PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Anasia, eu am auzit numai partea cu pneumonia. Pana la autopsie nu stiu daca se poate spune sigur din ce cauza a murit. Si meningita asta nu prea apare de la sine...In fine mie imi pare tare rau de cei doi parinti-Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste aceasta tragedie!Eu numai cand ma gandesc ca i s-ar putea intampla ceva fetitei mele dau in lacrimi-fapt care il face pe barbati-miu sa !

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Bysko, au spus ca la autopsie au descoperit ca avea meningita;e pacat ca s-a intamplata asa; Doamne fereste, nu va ganditi la ce e mai rau;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

A,da? Nu am prins partea cu autopsia!Daca au zis asa...Mare pacat!Am vazut poza cu ea si era o scumpica sau un scumpel?!?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

scumpica

varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Bysko,eu i-am dat azi lui Cris la masa de 6.00pm ananas amestecat cu mar si biscuite si putina branzica de vaci si i-a placut ca a mancat tot.
Doniro insanatosire grabnica Dariei. Si eu am tot termometru digital insa spre fericirea noastra nu l-am folosit de loc pana acum,i l-am pus o data la inceput de proba sa vad daca functioneaza bine,l-am pus la subrat si i-am tinut manuta pe langa corp,numai ca atunci avea vreo luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Anasia
bulinuta, consi, mortali flacaii la intalniri, hmmm , avem de unde alege, nu?da, si lucians are un baiat frumos;

La ora asta,chiar nu-mi dadeam seama despre ce baiat vorbesti.Sunt terminata...am trebaluit toata ziua,vremea a tinut cu mine,caci chiar tb sa stau in casa ca s-o termin.Vineri vine preotul sa ne faca sfestanie si timpul ma presa.Dar ,maine,am sa termin tot ce-a mai ramas de azi.Uite o de la Andrei pt tine si Alessia.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Roxana,imi pare rau pt buburuza ta.Io lui Andrei,cand era pitic,ii dadeam antitermice,alternandu-i nurofen(3,5 ml-4 ml de 2,3 ori/zi)cu efferalgan sirop(4 ml,tot de 2,3 ori/zi)sau supozitor 150 mg.Daca febra persista,poti incerca novocalmin 1/2 supozitor pt copii de 2 ori/zi.Si lichide multe...Sanatate muuulta!

Consi,bine-ai revenit pe taramurile noastre .Flacaul iti seamana leit.Trebuie sa fii tare mandra.Pupici.

Uitati aici o fetita tareeeee mumoasa care are 6 luni in poza.In prezent,e o domnisorica de aproape 2 anisori.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Multumim mult de tot mamicilor care ne-au felicitat pentru progrese!
Avem si noi poze noi noute,de ieri, aici
Acum trebuie sa fug,s-a trezit Naomiciu,sper ca la amiaza cand dorm piticii sa reusesc sa citesc din urma tot,am citit mai pe diagonala si vreau sa va vad si pozele!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Consi

Am pus si eu cateva poze cu Luca meu.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

FFF dragalasi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Mamaluidavid sunteti asa frumusei si tu si papusile tale.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput