PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

7 lunisoare

Ana-Maria, fetita lui Annemarie06

Ana-Catalina, fetita lui Ralu192000

Busra, fetita lui Bysko

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi, mamaluidavid foarte draguti sunteti.
doniro 37.7 e temperatura normala la copii. Alexei cred ca nu a avut niciodata mai putin de atat.
Eu va sfatuiesc sa aveti grija cu siropul Eferalgan sau paracetamolul administrat la copii. Alexei a facut alergie la el si doctorii cu care am vorbit despre asta mi-au zis ca eu sunt de vina ca i-am dat paracetamol. In plus o cunostiinta care lucreaza in industria farmaceutica m-a facut cu ou si cu otet si a zis ca daca tot ii dau ceva sa ii dau nurofen si nu paracetamol.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

7 luni
ANA MARIA
ANA CATALINA
BUSRA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Desi am promis ca o sa scriu mai des binenteles ca nu m-am putut tine de cuvand din motive foarte obiective.

Am fost internata cu Codrin in spital.
Mi-a facut temp. 39.6, am fost la dr. de familie si mi-a dat gentamicina injectabila. Si desi ii faceam antibiotice de doua zile temperatura lui era aceeasi. II dadeam antitermice si ii scadea temp dar doar cat isi facea efectul nurofenul apoi ii crestea iar.
Am ajuns cu el la urgente si ne-a internat. O experienta groaznica, nu credeam ca am sa rezist o saptamana acolo, dar uite ca s-a intamplat.

Intr-o incapere de 3x4 am stat la un moment dat 4 mamici si 4 bebelusi. Era doar un singur pat mare, 3 patuturi foarte mici pt copii si nici un scaun. Plin de gandaci (binenteles ca i-am gasit noaptea in pat cu copilul). Infiorator.

Copilul a fost diagnosticat cu bronsiolita. Dr spune ca e un episod nou dar eu cred ca e vorba de aceeasi bronsiolita din ianuarie care a recidivat acum pentru ca nu am mai apucat sa ii facem aerosolii. A durat 3 saptamani sa ii facem rost de aparat de aerosoli si de solutiile care se pun acolo, pt ca asa e in Galati, nu gasesti nimic niciodata, tot Bucurestiul ramane baza. Cand i-au terminat antibioticele in spital am cerut externarea si acum ii facem aerosoli acasa. Se vede si se aude o ameliorare.

Trebuie sa avem grija de el ca daca a pucat sa faca bronsilita am inteles ca o sa tot fie predispus la asa ceva. Si mai multe episoade de bronsiolita si weesing duc la astm (cel putin asa ni s-a spus in spital).

Stand in spital in inghesuiala aia am tot stat cu copilul in brate si numai cu el, astfel incat cand am ajuns acasa daca il lasam o secunda din brate sau plecam de langa el urla ca din gura de sarpe. Acum incepe sa isi revina si el si eu. Oboseala si-a spus si la mine cuvantul, mai ales ca acolo dormeam cate 3-4 ore pe noapte, plus saptamana nedormita de dinaintea internarii.

Una peste alta, in saptamana in care am stat in spital copilului i-a dat un dinte, vrea numai in picioare (el nici nu merge de-a busilea) si a implinit 7 luni (nu imi vine sa cred cand a trecut timpul). Multumim pentru felicitarile de atunci.

Cam astea ar fi vestile despre noi.

La multi ani sarbatoritilor de azi si din celelalte zile.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata la mamici si piersicutzele lor mici!

Gabi ai facut o mama fericita, zau! Ma bucur foarte mult cand imi zice cineva ca Luc seamana cu mine. Ca zau, m-am saturat sa tot aud de la familia sotului meu :"ce bine seamana cu tati"! Nu ca n-ar semana si cu el... Asa ca in semn de multumire oferim o pentru mamica sexy.

Miti, Muuh ne bucuram ca va place de noi. Pentru ca si noua ne place de voi.

Mamaluidavid ce copilasi frumosi ai!

Si acum sa va zic ca mi-am calcat peste principii si i-am cumparat lui Luca premergator. Am facut-o mai mult din egoism. Pentru ca imi rupea spatele. Toata ziua trebuia sa-l tin in picioare. Acum insa merge prin toata casa si studiaza toata mobila. Am dat jos toate obiectele si am pus in locul lor jucarii. Mai nou asta e preocuparea mea de dimineata. Plasez jucariile lui Luca, ca sa le poata gasi el. Asta-l distreaza. Nu-l tin mai mult de 1 ora in el. Pediatra mi-a zis ca e ok. Voi ce ziceti? il tin prea mult?

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Sanziana ne pare rau ca ati fost asa bolnavi, dar e bine ca acum v-ati revenit.
In ceea ce priveste spitalele din Romania .... Ar putea sa incerce sa le renoveze macar pe cele pentru copii. Ca, hai sa zici, noi adultii mai suportam, dar astia mici, saracii...

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Venim cu vesti si noi. Ieri al treilea dinte, azi al patrulea. Azi de dimineata, era la mine in brate si s-a uitat la tasu si i-a zis foarte frumos MAMA. Si de atunci tipa TATA si MAMA. E tare scump. Si tot azi a luat-o de-a busilea. Cam multe intr-o zi, nu?

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Consi, noi chiar am stat in saloane proaspat renovate. Probabil familiile de gandaci erau din vechi.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata la toata livada!

la multi ani dorim si noi sarbatoritilor de astazi!!!

doniro, multa sanatate piersicutzei tale! eu am o colectie de termometre: unul de frunte pe care-l folosesc intii si cind vad ca are febra marisoara il pun pe cel electronic in fund iar daca am dubii il folosesc pe cel clasic. eu la febra ii dadeam alternativ nurofen cu supozitoare de paracetamol (la 4 ore) iar la febra peste 39 novocalmin (supozitoare) sau nevralgin picaturi.eu ii dau pe linga antibiotic biotics baby(ajuta mult la diaree). i-am mai dat si smecta.

sinziana, multa sanatate si voua! eu am comandat aparat de aerosoli pe internet si intr-o saptamina l-am primit prin posta.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna dimineata!
Venim cu vesti si noi. Ieri al treilea dinte, azi al patrulea. Azi de dimineata, era la mine in brate si s-a uitat la tasu si i-a zis foarte frumos MAMA. Si de atunci tipa TATA si MAMA. E tare scump. Si tot azi a luat-o de-a busilea. Cam multe intr-o zi, nu?

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir
Botez

felicitari!!!! pai mare deja oasama al tau!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput