PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buli ce stau la sfat baietii astia! Maine-poimaine ii lasati singuri in parc.

Doniro pupam bolnavioara! Sa-i treaca febra!

Astazi am introdus rosia in meniu. Nu a mancat tot, dar am fost cat de cat multumita. Meniul de la pranz: cartof+unt+rosie (fiarta si data prin sita)+carne de vitel. Si eu nu mai dau decat carnea prin blender. Legumele le pasez bine cu furculita. Parca sunt mai bune. Mi se pare ca blenderul le modifica gustul.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by anasia

doniro, multa sanatate Dariei!ne chinuim si noi cu scaunele f moi, ai incercat sa-i dai putina smecta?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Multumim de urare. I-am dat Hidrasec, e cam acelasi lucru, cred; acum astept reactia...

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Consi

Buli ce stau la sfat baietii astia! Maine-poimaine ii lasati singuri in parc.

Doniro pupam bolnavioara! Sa-i treaca febra!

Astazi am introdus rosia in meniu. Nu a mancat tot, dar am fost cat de cat multumita. Meniul de la pranz: cartof+unt+rosie (fiarta si data prin sita)+carne de vitel. Si eu nu mai dau decat carnea prin blender. Legumele le pasez bine cu furculita. Parca sunt mai bune. Mi se pare ca blenderul le modifica gustul.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Multumim, sper sa treaca repede ca ma cam ingrijoreaza. De aseara nu prea ii scade sub 37.7...

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce TERMOMETRU folositi? Eu am termometru-suzeta, dar nu stiu cat ma pot baza pe ce imi arata. Am si de funduletz, dar are diaree si nu vreau sa "fortez nota"...

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze cu Luca meu.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bysko

Acum am intrat ca sunt stupefiata!A murit un bebe de 8 luni din baia mare!Ati vazut la stiri?sunt plina de lacrimi!Parca avem si fete din baia mare.Mi sa parut figura cunoscuta...

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mi-a zis si mie sotul meu, eu nu am vazut. Ideea e ca inteleg ca a murit saracutul avand febra si gat rosu. Stiu ca sunt paranoia, dar si Daria are acelasi lucru. Cand mi-a zis sotul meu..................

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

Fetelor, voi ce TERMOMETRU folositi? Eu am termometru-suzeta, dar nu stiu cat ma pot baza pe ce imi arata. Am si de funduletz, dar are diaree si nu vreau sa "fortez nota"...

POZE FEL DE FEL

Eu am digital si il bag in funduletz.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Consi, din ala am si eu. Adica am o trusa Phillips care contine si suzeta si term. de funduletz, dar oare nu fac rau daca ii tot bag in fund termom. cand ea are diaree?

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, eu am si digital si cel normal prefer sa folosesc cel normal numai in fundulet, chiar daca este diaree;37.7 nu este febra, dar pt are si rosu in gat, de asta e mai greu sa scada; bebelusul care a murit suferea de o forma rara si mortala de meningita;din pacate, chiar daca o internau de cum a venit, n-ar fi putut-o salva, dupa spusele dr;
bulinuta, consi, mortali flacaii la intalniri, hmmm , avem de unde alege, nu?da, si lucians are un baiat frumos;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Doniro zic si eu ca Anasia: baga-l in fundulet. Daca e digital sta maxim 1 minut. Nu cred ca din cauza termometrului o sa faca iar kk. Diareea e pacatoasa.
Mie mi-e frica sa folosesc termometrul normal din cauza mercurului.

Anasia e bine ca aveti de unde alege...

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput