PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
anasia spune:
lucians, iesiti pe vantul asta? noi nu stim, a racit o data tot pe vant, off si mi-am facut planuri pe ziua de azi;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
Ramoon spune:
salutare fetele si
la bbi!
nici noi nu iesim pe vremea asta, e vant puternic si praf...noi avem in spatele blocului pubele de gunoi sa vedeti ce zboara pe aici pungi si hartii
zici k vine uraganul...asa ca pas si azi.
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
quote:stai linistita k nici Timi nu zice nimic decat: mmmm, hehe, eee si ga, atat. pe la 4 luni incepuse cu meme, mama, ga, ghe si ma gandeam k o sa vb repede, dar...asta e nu ma agit.
Originally posted by oncicu
S-a ridicat si Robert ieri in piciorute in patut, deci la 8 luni fara 4 zile. Mai intai s-a ridicat la mama unde are patut de lemn, si aseara i-a improvizat sotu o bara de fier la patutul tarc si s-a ridicat si aici, saracul nu avea conditii sa se ridice si eu tot asteptam...
Mai nou arunca tot ce are in mana pe jos si asteapta sa-i dai inapoi obiectul sa-l arunce din nou. A invatat sa arunce si mingea si mai nou ne jucam asa eu ii arunc lui mingea si el mie...
Pb care ma macina de ceva tp e ca nu zice nici un cuvant, doar ceva de genul buuu, buuuuu...iiiii,uuu, eee...In rest nimic..Ar tb sa-mi fac griji? Vad ca majoritatea piersicutelor zic cate ceva . mai este vreo piersicuta care nu zice nici un cuvant?
Aseara i-am dat urzici cu mamamliguta si a fost foarte incantat, mi-a mancat tot castronelul si cred ca ar mai fi vrut...
Dintii de sus vad ca nu au de gand sa sparga gingia, stau acolo in asteptare de aproape o luna si nimic. Au trecut aproape 3 luni de cand au iesit aia de jos. Parca de 2 sapt nu mai este asa plnagacios si marait, doar daca nu-i convine ceva sau nu-i reuseste .
Si cu somnul stam mai bine de ceva tp, noaptea nu prea se mai trezeste , poate doar o data sau de 2 ori. Am inceput sa-i dau masa de dimineata mai devreme adica pe la 5 cand incepe foiala (inainte ii dadeam pe la 6.30-7) si vad ca mananca mult mai bine adica vreo 150 ml. Intr-o zi i-am dat chiar la 4 ca se tot foia si nu stiam ce are si a mancat 180 ml, deci saracutului ii era foame si eu mereu credeam ca-i de la dinti si il tot lasam pana mai spre dimineata cu mancarea. Acum ii dau cum incepe sa se foiasca prima oara si pe urma dormim linistiti pana pe la 8.
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
cat despre trezitul dimineata si a mea a inceput sa se trezeasca tot mai repede
...azi dimineata s-a trezit la 06:45 
...inainte se trezea pe la 8...eu sper sa-i treaca repede k eu nu mai pot dormi dupa aceea k ea doarme ziua tot cate juma de ora si mai mult ma chinui...of, si eu sunt cam de-a lui somn!www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

Ramona si Timeea (04.08)
Muuh spune:
Bate un vant in Moghioros de te da pe spate. Lui Alexei ii zguduia carutzul. Eu am fost pana acum in parc dar nu mai ies dupa amiaza. A da si este un praf...va de mine si de mine.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
oncicu spune:
A iesit si sotu cu Robert afara si au stat doar 45 min tot din cauza vantului. Eu speram sa stea macar 2 ore...sa mai fac si treaba...
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Sper sa apuc si eu sa scriu ca fata doarme si pana acu m-am chinuit sa citesc.
Roxana si noi mai vrem un bebe si asa ne-am gandit ca prin vara ne apucam de munca. Asa ca succes si voua cu bebe 2. La noi mai depinde si cat de repede de mutam.
Legat de programul de papa a mea papa la 6-10-14-19 si uneori se mai trezeste noaptea pt laptic. Curios ii ca nu se trezea cand era mica la 2-3 luni si se trezeste acuma noaptea.
Amiss_zip in sf cineva care mai da lapte completare la mese.
A mea fara lapte dupa masa si un pic de ceai nu e happy. Dragoste mare pt lapticul asta.
Stefania felicitari pt mica umblareatza.
Sunteti marisoare de acuma.
Noi aseara am inceput sa zicem G adik cum pronuntam litera g, nu stiu de unde numai asta a zis cat facea baitza se juca cu jucariile si g, g,g. Era asa simpatica. Si noi stam in piciorutze daca ne tinem de manutze cu mama, dar ne place tare si numai asa am vrea sa stam. Si mai nou cand ne tinem de manutze si stam in picioare topaim ca o broscutza si chuim de fericire.
Legat de vomat in jet si noi suntem fa priceputa la a ne face greata si a voma peste tot, pat, carpeta, haine, patutz, telecomenzi etc. Si tot asa dupa e ok rade si vrea papa.
Vroiam sa zic mai multe dar nu mai pot ca s-a trezit printesa!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
cat despre trezitul dimineata si a mea a inceput sa se trezeasca tot mai repede...azi dimineata s-a trezit la 06:45
...inainte se trezea pe la 8...eu sper sa-i treaca repede k eu nu mai pot dormi dupa aceea k ea doarme ziua tot cate juma de ora si mai mult ma chinui...of, si eu sunt cam de-a lui somn!
Ramona si Timeea (04.08)
A mea numai la 6 fix cand pleaca Flo la munca se trezeste si nu mai doarme.

Si eu is zombi toata ziua ca si eu le am cu somnul mai ales dimineatza si ii ziceam si lui Flo daca as merge la munca de la 6 nu as fi asa obosita decat asa cum stau acasa, ca ma plimb de colo colo fac totul pe jumate ca broscutza nu doarme mult si nu apuc sa termin ce incep si tot asa si seara cad ca o musca. 
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
anasia spune:
muuh, esti o draguta, n-o sa mai iesim azi daca e asa naspa, maine cica ploua, off;
oncicu, felicitari pt ca v-ati ridicat in picioare!
amiss_zip, am uitat sa spun ca e o frumoasa Petra la iarba verde;
larissa, super poze, ma hipnotizeaza ochii Alexiei; da voi n-ati facut poze cu pitica?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
larissa_79 spune:
anasia, ba da...dar eu am iesit cam ravasita de la vant...asa ca n-am mai pus pozele sa sperii poporul!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)