PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor.
Pupici si de la mine Anasia. Mai stati akasa fetelor cat puteti ca e tare frumos. Mie jobul imi place foarte mult dar cand vad pe la 12 mamici cu bebici afara imi dau seama ca pana acu o sapt asa eram si noi si imi e tare greu.
Mai dar sunt multe fete care nu au mai intrat de ceva vreme. Poate dau si ele cate un semn. Amabella, Kehlyer, PikaPika, Cristina Ioana, Sabana, Mamanati, Cornelia Laura, Tweety si altele. Hai mai fetelor dati-ne cate un buzz ca stiu sigur ca macar jumatate dintre voi sunteti acolo "in the shadow".
Pupici

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

9 luni
LUCA

8 luni
TUDOR

7 luni
ARIANNA
AGATHA
STEFAN

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Buna dimineata dragi mamici de piersicutze!

Am reusit si eu sa intru pe DC, dupa o saptamana de probleme cu netul si inca o saptamana de excursie la mama la Lugoj.

In primul rand vreau sa va spun ca sincer ma bucur ca nu m-ati uitat si pentru asta va multumesc:Maryion, Anasia, Andreea, Muuh. Si imi cer scuze daca am omis pe cineva, dar am cam citit asa in diagonala ca sa pot recupera tot.

Vreau sa va multumesc si pentru urarile ocazionate de implinirea celor 8 luni de viata impreuna cu Luca. Care, apropos de asta, a devenit foarte agitat si activ. Am inregistrat si noi oarece progrese: ne-am ridicat in picioare (ajutat de barele patutului bineinteles si numai cand e foarte suparat), avem al treilea dinte (care e incisivul de sus, dar nu din cei centrali). Avem si noi probleme cu mancarea. Nu a mai pus deloc in greutate in ultima luna. Si asta pentru ca e foarte mofturos. Dar asta e! Mergem inainte si mai insistam.

Si o sa mai intru acum mai des, sper. Pe masura ce imi voi mai aduce aminte. Momentan sunt la faza de recuperare!

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Iulenca condoleante pentru tatal tau! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Ah, mi-am adus aminte!

Sunt foarte faine pozele de la intalneala de piersicutze. Fete frumoase si partea masculina reprezentata cu brio de Alexei. Daca cumva Alexei devine prea solicitat de atatea fete frumoase si daca mamicile sunt de acord, puteti sa ne trimiteti si noua printesele la Timisoara. Ca aici suntem numai mamici de baietei!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor Alexei e dat. O are pe Maya a lui pumpkin, care daca mai creste ii scuipa seminte in cap. Si se mai gandeste si la Maria a lui iulenca asa ca trimitem toate fetele la Timisoara la Consi.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

9 lunisoare

Luca Alexandru, baietelul lui Cristina-Ioana

8 lunisoare

Tudor, baietelul lui katm13

7 lunisoare

Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm

Agatha, fetita lui myrrha

Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Consi bine ai revenit ca nu mai puteam de dor.

Andreea eu scriu retetele in excel de vreo 4 saptamani incoace de cand cu stresul meu cu analizele, cantarul, kilogramele lui Darius, etc.

Miti ananas cu branza este amar.
Sa nu faceti fetelor niciodata ananas cu branza.

O sa incerc ananasul in alta combinatie.
Ce reteta aveti fetelor? Cu ce combinati voi ananasul?

toate mamicile de piersicutze si bineinteles piersicutzele lor.
Ce m-as face fara voi!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna gagici! nu am timp deloc de net pt ca ianei ii da un dinte de sus si o chinuie rau de tot! nu prea am timp sa citesc tot ce ati scris, oricum sunt foarte in urma: referitor la papica eu sunt mama voastra!!de la trei luni am probleme cu ea cu mancatul dar am zis ca nu ma mai plang! pt lista de silueti: are la 8 luni 6kg 800! este vioaie, nu sta locului o clipa!

intrebare: cat mai dorm copiii ziua?

alta intrebare ce le dam pt durerile de dinti? eu i-am dat seara inainte de culcare 2.5 ml nurofen si de dim iar 2.5 ml, ii mai dau cu calgel desi nu prea pare a-si face efectul! e mult mai rau la dintii astia de sus ( cel putin la a mea)

va pupilesc!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

alina si eu am folosit tot calgel
dintisorii de sus au fost o problema si pentru teodora
dar ei i-au iesit patru odata
am cumparat si dentinix recomandat la farmacie ca fiind mai
bun decat calgelul
in fapt calgelul a fost totusi mai de folos
poti insa sa incerci... fiecare copil e altfel
referitor la somn a mea doarme de trei ori pe zi cate o ora