PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 30
bulinuta27 spune:
doniro ti-a raspuns bine katik legat de biotics...e sub forma de praf pe care il dizolvi in apa/ceai etc sau il pui in macarica...dar sa stii ca iaurtul ala activia chiar isi face treaba...legat de temperatura...la bebelusi daca se in fundulet se scad 0.5 grade ...asa mi-a explicat mie dr....deci 37.5 nu e temperatura iar 37.7 e stare subfebrila sau nu e temperatura...depinde mult si de starea copilului: daca a fost agitat, a plans etc creste un pic...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MADYN spune:
Doniro regimul consta in supa de morcov (se pune la fiert 1/2 kg morcov cu 1l apa-se fierbe cam o ora si jumatate si se mai picura apa asa in cit sa ramina in final 1/2 l apa), banane, orez, mar copt, brinzica de vaci si ca indulcitor glucoza. Se evita legumele si fructele crude, iaurtul si laptele. Se da doar lapte fara lactoza incepind cu ziua urmatoare. Si trebuie sa-i dai lichide mai multe.
Noi am tinut regimul asta 1 zi, apoi din ziua a doua am introdus putina carnita, lapic fara lactoza. Incet, incet si-a revenit.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
michella78 spune:
consi, crys3000 teodora are premergatorul din 24 decembrie
si treptat s-a foarte acomodat cu el...
casa deja nu mai are nici un secret pentru ea
ara acum prin curte fara nici un fel de problema: toti copii pe care eu ii cunosc au avut premergator si pana acum n-a patit nici unul nimic
michella
Consi spune:
Crys, Buli va "mituiesc" si pe voi cu o
pentru faza cu "seamana cu mama". Adun voturi in confruntarea cu "seamana cu tati". Hai ca ma duc la treaba ca incep sa o iau razna
. Dar nu inainte de a deschide un nou capitol.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
Crys, Michella ma bucur ca nu sunt singura cu premergator. Ca aveam deja mustrari de constiinta. Pentru ca stiu ca nu prea e bun.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
doniro spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
doniro ti-a raspuns bine katik legat de biotics...e sub forma de praf pe care il dizolvi in apa/ceai etc sau il pui in macarica...dar sa stii ca iaurtul ala activia chiar isi face treaba...legat de temperatura...la bebelusi daca se in fundulet se scad 0.5 grade ...asa mi-a explicat mie dr....deci 37.5 nu e temperatura iar 37.7 e stare subfebrila sau nu e temperatura...depinde mult si de starea copilului: daca a fost agitat, a plans etc creste un pic...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Eu pt diaree ii dau hidrasec, dar e cam greu, ca ii simte gustul si nu prea papa. Doar in suc de portocale il vrea. Nu prea ma mai stresez cu temperatura. Medicul mi-a zis ca e rau daca sare de 39 si nu cred ca va fi cazul...
Fug sa ii dau mar cu iaurt, sper sa ia macar de 2-3 ori.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE