PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
oncicu spune:
S-a ridicat si Robert ieri in piciorute in patut
, deci la 8 luni fara 4 zile. Mai intai s-a ridicat la mama unde are patut de lemn, si aseara i-a improvizat sotu o bara de fier la patutul tarc si s-a ridicat si aici, saracul nu avea conditii sa se ridice si eu tot asteptam...
Mai nou arunca tot ce are in mana pe jos si asteapta sa-i dai inapoi obiectul sa-l arunce din nou. A invatat sa arunce si mingea si mai nou ne jucam asa eu ii arunc lui mingea si el mie...
Pb care ma macina de ceva tp e ca nu zice nici un cuvant, doar ceva de genul buuu, buuuuu...iiiii,uuu, eee...In rest nimic..
Ar tb sa-mi fac griji? Vad ca majoritatea piersicutelor zic cate ceva . mai este vreo piersicuta care nu zice nici un cuvant?
Aseara i-am dat urzici cu mamamliguta si a fost foarte incantat, mi-a mancat tot castronelul si cred ca ar mai fi vrut...
Dintii de sus vad ca nu au de gand sa sparga gingia, stau acolo in asteptare de aproape o luna si nimic. Au trecut aproape 3 luni de cand au iesit aia de jos. Parca de 2 sapt nu mai este asa plnagacios si marait, doar daca nu-i convine ceva sau nu-i reuseste .
Si cu somnul stam mai bine de ceva tp, noaptea nu prea se mai trezeste , poate doar o data sau de 2 ori. Am inceput sa-i dau masa de dimineata mai devreme adica pe la 5 cand incepe foiala (inainte ii dadeam pe la 6.30-7) si vad ca mananca mult mai bine adica vreo 150 ml. Intr-o zi i-am dat chiar la 4 ca se tot foia si nu stiam ce are si a mancat 180 ml, deci saracutului ii era foame si eu mereu credeam ca-i de la dinti si il tot lasam pana mai spre dimineata cu mancarea. Acum ii dau cum incepe sa se foiasca prima oara si pe urma dormim linistiti pana pe la 8.
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Ajutor!!! Nu reusesc sa ma dumiresc, ca am citit atatea modele de diversificari ....ce inroduc mai intai in alimentatie carnea dupa care galbenusul de ou sau mai intai branzica si iaurtul si apoi carnita? Voi cum ati procedat?
eu am introdus legume (de toate), carnita, fructe, branzica, iaurt, ou(oul cam la o luna cred dupa carnita l-am bagat)...
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmeAmiss
michella78 spune:
si eu zic la fel doniro
ne facem noi mari
la mine o faza super tare a fost cand a vomat
pe telefonul meu nou nout... evident ca in
primul rand am sters-o pe ea si am curatat
putin pe jos. cand a venit randul telefonului,
sotul meu care este oricum un monument de calm
mi-a spus pe o voce cam cum se prezenta
meteo pe cremea lui ceasca: cred ca o vreme o sa fie putin mai lipicios.
si am incheiat discutia
bulinuta si eu am un chef nebun de munca
as zbura intr-o secunda acasa la minunea mea
michella
nicolica spune:
oana, felicitari lui Robert pentru ridicatul in picioare.
Cat despre vorbit, nici Philip al meu nu zice nimic..ca si Robert: uuu, buuu, eeeeeeeeiii si c-am atat. Acum se rostogoleste foarte repede, are o viteza...dar nu merge de'a busilea. Se balanseaza inainte-inapoi sprijinit pe maini si genunchi...dupa care se intinde pe burta...se rostogoleste si tot asa. Mai am mult de asteptat pana sa se ridice in picioruse
...cu cele 13 kg.
sarila, frumusel fotomodelul tau cu freza de arici ![]()

Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
bulinuta27 spune:
oncicu felicitari ptr ridicat in picioruse si nu te speria ca nu toti vb acum...au ei timp sa ne faca capul mare ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
larissa_79 spune:
Am vazut pozele de la intalneala si mi-ati facut si mie poftaaaa..uffff eu nu pot ajunge in Herastrau decat in weekend ca depind de sot.
In alta ordine de idei am zis hai sa pun si eu poze din parcul Crangasi de duminica, cand am iesit cu tati afara. Ne-am plimbat ce ne-am plimbat pana am adormit. Mai mult piericutei mele ii place vantul...chiuie cand ii bate in fata. Uitati albumul nou aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/album?.dir=/2862scd
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
oncicu spune:
nicolica si bulinuta multumesc pt incurajari si felicitari
stiu ca sunt copii care zic ceva destul de tarziu dar de-abia astept sa-l aud spunand un cuvant incat nu mai am rabdare si incep sa am tot felul de intrebari.
larissa ![]()
Alexiei. Ce carucior aveti?
Si eu ma intorc de la 1 aprilie la servici
. Sunt f trista cu toate ca eu am vrut sa incep , incerc sa ma bucur de astea 2 sapt cat mai stau acasa. Eu am noroc ca mama sta aproape de mine (la 2 statii de tramvai) si o sa vina ea sa stea cu Robert cat sunt eu la serv (ca 6 ore pe zi)
lucians spune:
Salutare!
Noi,in jur de 14.30, suntem in parc.Haideti si voi!
pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
larissa_79 spune:
oncicu, carutul e Inglesina. Eu am luat o combina din asta Zippy System de la Inglesina cu carut sport, landou si scoica ptr masina. Acum folosesc doar carutul sport ca a trecut vremea scoicii si a landoului. Nu i-am pus inca copertina ca mi-a fost sila dar trebuie sa o pun ca ii vine soarele in ochi. Oricum stiu ca se gasesc carucioare sport Inglesina si separat...eu ma impac super bine cu el.
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
larissa_79 spune:
Mie afara mi se pare ca e super vant! Voi iesiti cu bebeii asa? Eu am fost duminica pe vant si batea ingrozitor. Nu are nimic...dar acum, mi-e frica sa nu fie vant cu praf...ca asa pare.
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)