PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
maryion spune:
8 lunisoare
Rares Ioan, baietelul lui Bulinuta27
David, baietelul lui ildiko75
Luca, baietelul lui Consi
Marius, baietelul lui poliana
7 lunisoare
Robert, baietelul lui katik
Rares, baietelul lui Mirela0521
La multi ani! Nicole
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
dariana spune:
Sarilla, fotomodelul DC nu e cumva Razvanelul tau, sau ma insel?
Fructe si legume ii dau si eu lui dari de unde apuc sa cumpar, insa mai iau si de la tzara de la bunici o gramada, mere, cartofi, cate o gaina chiar, oua, insa morcovi , salata, albituri, cumpar de aici din bucuresti.
Lushk, ne vedem azi, da?
Iulenca, servici usor!
sambata am iesit in cismigiu la o terasa dar maraila al meu m-a tzinut mai mult pe langa terasa, ca a trebuit sa-l plimb in bratze ca nu-i convenea sa stea langa noi in carucior.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
martta spune:
Buna, fetelor!
Am revenit din vacanta. Am adaugat cateva poze la semnatura...
Revin cu cateva comentarii mai tarziu. Va pup!
dariana spune:
martta, frumoase poze! a stat cuminte piersicutza ta? cum v-atzi descurcat cu ea in vacantza?
Muuh spune:
marta foarte draguti sunteti. Si ce pofta de duca imi faci... I-ai luat jucarie noua lui Vladut?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
bulinuta27 spune:
neata fetele
eu iar m-am trezit azi cu durere de cap in frunte ...urasc sinuzita asta
cinta eu ii dau cat pot de mult papa bio...dar noi suntem un caz fericit ptr ca bunicii lui Rares au gradina la tara si noi papam numa legume de acolo...cu fructele stam mai prost si cumpar din supermarket banane si pere...dar am plantat niste peri, meri, gutui, cires, cais, piersic si asteptam roadele ...carnita tot de la tara cat si ouale
eu stiu ca nu il voi putea obliga sa pape tot timpul asa dar am zis ca macar acum cat e mic sa incerc asa...
iulia te pupic si iti urez servici usor si sa poti indura bine despartirea de puiuta ta dragalasa
emilia eu zic sa duci puiu la vaccin ca nu e nici o rusine daca e muscata de purici...la noi la boxa sunt purici la greu si cand mai coboram sa luam cate ceva de acolo e imposibil sa nu aducem cate ceva...dar nu-i bai...
maryion multumim de urari
martta sunteti foarte frumosi si curajosi
va pup si revin sa va povestesc ce orar de somn si-a facut rares
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
dariana spune:
daca este Sf. Daria inseamna ca este si ziua lui Darius?
andreea25 spune:
pupici la mamici si bbici
La multe lunutze sarbatoritzilor si LA multi ani celor care poarta numele de DAria & Darius !!!iulia imi pot doar imagina ce greu e fara Mariuk! te pupici sa treaca dorul si servici usor!
martta frumoase poze,frumoasa familie!
alinutzo da' ai lipsit ceva...hai la raport ..ce mai face Iana?
emilia of saracutza..nasoala faza cu puricii,dar si io zic sa te duci cu bb la vaccin.pupici si bafta!
dariana as fi venit si io in parc la voi dar tre' sa vina in vizita o prietena...pe la ce ora va intalnitzi?
o saptamana frumoasa tuturor!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
andreea25 spune:
sarilla pupici ptr Fotomodelul Dc Razavanelandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.