala in tin sa ragaie in pozitie verticala dar
cu piciorusele stranse sub burtica , dupa care mananca si restul linistit, bafta , e mai greu cu doi

adela super dulcica alexia ta

lili pediatra ta e buna de schimbat nu alta

cristiana sanatate multa lui Davis , si tu ar trebui sa schimbi doctora

salina eu picaturile de vigantol i le dau direct in gurita si il tin de barbita in general inainte de masa
cand ii este foame si crede ca ii dau de mancare se trezeste cu ele in guritasi serul fiziologic cand se joaca
el si nu prea e atent la mine ii dau drumul la carusel si rapid in bag in nas

daconst super generatia in blugi prezentata de un viitor manechin Lucas

adela ce frumos sta printesica la baita si pe burtica......eeeeee fotomodel ce sa mai zic ,ne inscriem la petit

catalina ce sa spun , al meu a vomitat o singura data in 6 sapt. cat avem, deci nu m-am confruntat cu asta
prea des ,despre figuri artistice al meu e as o sa se faca circar la ce acrobatii face
eu il mai si ridic/ intorc cand se frichineste

maryela sunteti frumosi foc mey

marinar ai incercat cu ceai de musetel in lapte , la noi functioneaza si aveam aceleasi probleme
pey mey fata te-ai dichisit sa freci covoare ......tare faza , poate pui o poza ceva

cleopiciu ce frumoasa e daria si mamica mey

dinzo si al meu la fel nu prea doarme ziua , si ma oboseste e adevarat dar macar nu mai confunda ziua cu noaptea

anis imi pare tare rau sa aud ca iar ai probleme , as vrea sa te pot ajuta dar habar nu ma ce sfaturi sa-ti dau

alinuk marfa rau baschetii lui margelutza , hai ca ia scris si tu na , ai fost la plimbare cu masina deh

mihacarm ma bucur ca sunteti bine , tare dulce eva ta

aaaaaa si sa va spun ca azi am fost la ecocardiograma cu bb si nu are baiatul meu nimic , daca a avut suflu
sistolic la nastere cica s-a inchis , si sunt asa fericita , ce credeti toata lumea ma intreba cate luni are
cica pare de sase luni si se mirau toti de el de credeam ca mi-l deoache, m-am amuzat cum se uitam dupa ce spuneam
ca are sase sapt. nu sase luni

hai ca ma chinui de azi dimineata sa postez.....in sfarsit

pup fetele

Mony mami de Denis (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

helpppppppp de ce mama masi s-a lungit pagina asa ..........ufffffff ,
oi fi facut eu ceva

Mony mami de Denis (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele fac si eu prezenta.
Monikk creca ai dat enter dupa enter de aia s-a lungit pagina.

Bravo Adita felicitari cu cei 4 copilasi (unde o fi Mariana? ca si ea tot 4 are).

Tocmai am vazut la TV o emisiune cu familii cu multi copii. Era o fata de 25 de ani care avea 6 copii ai ei si inca 7 ai sotului din prima casatorie, in total 13! Oare cum e...

In rest suntem bine, mai citim pe sarite ca tati nu e acasa si printesa vrea atentie 100%. Am facut baie in cada cu Ella si nu prea i-a placut. Isi linge si ea manutele, le baga in gura pe amandoua odata daca se poate. Si le priveste toata ziua, ce descoperire. Am iesit si eu singura cu caruciorul pana la colt (greu mai e, sa-l ridic din portbagaj). La noi a nins si ieri si azi, de fapt asa o mazariche cu vantoasa.

Tzuchi imi pare rau ca ai probleme cu actele, uite acuma s-a dat drumul din nou la certificate de nastere la consulat la Londra. Am fost si noi sa il facem dar nu am avut buletinele. Ca trebuia dovada de adresa din Romania. Unde nu mai stam de 5 ani. Noroc ca se trimit si prin posta, nu mai facem un drum, astepam sa vina buletinele din Ro si le trimitem in plic.

Lili sanatate la copilasi!

Unde o fi Aelita, iar n-a venit corespondenta de la ea...

Alinuk ce bascheti aveti....:) Am si eu papucei dar nu am rabdare sa o incalt, si oricum se frichineste pana ii da jos. Am facut greseala o data si numai genoflexiuni am facut de i-am adunat de pe strada.

Liuda bafta cu bona cea noua. Pune un webcam in casa sa vezi ce fac si cand esti la servici.

Gabriela nasol cu familia, e greu sa dai sfaturi in situatii de astea. Dar incearca sa tii si cu tine, nu ceda.

Va pup

Ivona si Ella 12 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

alinuk, domnu' to'arshu neamtz zice ca mamele cu gupiii ok sunt calme si relaxate, nesimtite sunt numa' alea cu gupii spalati din an in pasti, nemancati si plini de bube de jeg, nu cate o zgaibitza ca ai nostri, oricum unsa si paraunsa cu jde alifii...

Eu ma intrebam insa altceva - daca nu cumva treaba cu copiii hraniti la san au imunitate mai buna si aia cu lapte praf mai slaba e tot un bullshit ca si ala cu IQ-ul... ca eu vad ca au brobleme si aia cu san si aia cu formula si sunt sanatosi si aia cu san si aia cu formula in fics aceeasi masura... pe bune, ia la rand gupiii si ai sa vezi ca incidenta de neplaceri e fix aceeasi si la unii si la altii. Io incep sa cred ca e care cum ii e norocu' si genele, ca alta explicatie nu vaz... uite, tu si anis, de exemplu... san total - margelutza n-are treaba, iarina saracuta, din pacate, da... io si liuda, la fel, formula totala amandoua, maria liudei are alergie, arianna mea nu are nimic (slava Domnului!)... si tot asa. La cele care dau si san si completare, chiar ca e clara treaba, ca vorba aia, impaca si capra si varza. Deci eu una nu mai cred o iota din propagandele astora, pe bune. Si ma apuca si dracii, ca ne dezinformeaza cu atata nesimtire si nonsalantza si pana ne prindem de adevar... ehei, dureaza destul - e foarte enervant. Eu nu mai cred nimic. Cred numa' in instinctul meu care nu m-a inselat niciodata.

miha, pe doctorii astia gen spock si capraru de fapt ii cam doare la basca daca tu ai parte de copil fara narav au ba - ei au cate o convingere, o teorie, fiecare cu a lui, scriu cate o carte, o publica si pe urma noi stam si ne batem capu' daca nu cumva casca plodul/ploada prea des. Cum ziceam mai sus, instinctul e singurul care iti spune adevarul, nu ai cum sa te inseli - esti mai tare ca spock si capraru la un loc fiindca esti MAMA. Plus ca eu nu am incredere in carti scrise de barbati pe subiectul asta. O sa am incredere cand le-o iesi lor plod prin putza sau prin burta si cand or tine ei plodul cu pricina agatzat de sfarcuri din ora jumate in ora jumate si cand s-or behai ei ca aoleu de ce plange, aoleu ce-i cu zgaiba asta, aoleu ce-i cu caca asta colorat asa sau altfel si asa mai departe. Prea se cred masculii astia buni la toate si majoritatea cand ii cautzi la oo fug ca dracu' de tamaie sa spele un vas, sa schimbe un pampers sau sa bata un cui. Da'n rest, experti, nevoie mare. Poate daca al meu ar scrie o carte din asta l-as crede, asa, pe jumate, ca bietul om se implica si el cand poate si cand nu mai pot eu, dar oricum, tot EU sunt baza la curu' ploadei. Pentru ca eu sunt FEMEIA, MAMA. Nu capraru (ca nevasta-sa are cateva capitolase in carte, restul e al dumnealui) si nici spock... Spock de exemplu zicea sa pui plodu' pe burta sa doarma, si incidenta de moarte subita a sugarului a scazut numai dupa ce s-a contracarat, in urma a destule studii, acest sfatuletz tampitzel... si acum toate punem gupiii pe partzi si pe spate, minimizand riscul de o astfel de oribila belea... Culmea e ca studiile cu pricina erau disponibile si cand a flatulat el ideea, numai ca a fost luat in seama el, nu studiile... dragutz, nu?

marybell, in fix acelasi an sunt nascuti! acelasi an, aceeasi zi. si eu sunt - si de astrologie, si de feng-shui si astrologia chinezeasca. cat despre suza - incearca si cu alte forme decat asta cu care nu ai succes - teroristii astia minusculi de bebei au preferintze!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

anis eu sper ca va avea efect ca tare mi-e mila cand o vad cum se screme si abea da o bashinica...

cleo daria e o dulcica.

si emma isi suge mainile de se aude tzoncanitul in toata casa

dinzo nici emma nu mai doarme de mult in casa peste zi decar cum spui tu, 5=10 min dar daca stau cu ea. macar afara doarme bine.

miha ce botic dragalas are eva.

alinuk daca are bashchetzi bb margelutza acum poate pleca singur la agatat.

monikk am incercat si ceai de mushetel si nu am obtinut decat dureri de burta si scremete cu tzipete pt 2=3 bshinele, de-mi veneac sa

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput