PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lucians, fata pofticioasa!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Cand eram la bili-bili,mi-am adus aminte ca-ntreba Stefania,parca,cum uscam bb la par.Ei bine,si noi folosim uscatorul de-o vreme,ca altfel...

Uitati si pozicile promise.

Ati vazut filmul 300? Io acum il vad cu my husband.pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Nu l-am gustat inainte.
Cred ca este asa. I-am facut azi suc de ananas si a iesit bun. El nu bea, dar asta este alta problema.
I-ai dat kiwi? Si cum a fost?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Nu stiu daca pe noi ne-ai intrebat in leg cu kiwi.Daca da,noi papam de ceva timp si ne place,bineinteles fara samburei,doar partea dintre coaja si cea cu seminte.pupici

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

of, a facut azi fiica-mea instructie cu mine, abia a adormit;
crys, ce piersicut frumos este Cristian;
bulinuta, maine cand mergi la serviciu si deschizi calculatorul, un pt tine, la fel si pt iulenca, mihatocae si mamicile care au inceput lucrul , ;

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

lucians, fata pofticioasa!

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Uite si de la noi mai multi .
noapte buna!

7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

lucians M-a dat gata fetita ta!! Mama, da' ce cuminte sta si cum nu protesteaza! Nu mai zic ce gura mare deschide. Parca este un puisor de vultur care deschide ciocu sa primeasca papa de la mama vultur
I-am aratat filmuletu' si petrei sa vada cum stau copii cuminti la masa dar s-a uitat cam urat si se incrunta

Si ca sa va dau o idee noua de joaca cu bebe mic, si sa-l faceti suuuuper fericit vedeti aici : http://www.puiulmeu.blogspot.com/
chiar ma bate gandu sa fac si eu asta cu Petra !

va pup.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am vazut si eu pozele de la intalneala. Frumoase piersicute, foarte frumoase si elegante... Iar de cavaler...nu mai zic nimic. Cred ca deja e coada mare la el Muuh nu-i asa?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by lucians

Priviti-o pe fata mea cum papa www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070315&ctime=024748" target="_blank">spanacel

Fug sa spal fata,dupa care vin sa mai atasez cateva poze de azi,de la intalnirea cu Alessia(Anasia)

7-8 luni

Ce frumos papa Daria...ne-ai facut invidioase pe toate mamicile cu piersicutze mofturoase.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici
acu' reusesc sa intru si io.am citit pe sarite ,sorry.
am vazut poze de la intalnire ,super mamici cu super piersicutze.cate un pupici ptr fiecare
mai fetelor,am citit de pasat cu furculita...pai Ari nici mancarica de la borcanel nu o papa ashea ,tre' sa i mai adaug apa plata ca sa fie mai moale ca altfel scuipa. aaa si inca ceva,cred ca doniro a scris,dc nu imi cer sucuze ca sunt cam : legat de marul dat pe razatoarea de sticla,am si eu razatoare dar nu o mai folosesc decat dc vreau sa i fac doar suc,dc ii dau mar cu branzica sau cu biscuitzi sau mai multe fructe combinate ,e mult mai simplu la blender ,taie orice fruct asa ca ptr compot .mi se pare chinuiala rau cu razatoare de sticla mai ales ca fii mea nu mai are rabdare .
of cu redusu de la 5 la 4 mese...si a mea da semne ca nu ar mai vrea si io tot insist si nu cred ca ma las.
mada_mxm am vazut ca Arianna ta papa la 14 si urm masa e la 19? a mea nu sta atata nemancat chiar dc masa de pranz e consistenta.maxim 4 ore sta nemancata si atunci e rupta de foame.
lucians duamne ce cumintzica sta la masa Daria! pai dc va arat io cum papa Ariana mea... ..mai nou face crize dc o pun in scaun tre' sa i dau de papa in brate ashea pe un picior..
amiss tare rau cu faina dar io nu am curaj ..pe bune..
maryion nici pe mine nu ma plictisesti cu meniurile...dar ti le notezi? ca nu as tine minte ...si Ari s a ridicat in picioare ,de patutz,singurika, dar nu mai stiu exact cand...ca de atunci numai in picioare vrea.in schimb s a ridicat azi in patru labe spre fericirea sotzului care vrea sa o vada mergand de-busilea.
hai ca m am intins...va pupik pe toate si o noapte linistita va doresc.
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ani_nutu de ce nu incerci sa ii faci ciorbita, adica sa pui bors ? daca tot ii place acrisor. Al meu adora legumele cu carnita din ciorba acrita cu bors.

crys3000 bine ai venit ! pai dimineata poti sa-i pasesti mar copt, sau para coapta cu branzica, poti adauga si cereale, desi al meu prefera cu biscuiti.

Maryion si lucians, si eu am patit-o cu kiwi, dar nu scosesem samburii, nu am mai incercat de atunci, kiwi si branzica ii facusem dar era asa de amarui, chiar daca pe urma adaugasem si o cupa de lapte praf. Cu ananas nu am incercat inca.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput