PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sinziana bine ai revenit si bine ca s-a terminat tot raul.

Doniro noi cind am avut diaree am rezolvat-o mai mult cu regim decit cu medicamente. Insanatosire grabnica!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Buna dimineata la toata lumea si LA MULTI ANI picilor de azi.
Consi intr-adevar baiatul seamana leit cu tine si ai facut bine ca i-ai luat premergator,mai poti si tu sa respiri putin.Si noi i-am luat lui Cris weekendul trecut,desi multe persoane "binevoitoare" imi spusesera sa nu-i iau ca nu e bun,ca pica cu el sau ca-si deformeaza mersul,insa cand le-am vazut in magazin ce frumoase erau n--am rezistat si i-am luat.Vreau sa-ti spun ca nu-mi pare rau de loc,din contra,am si eu timp liber sa mai fac cate ceva ca altfel trebuia sa stau tot timpul langa el,iar bebeul e ok si ii place.O sa pun si eu in aplicare chestia cu jucariile.
Lucians ce frumusica si finuta e Daria,la fel si Bushra a lui Bysko.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by katik

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna dimineata!
Venim cu vesti si noi. Ieri al treilea dinte, azi al patrulea. Azi de dimineata, era la mine in brate si s-a uitat la tasu si i-a zis foarte frumos MAMA. Si de atunci tipa TATA si MAMA. E tare scump. Si tot azi a luat-o de-a busilea. Cam multe intr-o zi, nu?

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

felicitari!!!! pai mare deja oasama al tau!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Asa este . Pup fata cu copii cuminti

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Ioana81 ce norocos e bebeul tau,al meu inca n-are nici un dinte,abia acum are inflamata gingia de jos si vrea sa roada tot.Speram sa avem si noi macar un dintisor cu care sa ne laudam.
Sanziana bine c-ai scapat,sper sa nu mai ajungi pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

crys3000, bine ai venit la piersicutze! stai linistita, nici noi nu avem inca nici un dinte, acum ne luptam cu doi de jos dar inca nu sunt iesiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna dimineata! Am citit si eu din urma, profit ca doarme Daria.
anasia, ref bebelusul cu meningita, eu chiar nu am auzit stirea si sotul meu imi spusese altceva. M-am speriat cand am auzit ca de la febra si rosu in gat se poate ajunge la o tragedie.....
crys3000, multam mult de incurajari.
lucians, ref tratamentul de care imi ziceai tu, cam asa ii dau si eu. Mersi mult!
Muuh, eu stiam ca peste 37.5 se considera febra, dar sincera sa fiu nu sunt asa de sigura. Am tot cautat prin cartile pe care le am in casa si nu gasesc mai nimic. Ref paracetamol, eu ii dau Nurofen si Panadol la fiecare 4 ore cate unul; Eferalgan i-am dat o singura data, un supozitor, la inceput. Sper sa fie ok.
sanziana, imi pare rau ca ai trecut prin asta. Stiu f bine ce zici, eu am patit-o cand Daria avea doar 2 luni jum... Am fost terminata. Muci multi, respiratie greoaie (weesing), era alba ca varul si fara vlaga. In fine, a trecut. Si noua ne-a zis la fel in spital (am fost in Elias), ca daca se repeta, poate duce la astm. Din fericire pana acum nu a reaparut. Sper ca nici voi sa nu aveti probleme in viitor. Eu nu i-am facut aerosoli, nimic...
katik, mersi pt incurajari, iar in legatura cu tratamentul, cam asa ii dau si eu, exact cum spui.
MADYN, pt ca te gandesti la noi. Cu diareea, nu stiu ce sa zic. Vad ca nu prea papa mai nimic. Cam ce ar trebui sa ii dau de mancare sa combat diareea?

Si acum sa va zic despre noi: azi noapte a fost bine, nu a mai facut febra si a dormit bine. Dimineata a papat laptic f bine, dar dupa aia iar a facut ceva temperatura. Nu mare, 38, dar oricum... Acum doarme si vad ca nu frige deloc. Fuc la cafea si revin sa vad ce mai ziceti.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Ana Maria, Ana Catalina, Busra

numai printese azi? sa va traiasca piersicutele frumoase!
lucians, e o gogoshica frumoasa, e fetita Ralucai?
mamaluidavid, frumuseilor!
sanzina, of, ati avut de tras, multa sanatate lui Codrin, sa va refaceti repede!
ioana81, felicitari! ce performanta, bravo, Vladimir!
cine iese in parc azi? lucians, ai treaba, spor la munca!dar daca termini, vii,nu?
muuh, iryn@, veniti daca ramane asa de frumos?
mamici, nu vreti sa facem un album de Paste? haideti la dintzoci, sunt multe piersicute cu dintisori, trimiteti poze sa le vedem si noi;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
doniro sanatate multa Dariei...legat de diaree si noi am facut din cauza antibioticului dar am dres-o fff repede cu Biotics si mai ales cu iaurt Danone Activia...pe el il ajuta foarte mult si acum papa numai din ala ptr ca i-a normalizat scaunul...nu mai face nici diaree si nici nu mai e constipat
consi sunt mortali zici ca-s prieteni vechi mai aveau nitel si ne cereau si o bere ...am vazut pozicile cu Luca...si mie mi se pare ca seamana cu tin sa stii
sanziana...offf eu te inteleg...iti urez sanatate multa si sa nu mai ajungeti in spital niciodata
mamaluidavid am vazut pozicile...sunteti frumusei rau...ptiu ptiu sa nu va deochi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

neata fetele
doniro sanatate multa Dariei...legat de diaree si noi am facut din cauza antibioticului dar am dres-o fff repede cu Biotics si mai ales cu iaurt Danone Activia...pe el il ajuta foarte mult si acum papa numai din ala ptr ca i-a normalizat scaunul...nu mai face nici diaree si nici nu mai e constipat
consi sunt mortali zici ca-s prieteni vechi mai aveau nitel si ne cereau si o bere ...am vazut pozicile cu Luca...si mie mi se pare ca seamana cu tin sa stii
sanziana...offf eu te inteleg...iti urez sanatate multa si sa nu mai ajungeti in spital niciodata
mamaluidavid am vazut pozicile...sunteti frumusei rau...ptiu ptiu sa nu va deochi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

De biotics asta nu stiu nimic. Ma interesez. Mersi mult de "sanatate Dariei"

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doniro, mie dr mi-a spus , cind a avut krisztina diaree, sa-i dau banana, iaurt activia, orez si ceai de menta indulcit cu GLUCOZA nu zahar. acum bolnava fiind, nu va minca bine, e f. important sa se hidrateze bine.
biotics sunt niste fermenti lactici care ajuta la stabilizarea florei intestinale.

Mergi la inceput