PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
miti2004 spune:
Fetelor multumim tare mult pt urari !
doniro si lui Alex i s-a intamplat pana acum de 5 ori sa vomite in jet mancarea solida. Apoi era tare fericit
. Eu de vineri am inceput sa nu-i mai pasez in blender mancarea, asa ca o pasez cu furculita. Inca face ifose si vrea sa-si creeze scarba, dar in momentul ala incep eu sa chiui ca o nebuna si uita ! mi-am propus sa nu mai folosesc blenderul pt ca cu cat amani mai tarziu momentul pasarii cu furculita, cu atat o sa accepte mai greu.
Oncicu felicitari pt ridicatul in picioare ! nici al meu nu vorbeste decat pe limba lui. A zis saptamana trecuta o data ma-ma, dar cred ca a fost o greseala, pt ca nu s-a mai repetat.
larissa dar ce culoare au ochii Alexiei ? m-a zapacit 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
MADYN spune:
Eu ii dau pasat cu furculita de vreo luna si maninca super bine. Asa e, cu cit amini momentul asta cu atit va accepta mai greu. Exista un subiect la "Parintii intreaba ..." referitor la asta.
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
larissa_79 spune:
Fi'mea e fitoasa rau azi. Spanac cu ficatel a fost cah...isi face greata..adevarul e ca am gustat si nici mie nu imi place. Apoi a refuzat si mazarea cu curcan ( poate pentru ca avea aceeasi culoare cu spanacul). S-a repezit la tzatzi ca la nu stiu ce sa se planga...uffffff 
miti2004, sunt albastri ochii ei, un albastru frumos...dar nu stiu de unde ii are...eu am ochii caprui, sotul verzi iar bunicii nu au nici unul ochi deschisi la culoare.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
adas spune:
wow... am fost azi afara si ne-a invartit vantul asta de am venit ametiti. mi-a intrat praf in toate cele.
noi am trecut la programul de vara. adica iesim afara intre masa de 10 si cea de 14, cand e activ si se joaca. pana acum ieseam dupa 14 ca sa doarma afara. dar cum in ultimul timp nu mai voia sa doarma ca sa vada si el ce e in jur, am hotarat sa schimb. asa nu mai sunt nici eu stresata ca nu doarme si se joaca si copilu-n voie. sambata am fost in cismigiu si a fost asa incantat de toat agitatia si zumzetul de-acolo... chiuia si radea la toata lumea.
ma gandeam si eu sa-i dau pasat cu furculita dar e cam riscant ca si-asa e mai greu cu mancatul la noi. si in plus daca da de o bucatica in mancarica ii vine sa vomite... si branzica trebuie sa i-o blenduiesc. sa incerc totusi sau trebuie sa dea el semne ca e pregatit?
crys3000 spune:
Salutare,sunt si eu o mamica de iulie 2006,mai precis 27.iulie.2006 un baietel pe nume Cristian-Andrei de 3600g si 53 cm.
Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Va urmaresc de ceva timp dar nu am reusit sa scriu pana acum. Va pupic pe toate si sper sa vorbim mai des.

GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
maryion spune:
quote:
Originally posted by doniro
Am patit-o azi.....
I-am dat dimineata mar ras cu iaurt, pt ca stiu ca ii place iaurtul. A papat super frumos, ma bucuram cand vedeam cum deschide gurita. Pe la sfarsit a icnit de vreo 2-3 ori, dar tot deschidea gurita sa ii mai dau si eu i-am dat. Dintr-o data a vomat tot!!!!!!!! M-am speriat, pt ca ea niciodata nu a vomat, decat lapte cand era mica. Nici nu stiu ce sa fac: sa ii mai dau mar cu iaurt? Poate a papat prea lacom??
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Doniro am patit-o si eu dimineata.
Iaurt simplu ii place, dar am pus 2 cupe de cereale sa fie mai consisitent si chh, a vomat, dar nu chiar tot si apoi a mai papat un pic.
Ce sa le faci?
Al meu nu prea mi-a vomat pana acum, dar am comis-o.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICIMary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
ani_nutu spune:
La multi ani! 
pentru toti sarbatoritii de ieri si de azi
sa creasca frumosi, sanatosi si pofticiosi
Apropos de vorbit...al meu
a avut 2 sapt. pe la 5 luni 1/2 cand vorbea intruna bu, be, gu, ga, iar acum doar face mmm cand nu-i convine ceva sau vrea in brate si in rest face spume la gura de atata brrrr...dar nimic concludent, adica sa poti deslusi ceva.
Imi fac probleme ca al meu nu mananca destul. La pranz, bineinteles ca mananca cel mai putin pentru ca nu ne prea plac legumele...si le combin ba cu branza, ba cu ficatel sau carne, dar cu iaurt inca n-am incercat. Si, in plus...supa de legume nu o mai mananca de vreo 1 sapt. Nu-i place deloc...in schimb bea ceai in loc de supa la greu.Am observat ca ii place mancarea acrisoara, asa ca ii dau cu lamaie si la fructe(mai ales in banana sau para) si in legume.
Cel mai greu e ca la pranz nu are stare deloc si trebuie sa ma joc cu el cu ceva...ca sa inghita tot. Iar dupa-amiaza la 6 ar manca iaurt ca disperatul...1/2 de borcan de 400 g cu 2 biscuiti ii dau eu, dar cred ca ar vrea mai mult.
Voiam sa intreb daca pot sa-i dau pasat cu furculita daca nu avem inca dintisori? I-am dat aseara feliute de portocala, le sugea de suc si le mai si inghitea bucatele mici. Ce erau bucatele mari le scuipa afara. Si i-am mai dat biscuite intreg sa-l pape din manauta lui si nu a patit nimic, am stat langa el sa-l privesc pana l-a mancat aproape tot. De mestecat mesteca...dar mi-e frica ca ar fi bucatelele prea mari. Si orezul nu i-l mai pasez (la legume sau la orez cu lapte).
Ma duc sa-i fac un gris cu lapte...ca mi-e pofta si mie!!
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
MissJJ spune:
Fetelor o crema foarte buna pt vergeturi, bine si destul de scumpa-50 de lire tubul, destul de mare si dureaza mult ca intra rapid in piele si trebuie folosita cate putin de doua ori pe zi, ideal dupa dush, este asta: www.striae.co.uk/faqs.asp" target="_blank">striae strech mark cream . Eu o am crema de la clinica unde am facut tratamentul si este intredevar o crema f buna am vazut si mai multe poze cu before and after. La mine se vede ca luycreaza mai nasol e ca eu nu apuc sa ma dau cum trebuie ba uit ba mi-e lene ba nu am timp.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by crys3000Salutare,sunt si eu o mamica de iulie 2006,mai precis 27.iulie.2006 un baietel pe nume Cristian-Andrei de 3600g si 53 cm.
Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Va urmaresc de ceva timp dar nu am reusit sa scriu pana acum. Va pupic pe toate si sper sa vorbim mai des.
GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
Bine ati venit in livada noastra! Pupici de la noi!

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
maryion spune:
Nu mai pot!
Am facut atata treaba....
Am fost la o intalnire, la piata (spanac, urzici, ceapa verde si usturoi verde), am venit si am facut papa pt Dariu, i-am dat sa pape, am mancat si eu (un rest de ieri), am facut mancare pt noi (urzici cu orez si piept de pui), i-am dat Fe lui Darius, spalat vase etc.
Acum m-am asezat la calculator.
Ati scris asa mult, eu nici nu am avut timpa sa va citesc.
Am citit printre randuri si m-am amuzat de fazele cu voma, nu va suparati pe mine dar ati fost nostime.
As vrea sa va scriu cate ceva la fiecare, dar nu am timp. 
Fetelor super fruct ananasul asta.
Sincer eu nu mai cumparasem niciodata si acu' am luat pt Darius.
I-am facut suculet dintr-un sfert de fruct ananas + 1 mar. Nu a baut, dar nu cred ca nu i-a placut ci doar dorea sa doarma. Pe mine m-a dat pe spate. Super bun!
Diseara o sa incerc branzica calcica cu ananas. Sa vedem.
O sa va povestesc si voua cum a fost. Sper sa nu ma faca de cacao!
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)