PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

iulenca am bocit de a sarit camesa de pe mine la mesajul tau . Servici usor!

emiliapop si eu luasem la un moment dat un puric de p' afara si in loc sa vina la noi in pat, s-a dus la Petra in patut, pentru ca este mai dulce . Se foise toata noaptea (avea vreo 2 luni atunci) si dimineata m-am ingrozit cat de piscata era .

Puricii se inmultesc doar daca exista un el si o ea la un loc , si nu sunt distrusi prin apa. Trebuie scuturate afara lucrurile sau prinsi.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

pe la mamici cu bebici.Am absentat cateva zile din cauza netului,iar in weekend ne-am plimbat.
Anasia,Miruna,am fost ieri prin parc dar din pacate n-am avut norocul de a ne-ntalni .Mergem si azi,veniti? La aceeasi ora-n acelasi loc,la pod.
Miti,cu caldura e problema generala-n tot blocul.Chiar daca stam pe colt,in niciun an n-am simtit frigul in casa ca acum.Dar facturile vin la fel de-ncarcate
Nicosi noi il pupam pe grasunel.Uite aici multipt el si mamica lui.

Si noi ne aprovizionam tot din supermaketuri.Numai outele si lapticul pt branzica le avem de la tara.Asta e...e imposibil sa le procuram din alta parte,ca daca ar exista alta varianta,am opta si noi pt ea,la cat sunt de

Daria mea tot babuta e ,nu i-a dat niciun dintisor dar nici graba nu e.Nici de-a busilea n-o ia,de ridicat in picioruse se ridica ajutata,e o puturoasa ce mai...

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Salt`are!!!
Vin cu urari de LA MULTI ANI pt sarbatoritzi din week-end si de azi!!!!

Sarilla vazut fotomodelul ...Pup mamica mandra (ca are de ce)!!!
Dariana ne vedem ...
Andreea in jur de 14,30-15 ... te-asteptam...se mareste gascaaaaaaaaaa

Eu i-am avut pe-ai mei in week-end si tare bine a mai fost...am profitat si noi si am iesit sambata seara la disco...a fost super pana am iesit sa plecam, caci am constatat ca ne blocase cineva in parcare...ne uitam, biletel in geam cu 2 nr de tel...rasuflam usurati si incepem sa sunam...si sunam...si sunam...si iar sunam...pret de vreo ora am tot sunat si nimic...va dati seama ca eram in spumele marii...s-a dus dracu` toata seara noastra frumoasa...pana la urma am plecat cu taxiul ca nu era sa pazesc masina toata noaptea...

Piticu meu nu mmai doarme deloc...sunt cheaunaaaaaaaaaa....

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

mamadariei,.Chiar ca imi parea rau daca pierdeam ziua asta.N-am stiut,spre rusinea mea,ca exista Sf.Daria.Inseamna ca avem 2 sfinti,impreuna cu Sf.Anton pe 17 ianuarie
Andreea,
Dariana,bineinteles ca-i si ziua lui Dariusica.Si de ce nu si-a ta.Sa fiti sanatosi,sa va bucurati de bebicul vostru si sa va incante sufletele in toate momentele vietii!Aceeasi urare o fac si lui Doniro pt printesa ei,Daria si tuturor bebicilor sarbatoriti azi...

Am reusit sa finalizez si albumul de luna trecuta(7-8 luni) si am pus cateva si-n luna-n curs.pupici

fug ca s-a trezit mata mica

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by corina_r

Buna, as vrea sa o adaug pe Irinuca Piersicutelor de iulie august
Irina Andreea, nascuta pe 5 august 2006, cu 3550 g, 52 cm, la 6 luni avea 8300 g, are 2 dintisori, spune: mama, tata, papa, pa tata, sta in fundulet, merge de-a busilea (taras) As vrea sa adaug poze, dar nu prea stiu cum ... javascript:insertsmilie('')
rade

Corina_r: bine-ai venit! M-am bucurat sa citesc mesajul tau, mai ales pt ca ne cunoastem din Giulesti, unde am stat in acelasi salon cand am nascut piersicutzele! Daca te uiti la pozele mele, imi vei da dreptate Si pt ca nu stau f. bine cu tehnica, iti sugerez sa pleci de la pozele mele si sa-ti faci un cont nou, apoi ti se explica cum sa adaugi pozele. E simplu. De-abia astept sa vad cum a crescut Irinuca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

salutare, mamici, intru pe fuga, ca gogosica mea e riciu-maraiciu, cred ca tot de la dinti si tot fara ei suntem

Rares, David, Luca, Marius

Robert, Rares

LA MULTI ANI,NICOLE25
corina r, bine ati venit la piersicute!
mamadariei, sunteti piersicute? sunt si eu tulceanca;
iulenca, of, tare greu este mamica curajoasa;
lucians, pe la 14-14.30, acelasi loc, aceeasi ora
mamidestefan, felicitari pt dintzoci!
martta, super poze!
noi tot de la supermarket ne aprovizionam, asta este, cand vom mrge la tara ne aprovizionam de acolo;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua, mamici si piersicute! Am intrat sa urez LA MULTI ANI! piersicutelor cu numele de DARIA SI DARIUS. Sa ne traiasca!
In alta ordine de idei, putin off-topic: va ziceam ca vreau al doilea bebeu. Am fost azi la dr meu sa imi dea "unda verde". Cica am o pata rosie pe col, m-a trimis sa imi fac Papa Nicolau; sper sa fie ok.
Va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

LA MULTI ANI DARIA-DARIUS!
doniro, fa si o colposcopie, pe langa papa nicolau; sa fie bine;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Multumesc frumos pt aprecieri!
Cu Alexia nu a fost dificil. Statea in carut, manca si dormea ca o purcelusa. Dimineata luam micul dejun la hotel, iar pe la 10 plecam sa vizitam diverse locuri. Ne intorceam pe la 19. Luam borcanelul cu mancare pt pranz, iar la cerere mai serveam si tzitzica...Oriunde...Am alaptat in Piata Spaniei, unde sunt numai magazine de top(Armani, Chanel etc), la Vatican, prin restaurante...dar asta-i viata. Celorlalti le era indiferent sau, cel mult, iti mai aruncau o privire binevoitoare.
Lui Vladut i-am cumparat pt avion 3 jucarii: un avion, o masinuta si o carte educativa("Cat e ceasul?"). A fost ocupat pana am ajuns. Pt intoarcere, i-am mai luat un joc. Preturile mi s-au parut mult mai mari la jucarii in Roma decat in Bucuresti. Sub 8 E, cat erau niste ratuste din plastic pt baita, nu prea am vazut nimic. Am intalnit f. multi romani. Dincolo de Roma antica, superba, imaginea orasului era sub asteptari. Mizerie mult mai mare decat in Bucuresti. In mijloacele de transport in comun, aceasi situatie ca si aici. Rar sa-ti ofere cineva locul, chiar si pe cel rezervat pt mame cu copii in brate. In penultima zi, a facut Vladut febra. Noroc ca a scazut sub Panadol. I-a curs putin nasul, dar acum suntem bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, sa va spun si eu ce fac cu mancarica .
Nu dati cu pietre, sunt sigura ca fiecare face ce crede ca e mai bine pt copil, iar majoritatea exageram mai mult sau mai putin .
Cinta, eu ii dau numai biologice. Din fericire aici gasesti cam de toate in magazinele de biologice. Mai avem si noroc ca socrii au gradina si avem de la ei o parte din fructe si legume.
Carnita am adus din Romania de Craciun, 4 pui si o curcuta, iar acum mi-a adus mama inca 3 cocosei. Am 3 matusi si veri la tara, langa bucuresti. Mama mai mi-a adus si radacina de telina, pastarnac, morcovi, niste mere, ... tot din tara. Puii de aici, desi biologici, sunt din aia care cresc repede si nu au nici un gust, asa ca incerc pe cat posibilul sa evit. Bineinteles ca daca nu o sa mai am din tara o sa-i dau de aici. Aici au carne de capra f buna la sate, caprele pasc libere pe munte.
Deci, parerea mea e ca in Romania inca gasesti mancare buna. Incercati insa sa luati produse romanesti, nu de import, desi par mult mai frumoase. Mai ales de la taranii nostri, care nu prea stropesc cu tot felul de chimicale ( in cazul in care aveti rude sau cunostinte la tara cu atat mai bine).
Deci,Cinta , nu stiu cum stau lucrurile la voi. incearca sa afli si sa faci ce crezi in continuare. Bineinteles ca daca nu ai alta varianta sa-i dai de cele obisnuite si sa nu tii copilul doar pe dovleac...
Ramoon[/b] eu nu i-as da ficatei din comert. mai bine deloc pt ca toxinele si toate chestiile rele se aduna in ficat.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput