PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele spuneti-mi si mie o crema super buna pentru celulita, vergeturi, fermitatea pielii! Poate stiti vreun topic in care s-a discutat asta pe DC! Eu de joi sunt la superdieta propusa de Lidia si daca ma apuc vreau sa incep si putin sport si putina cremuiala acasa! Ca acusi vine vara, si nu vreau sa oripilez plaja la mare, mai ales ca nu o i-au pe bebe cu mine ca sa am scuze!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, de nevoie tb sa ies, mi se termina laptele si cum de maine ploua, tb sa ies sa iau;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

anasia, pai spune-i taticului sa ia diseara laptic.

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

larissa sa-mi zici si mie daca gasesti o crema ok...ca io am tot incercat si nu mi se pare nici una klumea...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

oooo am doua steluteeeee

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=Qehxjub5lyo&NR

ceva dragut..ca sa va binedispun

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Hello again!
De data asta nu la cafea ci la o cupa mare de inghetata garnisita cu sos de ciocolata Ma insotiti?

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

aoleo, esti ispita in persoana ...eu de ieri am inceput o cura timida, adica incerc sa reduc dulciurile si cantitatea de mancare...acum am in fata un ceai negru neindulcit.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

anasia,larissa_79, iulenca, michella78, bulinuta Multumesc mult pentru raspunsuri
Daca asa scrie in lege ...atunci e musai ca voi primi si eu program redus .. Ce bine ...parca suna un pic mai bine 6 ore ..decit 8 ..care la mine de multe ori erau 10-12 ..inainde de a fi .

mamaluidavid Multumim de complimente

oncicu Nici noi nu suntem vorbareti ..adica nu zicem nimic ..
doar ne place sa ridem si sa scrisnim din dintzoci

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chiara.2005

Ajutor!!! Nu reusesc sa ma dumiresc, ca am citit atatea modele de diversificari ....ce inroduc mai intai in alimentatie carnea dupa care galbenusul de ou sau mai intai branzica si iaurtul si apoi carnita? Voi cum ati procedat?

eu intai am introdus carnea, apoi oul, in cateva zile branzica la masa de fructe...iaurtul l-am introdus la masa de legume pt ca devenise mofturos si cu iaurt papa mai bine.
Nu stiu care e ordinea, dar la mine a mers bine asa.

POZE_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bulinuta27

neata fetele
ziceam ieri ca va spun ce program si-a facut bulinel: se culca la 7 seara si se trezeste la 6 juma dimineata ...nu stiu ce-i cu el ...in plus mananca de sparge...adica manaca cam 300-350 la o masa, 2 banane o dta...ma cam sperie...el care abia papa ceva acu zici ca ii ia cineva mancarea de la gura

Poze

Bulinutza si eu ii dau lui Alex cate o banana o data, cam la 2 zilem uneori si cate 2 zile la rand, insa 2 banane e ffff mult pt stomacul lui, nu cantitativ, ci bananele in sine. El poate le papa, dar nu e bine 2 banane o data. Daca tot papa bine, atunci poti sa pui o banana si alt fruct. Te rog nu te supara ca ti-am zis.

POZE_Alex

Mergi la inceput