PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

scuze: dentinox este numele corect al gelului
pentru gingii

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

dariana, ti se pare ca nu trebuie sa slabesc dar nu e chiar asa. Ma imbrac in costum de baie, ma uit in oglinda...si e clar ca mai trebuie dat jos. Azi de dimineata aveam 59.8...dupa mult timp scad sub 60. Nu imi mai incap in piele de fericire...si de maine sunt si la superdieta. Sa-mi tineti pumnii...ca vreau sa ajung la 55. Si m-am apucat si de putina gimnastica pe acasa: adica 50 abdominale pentru inceput si alte exercitii pe care le stii de mult timp...dar le repet rar din pacate.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la ..si cu chef de scris

Vreau sa va scriu despre un subiect ...sper eu ..util : CADEREA PARULUI

Eu ..nu sunt foarte dotata la capitolul ..par pe cap ..
dar nici caderi asa masive ..ca la trei luni dupa ce am nascut
nu am mai avut ...
Si de teama sa nu ramin fara podoaba capilara ..
am inceput diverse teste ..
Vreau sa spun ..ca eu am luat Elevit de pe la 4 luni de
sarcina ..si pina ce Stefan a facut vreo 5 luni ..
deci vitaminele nu mi-au lipsit ..

Asa ca am testat diverse sampoane ...si ..nu s-a vazut nici o
schimbare .
Am testat CHEL-STOP (de la HOFIGAL)..timp de 8 saptamini ..
s-a vazut o ameliorare ..dar dupa alte 3 saptamini..iarasi
a inceput sa cada ..
Asa ca am lasat-o balta ..

Trebuie sa va spun ..ca dupa trei saptamini de SUPERDIETA ..
nu mai cade parul ...NICI NU IMI VINE SA CRED ..
Pina la urma ..cred ca aveam o alimentatie mult
prea proteica ..si cu multe dulciuri ..
ca alta explicatie nu gasesc ..

Aaaa..si am inceput sa folosesc sampon de bebelusi SANOSAN ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
noi (io si cu bulinel) am dormit de aseara de la 7 pana azi dimineata la 6 juma de s-a speriat taica-su ...cica ne-a pazit toata noaptea ...i-a facut 250 de lapte cu cereale pe la 11 si a papat in somn tot...
miti, draguta, nu ma supar...iti spun sincer ca si mie mi s-a parut fff mult 2 banane dar eram in deplasare si nu aveam altceva la mine iar ala se oracaia la mine cand a vazut ca nu mai am ce sa-i dau asa ca i-am mai bagat una...nici eu nu ii dau zilnic banana...ii alternez cu para, dovleac si afine ca merele sunt bleah oricum ar fi: coapte, fierte sau natur...te
crys bine ai venit! pupam piersicutul
anasia l-am prins si uite si de la mine
consi bine ai revenit

fetele intru mai dupa-amiaza sa pun niste pozici de la o intalnire de sambata cu Alexei al lui Muuh ca azi am o ziiii groaznica...de lenea de ieri...
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele! am reusit si eu sa termin de citit...ieri am avut musafiri toata dupa amiza si nu am avut timp de calcu...
am vazut k ati discutat despre pisatul cu furculita, Timi are 2 dinti jos, dar mi-e frica sa-i dau asa pisata papa, daca se inneaca? noi am fost intr-o dupa amiza la o prietena tot cu bebe mic si i-am dat mar + biscute si am folosit blenderul ei care nu a pisat f bine si s-a innecat fata...sa mor si alta nu, nu mai stiam ce sa-i fac...si de atunci tot timpul am emotii la masa...
si eu i-am dat ananas cu branza si nu i-a placut, mie mi s-a parut un pic piscacios si cred k de aia, stiu k are multe enzime si de aia e asa piscacios...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Cu somnicul cam asa;
- se trezeste dimineata la ora 8.00 si apoi dupa ce papa de 2 ori adica la 8.30 si 10.30 il culc cam pe la ora 11.00 - 11.30 si doarme pana pe la 12.30 - 13.00, asta fiin prima repriza din timpul zilei (cam 1 ora jumatate - 2 ore);
- a doua repriza de somn este dupa masa de la ora 14 jumate adik il culc cam pe la 15.30 - 16.00 si doarme pana pe la 17.30 - 18.00 (cam 1 ora jumatate - 2 ore);
- apoi seara adoarme cam tarziu pe la ora 10.00 chiar 11.00 (cateodata) si doarme pana dimineata pe la ora 6.00, se trezeste si apoi iar somnic pana pe la 8.00, dar de 2 zile s-a trezit noaptea si a marait si croncanit ... poate de la dintzisori.
Sunt zile cand nu isi face chiar intreg programul de somn adik la o repriza doarme doar jumatate de ora maxim 1 ora.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Anasia, Gabitza, Iryn@, Miruna va invidiez. Ma simt izolata in orasul asta de kko. Doamne, ce mi-ar fi placut sa va vad live. Sunteti niste frumosi/oase.
Iulia serviciu cat mai usor. Ia, spune-mi soacra ta nu iese cu Mariuk cea dulcica in parc? Poate se intalnesc gagicutzele piticutzele.
michella78 serviciu usor si tie!
doniro in primul rand vreau sa-ti urez mult bafta la conceptia puiului 2 si sa dea Domnul sa fie cuminte-cumintzel si sanatos. In al doilea rand, vroiam sa-ti spun ca am vazut poza in care stramba Dariuca din nasuc. La fel face si Clara. Niste dulcetzuri!
Anasia dragutza mea, mie mi-e imposibil sa tin pasul cu voi. Acum am pierdut toata dimineata cu recuperatul. Am avut 15 pagini de parcurs. Adica tot capitolul. O sa incerc sa intru mai des. Pe cuvant de cercetas.
Katik multa sanatate lui Robert. Sa va faceti bine repede repejor. Da?
Oncicu, Stefania, Andreea va felicit din tot sufletul pentru progresele piersicutzelor voastre.
Crys3000 bine ai venit!

Vroiam sa va spun ca mama se simte deja mai bine si ca va fi externata la sfarsitul saptamanii. pentru toata lumea!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by crys3000

Apropo Roxana se mai gaseste razatoare de sticla? Ca-mi spusese si sora-mea sa-i caut dar nici nu stiu cum arata.

GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006

Eu am vazut in Cora, numai ca mi s-a parut cam scumpa. Arata altfel decat cea pe care ti-a aratat-o Doniro si costa 40-5o lei. Pana acum m-am descurcat cu blenderul...O sa ma uit si eu dupa modelul rotund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Katik: multa sanatate puiutilor! Si eu zic sa nu te grabesti cu antibioticul. In timp, slabeste sistemul imunitar. Din pacate, in Ro, e o moda cu antibioticele pt orice problema. Pupam si noi gasca!

Eu m-am apucat de curatenie generala. Ieri am muncit cu sarg, azi...am luat-o mai incet. Cred ca si ploaia e de vina. Pana sambata sper sa termin. Bine, la mine e precum in legenda cu mesterul Manole...A doua zi o cam iau de la capat!

Doniro: eu cred ca e momentul pt bb2. Cu cat diferenta e mai mica, copiii cred ca se simt mai bine, au mai multe preocupari comune. Parintii nu mai conteaza!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

hai ca mi-am facut un pic de timp si am pus niste Poze noi gasiti aici pozele de la intalnirea de sambata cu Alexei
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput