PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Multumesc alina2006,super pret,o sa ma uit si eu prin Ploiesti sa vad daca gasesc si daca imi convine pretul.
Tweety mersi de urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Crys3000 bine ai venit, mai ales ca esti ploiesteanca de-a mea !!!
By the way pe unde stai si te plimbaresti ?

Am fost si eu la pranz si i-am facut vaccinul lui Alex, pana acum vad ca e bine, i-am bagat un eferalgan asa preventiv si inca unu diseara, atat ca stau cu inima cam indoita ca mama cred ca a luat de la soramea viroza sau gripa ce-o fi si ieri l-a tinut pe Alex in brate na si io azi i-am facut vaccin. Pe doctora am anuntat-o ca familionul e bolnav da' a zis ca daca copilul e sanatos ca l-a examinat nu e problema da' in caiet a scris contact cu viroza respiratorie ca dee ea e acoperita daca face febra ,uff cum o dau tot nu e bine....oricum sunt cu ochii pe el, sa imi tineti pumnii sa fie bine .
Atata ca sunt multumita ca luna asta a pus si el + 550 grame la cantar ca oricum noi aveam nevoie .
Acu sa ma pregatesc sufleteste ca dupa vaccin cam o saptamana doua mananca iar putin .
Foarte frumoase piersicutzele din pozele din parc cate un la fiecare si la mamici binenteles .

A....si sa nu uit " LA MULTI ANI CELOR NASCUTI AZI" !!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Si mie imi pare bine ca mai e cineva din Ploiesti..noi stam in sud si iesim des pe bulevard.Ce vaccin i-ai facut la 7 luni? Oricum daca i-ai dat ceva contra febrei preventiv sigur o sa fie bine.Eu am luat si paracetamol pentru ca inca il mai alaptez si trece in lapte,iar puiul meu a fost ok de fiecare data.Cristian are 9 Kg,l-am cantarit zilele trecute la doctor,mi-a zis asistenta ca are greutatea unui copil de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by crys3000

Si mie imi pare bine ca mai e cineva din Ploiesti..noi stam in sud si iesim des pe bulevard.Ce vaccin i-ai facut la 7 luni? Oricum daca i-ai dat ceva contra febrei preventiv sigur o sa fie bine.Eu am luat si paracetamol pentru ca inca il mai alaptez si trece in lapte,iar puiul meu a fost ok de fiecare data.Cristian are 9 Kg,l-am cantarit zilele trecute la doctor,mi-a zis asistenta ca are greutatea unui copil de 1 an

GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
http://photos.yahoo.com/gabriela_ionita2000

Infarixhexa ca am tot amanat sa il fac .....si cel de la 4 luni l-am facut la 5 s.a.m.d....
Noi suntem mai slabi si mai mici dacat voi da' speram sa facem si noi 9-10 kg la un an.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Multumim tuturor celor care ne-au urat LA MULTE LUNITZE ...la implinirea celor 7 luni ......

si dorim si noi celorlalti sarbatoriti ai zilei

Sa creasca SANATOSI,VOIOSI SI FRUMOSI

SARBATORITILOR DE AZI

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am reusit si eu sa citesc cat de cat din urma, pt ca de aseara noi avem ceva probleme... Aseara a facut febra, azi noapte am chemat salvarea, zice ca are rosu in gat si de aia febra. Are mititica diaree, nu papa mai nimic si eu ii dau antibiotic... . Febra vad ca a cedat pt moment, sper sa nu revina. A avut 39... Eu ma tot gandesc ca a facut o indigestie, ceva (va ziceam de "incidentul" de ieri dimineata cand a vomat marul cu iaurt). In fine... de-ale bebeilor!
Va pupam si sper sa mai reusesc sa intru, sa nu pierd prea mult.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, multa sanatate Dariei!ne chinuim si noi cu scaunele f moi, ai incercat sa-i dai putina smecta?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Acum am intrat ca sunt stupefiata!A murit un bebe de 8 luni din baia mare!Ati vazut la stiri?sunt plina de lacrimi!Parca avem si fete din baia mare.Mi sa parut figura cunoscuta...

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Aaa, sunteti toate cu piersicutzii si piersicutzele voastre?de-aia nu e nimeni...
Razatoare de sticla am si eu! Cica mi-a luat-o mama cand m-a nascut pe mine, deci are prox 25 de ani!
Azi am fost in carref si am vrut sa-i iau si ananas, dar daca nu mi-ati raspuns aseara nu am indraznit. Acum am vazut subiectul despre ananas,asa ca o sa-i iau next week.
La multi ani sarbatoritilor de azi!Si cate opt mamici!
Bine ai revenit Consi!Si tu Crys3000 welcome among us!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by iulenca

Mamidestefan Gata acum am liber si la slabit nu mai am motiv sa nu o fac asa ca poate ma bag la cura voastra ca am vazut rezultate frumoase.

O zi buna gagici.

Iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Iulenca Sa stii ca esti binevenita la SUPERDIETA .
Te asteptam sa ni te alaturi cit mai curind.
Nu e chiar atit de greu pe cit pare ..
poate doar prima saptamina e un pic mai dificila ..
totusi ..avantajul e ca in prima saptamina se topesc sunculitzele cel mai usor
iar in rest ..se poate tine relativ usor .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput