PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Luca Alexandru

Tudor

Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

consi, tweety, , bine ati revenit!
martta, sunt in aceeasi situatie, aici fac curat, in alta parte se aduna si tot o iau de la capat;
tweety, ma bucur ca iesi mama din spital, sa fie sanatoasa!
alina2006, in general, gogoshica mea doarme intre 12-13.30 si 15-17, dar de multe ori amana somnul de la 15 pana la 17.3 cand ii dau bibe si adoerme cu el, dar mult mai putin, maxim o ora;
maryion, e bine de tinut minte combinatia mortala
michella, eu nu mai stiu de la ce e maraita fiica-mea, dinti, burtica;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!

Tweety , ma bucur mult ca mama ta se simte mai bine.

maryion cam acelasi program are si puiul meu, de cateva zile vad ca se culca mai devreme insa, cam pe la 9.30. Asta pt ca se scoala pe la 17 cel tarziu la 17.30 si nu mai doarme pana seara cand cade lat, inainte mai avea un somnic de vreo 30 min pe la 7 si rezista mai mult pana pe la 10.30

Am vizionat si eu pozicile de la intalniri, toate piersicutele sunt mari si delicioase si toate mamicile frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

'neata fetele! am reusit si eu sa termin de citit...ieri am avut musafiri toata dupa amiza si nu am avut timp de calcu...
am vazut k ati discutat despre pisatul cu furculita, Timi are 2 dinti jos, dar mi-e frica sa-i dau asa pisata papa, daca se inneaca? noi am fost intr-o dupa amiza la o prietena tot cu bebe mic si i-am dat mar + biscute si am folosit blenderul ei care nu a pisat f bine si s-a innecat fata...sa mor si alta nu, nu mai stiam ce sa-i fac...si de atunci tot timpul am emotii la masa...
si eu i-am dat ananas cu branza si nu i-a placut, mie mi s-a parut un pic piscacios si cred k de aia, stiu k are multe enzime si de aia e asa piscacios...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Pai eu cred ca s-a inecat de la biscuite.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by miti2004

quote:
Originally posted by Ramoon

'neata fetele! am reusit si eu sa termin de citit...ieri am avut musafiri toata dupa amiza si nu am avut timp de calcu...
am vazut k ati discutat despre pisatul cu furculita, Timi are 2 dinti jos, dar mi-e frica sa-i dau asa pisata papa, daca se inneaca? noi am fost intr-o dupa amiza la o prietena tot cu bebe mic si i-am dat mar + biscute si am folosit blenderul ei care nu a pisat f bine si s-a innecat fata...sa mor si alta nu, nu mai stiam ce sa-i fac...si de atunci tot timpul am emotii la masa...
si eu i-am dat ananas cu branza si nu i-a placut, mie mi s-a parut un pic piscacios si cred k de aia, stiu k are multe enzime si de aia e asa piscacios...

Ramona si Timeea (04.08)

Pai eu cred ca s-a inecat de la biscuite.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

nu, era o bucatica de mar, k a reusit sa o scoata pana la urma...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna ziua la mamici si pupici la bebici

inainte de a citi din urma, vreau sa va zic din nazdravaniile Madarei

de cca 1.5 luni ma pupa. ma prinde cu manutele cu toata forta de fata sau de par si ma trage la ea. si apoi ma ia la mozolit. ca nu are dintisori si nu stie cum se da pup. asa ca ma mozoleste cu gingiile, cu guritza deschisa. si e tare incantata. iar eu ma topesc toata si as tine-o doar in barte cand e asa de bine dispusa asta se chiama ca "give big love to mama"

de vreo 2 saptamani tot ne jucam sa o invatam sa fie generoase si sa imparta jucariile. ce credeti ca face donshoara de vreo saptamana? in afara de mama, cea mai atashata e de suzeta. si nu o lasa la nimeni. daca ne vede cu suzete ne-o smulge cu toata forta, chiar daca nu o vrea. e a ei si nu o da la nimenea!... sau aporape la nimeni :) pt ca de vreo saptamana i-o da mamei - adik mie dar nu asa, de tot. ci doar sa o... gust. adik eao tine in munta si intinde manuta la gura mea sa "gust" si eu nitzel asa bunatate. dupa ce plescai de placere de cateva ori, rade multumita si isi ia bunatate de sezeta inapoi, ca mie imi ajunge. doar nu oi vrea sa ma ingras acum 2 nopti, la 4 dim cand s-a trezit si ii schimbam pampersul, desi era pe jumatate adormita, a tinut totusi sa imparta cu mama suzeta. si apoi a adormit multumita

acum ma duc sa citesc din urma, ca am vazut ca se discuta despre meniuri si alimente. asa ca ma intereseaza mult de tot.

pupam in cor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Buna fetele! Ia citit si voi aci cele 10 mituri despre raceala!

http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/babycold/1448773.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Salutare fetelor,acum am reusit sa intru.
LA MULTI ANI si din partea noastra sarbatoritilor de azi.
lucians-esti o mamica norocoasa...si puiul meu manca asa frumos,insa de cateva zile parca are mancarici.
mamidestefan,miti2004,bulinuta27-multumim de primire.
martta-daca e asa scumpa razatoarea prefer sa mai pun bani si sa iau blender.
Fetelor i-am dat dimineata lui Cris mar fiert sub forma de compot,amestecat cu cereale si a mancat,iar la pranz am vazut ca i-a placut ciorba noastra foarte putin acrita cu bors si i-am pus si lui impreuna cu legumele pasate din supa si a mancat tot.Vad ca-i plac mai mult ciorbele decat supele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

criss3000 eu am cumparat razatoare de sticla la 50.000 dar nu din bucuresti! poate vei gasi pana la urma! bine ai venit!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

multumesc celor care mi-au raspuns!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

SimonaU interesante si adevarate miturile despre raceala.In privinta administrarii antibioticelor la sugari si copii nici eu nu sunt de acord,sunt prea fragili pentru niste medicamente asa de puternice,prefer siropuri,leacuri babesti care in multe cazuri s-au dovedit eficiente.Nu sunt de acord cu doctorii care prescriu foarte usor antibiotice la copii.

Mergi la inceput