PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Altceva ce vroiam sa va scriu este despre ce manaca Ioanna. Am vazut ca multe mamici pun foarte putine lucruri in mancarica bebeilor.
Poate o sa fie folositor cuiva care se gandeste ce altceva ar mai putea pune.

Carnita de pui sau vitel, cartof, morcov, pastarnac, telina, ceapa, orez(sau fidea), fasole verde (sau linte), spanac, brocoli, dovlecei, rosie. Cred ca nu am uitat nimic.
In fiecare zi ii amestec cate putin din toate (doar orezul nu-l pun o data cu fideaua si nici lintea cand pun fasole).

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani Daria, Darius si celorlate piersicutze sarbatorite astazi!
Doniro: tinem pumnii pt bb2 cat mai repede!
Anasia, Avmaria: sa stapaniti sanatoase noile locuinte! Felicitari!
Iulenca: imi pare rau pt pierderea tatalui tau! Serviciu usor si adaptare cat mai usoara fata de noua situatie!

Katik: ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Martta frumoase poze, sunteti o familie frumoasa.
Lucians de mult vreau sa-ti spun, imi plac la nebunie blugii Dariei.

Avem si noi un progres...Riana a inceput sa mearga de-a busilea de cateva zile(la 8 luni si 2 saptamani)...mai timid la inceput, dar important e ca a inceput sa se miste si in fata nu numai in spate.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Felicitari SARILLA pt fotomodelul DC

Sa creasca mare, sanatos si cuminte!
Ce puiutz pletos ai!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Scriu pe fuga de la serviciu si nu prea am fost atenta cum m-am exprimat.

Sa va mai spun ca Ioanna a mancat ieri la pranz 500ml
V-am spus ca sunt putin stresata pe tema asta. Dar la dr noastra ne-a spus iar ca e ok, are 9 kg la 74cm.
Ieri si alaltaieri de dimineata i-am facut ca de obicei 250 fructe. Dupa ce le-a terminat a mai vrut si l-am strigat pe sot si sa vezi ce-i curatam amandoi de zor mandarine si portocale si ii dadeam asa bucatele si ea nu prea avea rabdare sa astepte sa i le curatam .
Astazi i-am facut 350 fructe si a mancat 300ml, deci a fost ok.

Aseara, ii dadusem crema de vanilie si dupa o ora putin iaurt ( nu prea ii place ca incercam sa-i dau tot biologic, si asta e cam acrisor. Nu vreau sa o invat pe dulce ca noua ne plac dulciurile la amandoi.) si mai tarziu mancam eu o banana. I-am facut pofta si mi-a mancat o jumatate. La inceput ii dadeam eu cate o bucatica , iar apoi i-am dat sa muste. Daca o vedeati cum musca cu dintisorii ei micuti si apoi mesteca, era scumpica foc.

Am o fetita mancacioasa !

P.S. De ieri mi-au venit alti pitici pe creier: ma gandesc ca daca mananca atat de mult si nu se ingrasa sa nu aiba ceva paraziti. Desi a luat in inaltime 2 cm in 25 de zile.

Credeti ca e posibil asa ceva ?

Ma duc sa mai citesc putin din capitolul asta si ma apuc de scris rapoarte
O zi si o saptamana excelente la mamici si pitici !

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Salt`are!!!
Vin cu urari de LA MULTI ANI pt sarbatoritzi din week-end si de azi!!!!Sarilla vazut fotomodelul ...Pup mamica mandra (ca are de ce)!!!
Dariana ne vedem ...
Andreea in jur de 14,30-15 ... te-asteptam...se mareste gascaaaaaaaaaaEu i-am avut pe-ai mei in week-end si tare bine a mai fost...am profitat si noi si am iesit sambata seara la disco...a fost super pana am iesit sa plecam, caci am constatat ca ne blocase cineva in parcare...ne uitam, biletel in geam cu 2 nr de tel...rasuflam usurati si incepem sa sunam...si sunam...si sunam...si iar sunam...pret de vreo ora am tot sunat si nimic...va dati seama ca eram in spumele marii...s-a dus dracu` toata seara noastra frumoasa...pana la urma am plecat cu taxiul ca nu era sa pazesc masina toata noaptea... Piticu meu nu mmai doarme deloc...sunt cheaunaaaaaaaaaa....Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"
cam atunci mananca pitika..... dc vin ii dau sms Darianei ca am mobilul ei.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Mergi la inceput

Iulenca

Sigur o sa ma injure cineva pana la urma:
Amiss-zip eu stiu ca zmeura si capsunile si in general fructele care su seminte asa mici nu sunt bune pt bebei deocamdata, dar nu mai imi aduc aminte de ce.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Da raluca, ai dreptate. Nu se dau la bebei pana la un an pentru ca sunt puternic alergene. Initial am dat Petrei foarte putin sa vad daca le tolereaza si se pare ca nu este alergica la capsuni si zmeura. Asa ca treptat i-am dat cantitate mai mare.
Acum papa o capsuna si nu are nimic.
Dar nu recomand asta bebeilor mici.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Lucians, Doniro, la multzi ani si piersicutzelor voastre!
maryion,la multi ani lui darius!
Anasia, martta,.
Lucians, ziua mea nu e ca asta e doar nickul de pe dc.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by martta

Buna, fetelor!

Am revenit din vacanta. Am adaugat cateva poze la semnatura...
Revin cu cateva comentarii mai tarziu. Va pup!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze

ce familie frumoasa !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput