PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
maryion spune:
quote:
Originally posted by crys3000Salutare,sunt si eu o mamica de iulie 2006,mai precis 27.iulie.2006 un baietel pe nume Cristian-Andrei de 3600g si 53 cm.
Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Va urmaresc de ceva timp dar nu am reusit sa scriu pana acum. Va pupic pe toate si sper sa vorbim mai des.
GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
Bine ai venit mamico impreuna cu piersicutza ta!

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICIMary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by oncicu
S-a ridicat si Robert ieri in piciorute in patut, deci la 8 luni fara 4 zile. Mai intai s-a ridicat la mama unde are patut de lemn, si aseara i-a improvizat sotu o bara de fier la patutul tarc si s-a ridicat si aici, saracul nu avea conditii sa se ridice si eu tot asteptam...
Mai nou arunca tot ce are in mana pe jos si asteapta sa-i dai inapoi obiectul sa-l arunce din nou. A invatat sa arunce si mingea si mai nou ne jucam asa eu ii arunc lui mingea si el mie...
Pb care ma macina de ceva tp e ca nu zice nici un cuvant, doar ceva de genul buuu, buuuuu...iiiii,uuu, eee...In rest nimic..Ar tb sa-mi fac griji? Vad ca majoritatea piersicutelor zic cate ceva . mai este vreo piersicuta care nu zice nici un cuvant?
Aseara i-am dat urzici cu mamamliguta si a fost foarte incantat, mi-a mancat tot castronelul si cred ca ar mai fi vrut...
Dintii de sus vad ca nu au de gand sa sparga gingia, stau acolo in asteptare de aproape o luna si nimic. Au trecut aproape 3 luni de cand au iesit aia de jos. Parca de 2 sapt nu mai este asa plnagacios si marait, doar daca nu-i convine ceva sau nu-i reuseste .
Si cu somnul stam mai bine de ceva tp, noaptea nu prea se mai trezeste , poate doar o data sau de 2 ori. Am inceput sa-i dau masa de dimineata mai devreme adica pe la 5 cand incepe foiala (inainte ii dadeam pe la 6.30-7) si vad ca mananca mult mai bine adica vreo 150 ml. Intr-o zi i-am dat chiar la 4 ca se tot foia si nu stiam ce are si a mancat 180 ml, deci saracutului ii era foame si eu mereu credeam ca-i de la dinti si il tot lasam pana mai spre dimineata cu mancarea. Acum ii dau cum incepe sa se foiasca prima oara si pe urma dormim linistiti pana pe la 8.
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Eu zic sa stai linistita ref "vocabularul" piersicutei tale. Daria mea are azi maine 9 luni si nici de-a busilea nu merge, ce sa mai vb de ridicat in picioruse. Fiecare bebel cu ritmul lui, dupa cum se tot spune... Fa-ti si tu griji pe la 2 ani ca nu vorbeste
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
crys3000 spune:
Multumim pentru primire. Si bebeul meu a vomat cand i-am dat iaurt,fie simplu,fie cu biscuiti,la fel si cand i-am pus branzica de vaci in piureul de legume. Doctora mi-a zis sa incerc cu alt tip de iaur. In schimb mi-a acceptat branzica cu mar si biscuite.
Dati-mi o idee,ce sa-i mai dau dimineata in afara de lapte cu biscuiti.
GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
doniro spune:
quote:
Originally posted by michella78
si eu zic la fel doniro
ne facem noi mari
la mine o faza super tare a fost cand a vomat
pe telefonul meu nou nout... evident ca in
primul rand am sters-o pe ea si am curatat
putin pe jos. cand a venit randul telefonului,
sotul meu care este oricum un monument de calm
mi-a spus pe o voce cam cum se prezenta
meteo pe cremea lui ceasca: cred ca o vreme o sa fie putin mai lipicios.
si am incheiat discutia
bulinuta si eu am un chef nebun de munca
as zbura intr-o secunda acasa la minunea mea
michella

Super tare faza cu telefonul lipicios si sotul cel calm
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
maryion spune:

Super tare Doniro
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
maryion spune:
Oncicu si al meu tot buu, guuu, gaaaa, baaaa, maaaaaaaa, etc, dar nu zice mama, tata, chiar daca ar zice mama sau tata tot nu ar face-o constient.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
doniro spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetelor!
Sper sa apuc si eu sa scriu ca fata doarme si pana acu m-am chinuit sa citesc.
Roxana si noi mai vrem un bebe si asa ne-am gandit ca prin vara ne apucam de munca. Asa ca succes si voua cu bebe 2. La noi mai depinde si cat de repede de mutam.
Legat de programul de papa a mea papa la 6-10-14-19 si uneori se mai trezeste noaptea pt laptic. Curios ii ca nu se trezea cand era mica la 2-3 luni si se trezeste acuma noaptea.
Amiss_zip in sf cineva care mai da lapte completare la mese.A mea fara lapte dupa masa si un pic de ceai nu e happy. Dragoste mare pt lapticul asta.
Stefania felicitari pt mica umblareatza.Sunteti marisoare de acuma.
Noi aseara am inceput sa zicem G adik cum pronuntam litera g, nu stiu de unde numai asta a zis cat facea baitza se juca cu jucariile si g, g,g. Era asa simpatica. Si noi stam in piciorutze daca ne tinem de manutze cu mama, dar ne place tare si numai asa am vrea sa stam. Si mai nou cand ne tinem de manutze si stam in picioare topaim ca o broscutza si chuim de fericire.
Legat de vomat in jet si noi suntem fa priceputa la a ne face greata si a voma peste tot, pat, carpeta, haine, patutz, telecomenzi etc. Si tot asa dupa e ok rade si vrea papa.
Vroiam sa zic mai multe dar nu mai pot ca s-a trezit printesa!
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Imi pare bine ca o sa mai "munceasca" cineva cu noi la bebe2, ca deja cazusem pe ganduri ca o fi prea devreme... Ref program de mese, e super asa cum zici, cred ca o sa incerc; sper sa nu fie prea putina papa, dar nu cred.

POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor multumim tare mult pt urari !
doniro si lui Alex i s-a intamplat pana acum de 5 ori sa vomite in jet mancarea solida. Apoi era tare fericit. Eu de vineri am inceput sa nu-i mai pasez in blender mancarea, asa ca o pasez cu furculita. Inca face ifose si vrea sa-si creeze scarba, dar in momentul ala incep eu sa chiui ca o nebuna si uita ! mi-am propus sa nu mai folosesc blenderul pt ca cu cat amani mai tarziu momentul pasarii cu furculita, cu atat o sa accepte mai usor.
Oncicu felicitari pt ridicatul in picioare ! nici al meu nu vorbeste decat pe limba lui. A zis saptamana trecuta o data ma-ma, dar cred ca a fost o greseala, pt ca nu s-a mai repetat.
larissa dar ce culoare au ochii Alexiei ? m-a zapacit
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Deja nu mai sunt asa de ingrijorata ref vomat, sper totusi sa nu devina obisnuinta. Acum de cate ori ii dau mi se pare ca acu' varsa
. Ma gandeam si eu sa ii pasez cu furculita, ca doar suntem fete mari. Chiar o sa incerc!Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by maryionquote:
Originally posted by doniro
Am patit-o azi.....
I-am dat dimineata mar ras cu iaurt, pt ca stiu ca ii place iaurtul. A papat super frumos, ma bucuram cand vedeam cum deschide gurita. Pe la sfarsit a icnit de vreo 2-3 ori, dar tot deschidea gurita sa ii mai dau si eu i-am dat. Dintr-o data a vomat tot!!!!!!!! M-am speriat, pt ca ea niciodata nu a vomat, decat lapte cand era mica. Nici nu stiu ce sa fac: sa ii mai dau mar cu iaurt? Poate a papat prea lacom??
POZE FEL DE FEL
Doniro am patit-o si eu dimineata.
Iaurt simplu ii place, dar am pus 2 cupe de cereale sa fie mai consisitent si chh, a vomat, dar nu chiar tot si apoi a mai papat un pic.
Ce sa le faci?
Al meu nu prea mi-a vomat pana acum, dar am comis-o.
VARSTA DARIUS-THEODORDIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
Eu am o idee: sa deschidem un forum in care piticii nostri sa zica ce nu le convine. Si tragem si noi cu ochiul si uite asa ne dam seama ce si cum........ Pai aia nu e buna ca e prea verde, aia nu e buna ca e prea "neblenduita" si tot asa!
POZE FEL DE FEL
dariana spune:
adas, si noi am trecut la programul de vara ca vad ca dupamasa nu-i convine, asa ca aazi am iesit pe la 10 si am stat vreo 2 ore; am fost si noi in cismigiu sambata, daca stiam.....
dari zice de multicel mmm, meme, mama, ma ma ma, bea bea, eee, ng, dar numai cand are el chef.
in rest, la noi e toata ziulica numai o maraiala.
larissa, frumusica alesia
; tu nu esti grasa, de ce vrei sa slabesti?
Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Salutare,sunt si eu o mamica de iulie 2006,mai precis 27.iulie.2006 un baietel pe nume Cristian-Andrei de 3600g si 53 cm.
, deci la 8 luni fara 4 zile. Mai intai s-a ridicat la mama unde are patut de lemn, si aseara i-a improvizat sotu o bara de fier la patutul tarc si s-a ridicat si aici, saracul nu avea conditii sa se ridice si eu tot asteptam...
A mea fara lapte dupa masa si un pic de ceai nu e happy. Dragoste mare pt lapticul asta.
. Eu de vineri am inceput sa nu-i mai pasez in blender mancarea, asa ca o pasez cu furculita. Inca face ifose si vrea sa-si creeze scarba, dar in momentul ala incep eu sa chiui ca o nebuna si uita ! mi-am propus sa nu mai folosesc blenderul pt ca cu cat amani mai tarziu momentul pasarii cu furculita, cu atat o sa accepte mai usor.