PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 25
crys3000 spune:
Multumesc alina2006,super pret,o sa ma uit si eu prin Ploiesti sa vad daca gasesc si daca imi convine pretul.
Tweety mersi de urare.
emiliapop spune:
Crys3000 bine ai venit, mai ales ca esti ploiesteanca de-a mea
!!!
By the way pe unde stai si te plimbaresti
?
Am fost si eu la pranz si i-am facut vaccinul lui Alex, pana acum vad ca e bine, i-am bagat un eferalgan asa preventiv si inca unu diseara, atat ca stau cu inima cam indoita ca mama cred ca a luat de la soramea viroza sau gripa ce-o fi si ieri l-a tinut pe Alex in brate
na si io azi i-am facut vaccin. Pe doctora am anuntat-o ca familionul e bolnav da' a zis ca daca copilul e sanatos ca l-a examinat nu e problema da' in caiet a scris contact cu viroza respiratorie ca dee ea e acoperita daca face febra
,uff cum o dau tot nu e bine....oricum sunt cu ochii pe el, sa imi tineti pumnii sa fie bine
.
Atata ca sunt multumita ca luna asta a pus si el + 550 grame la cantar ca oricum noi aveam nevoie
.
Acu sa ma pregatesc sufleteste ca dupa vaccin cam o saptamana doua mananca iar putin
.
Foarte frumoase piersicutzele din pozele din parc
cate un
la fiecare
si la mamici binenteles 

.
A....si sa nu uit 
" LA MULTI ANI CELOR NASCUTI AZI" 
!!!
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
crys3000 spune:
Si mie imi pare bine ca mai e cineva din Ploiesti..noi stam in sud si iesim des pe bulevard.Ce vaccin i-ai facut la 7 luni? Oricum daca i-ai dat ceva contra febrei preventiv sigur o sa fie bine.Eu am luat si paracetamol pentru ca inca il mai alaptez si trece in lapte,iar puiul meu a fost ok de fiecare data.Cristian are 9 Kg,l-am cantarit zilele trecute la doctor,mi-a zis asistenta ca are greutatea unui copil de 1 an ![]()
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by crys3000
Si mie imi pare bine ca mai e cineva din Ploiesti..noi stam in sud si iesim des pe bulevard.Ce vaccin i-ai facut la 7 luni? Oricum daca i-ai dat ceva contra febrei preventiv sigur o sa fie bine.Eu am luat si paracetamol pentru ca inca il mai alaptez si trece in lapte,iar puiul meu a fost ok de fiecare data.Cristian are 9 Kg,l-am cantarit zilele trecute la doctor,mi-a zis asistenta ca are greutatea unui copil de 1 an
GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
http://photos.yahoo.com/gabriela_ionita2000
Infarixhexa ca am tot amanat sa il fac .....si cel de la 4 luni l-am facut la 5 s.a.m.d....
Noi suntem mai slabi si mai mici dacat voi da' speram sa facem si noi 9-10 kg la un an.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
mamidestefan spune:
Multumim tuturor celor care ne-au urat LA MULTE LUNITZE ...la implinirea celor 7 luni ..
....
si dorim si noi celorlalti sarbatoriti ai zilei 

Sa creasca SANATOSI,VOIOSI SI FRUMOSI 

SARBATORITILOR DE AZI 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
doniro spune:
Am reusit si eu sa citesc cat de cat din urma, pt ca de aseara noi avem ceva probleme... Aseara a facut febra, azi noapte am chemat salvarea, zice ca are rosu in gat si de aia febra. Are mititica diaree, nu papa mai nimic si eu ii dau antibiotic...
. Febra vad ca a cedat pt moment, sper sa nu revina. A avut 39... Eu ma tot gandesc ca a facut o indigestie, ceva (va ziceam de "incidentul" de ieri dimineata cand a vomat marul cu iaurt). In fine... de-ale bebeilor!
Va pupam si sper sa mai reusesc sa intru, sa nu pierd prea mult.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
doniro, multa sanatate Dariei!ne chinuim si noi cu scaunele f moi, ai incercat sa-i dai putina smecta?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
Bysko spune:
Acum am intrat ca sunt stupefiata!A murit un bebe de 8 luni din baia mare!Ati vazut la stiri?sunt plina de lacrimi!Parca avem si fete din baia mare.Mi sa parut figura cunoscuta...
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Bysko spune:
Aaa, sunteti toate cu piersicutzii si piersicutzele voastre?de-aia nu e nimeni
...
Razatoare de sticla am si eu! Cica mi-a luat-o mama cand m-a nascut pe mine, deci are prox 25 de ani!
Azi am fost in carref si am vrut sa-i iau si ananas, dar daca nu mi-ati raspuns aseara nu am indraznit. Acum am vazut subiectul despre ananas,asa ca o sa-i iau next week.
La multi ani sarbatoritilor de azi!Si cate o
pt mamici!
Bine ai revenit Consi!Si tu Crys3000 welcome among us!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by iulenca
Mamidestefan Gata acum am liber si la slabit nu mai am motiv sa nu o fac asa ca poate ma bag la cura voastra ca am vazut rezultate frumoase.
O zi buna gagici.
Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.pngMARIA THEODORA
Iulenca Sa stii ca esti binevenita la SUPERDIETA .
Te asteptam sa ni te alaturi cit mai curind.
Nu e chiar atit de greu pe cit pare ..
poate doar prima saptamina e un pic mai dificila ..
totusi ..avantajul e ca in prima saptamina se topesc sunculitzele cel mai usor
iar in rest ..se poate tine relativ usor .

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."