PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
bulinuta27 spune:
am mess ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
am mess
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Mersi pt urari ref bb2; sper sa fie ok.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Am patit-o azi.....
I-am dat dimineata mar ras cu iaurt, pt ca stiu ca ii place iaurtul. A papat super frumos, ma bucuram cand vedeam cum deschide gurita. Pe la sfarsit a icnit de vreo 2-3 ori, dar tot deschidea gurita sa ii mai dau si eu i-am dat. Dintr-o data a vomat tot!!!!!!!! M-am speriat, pt ca ea niciodata nu a vomat, decat lapte cand era mica. Nici nu stiu ce sa fac: sa ii mai dau mar cu iaurt? Poate a papat prea lacom??
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
bulinuta27 spune:
doniro eu am patit de nenumarate ori chestia asta ptr ca ori nu ii place ori ii place si mananca lacom...de multe ori...nu te speria
Poze
michella78 spune:
doniro a mea este vomitatoare de profesie
dar de multe ori reia masa chiar dupa ce a dat afara
ralu80 teodora primeste lapte dupa fiecare masa solida
si bea cam 150
michella
bulinuta27 spune:
michella si Rares la fel...mie mi-e rau de mor dupa ce vomit el chiuie si e super fericit dupa care mananca iar ca altfel urla ![]()
Poze
michella78 spune:
bulinuta inseamna ca sunt frati de cruce
exact acelasi lucru mi se intampla si mie
deja m-am obisnuit
michella
bulinuta27 spune:
michella esti mortala...asa o fi ![]()
banui ca vedeti ce activa sunt azi: nu am chef de muncaaaaa...deloc...ieri pe drum spre casa am ascultat in maisna un cd un julio iglessias si parca mi-a dat aripi
...mi-a venit chef de duca rau
...trebe sa imi revin ca ma dau oamenii astia afara
va pup
Poze
doniro spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
doniro eu am patit de nenumarate ori chestia asta ptr ca ori nu ii place ori ii place si mananca lacom...de multe ori...nu te speria
Poze
Ce sa zic, eu m-am speriat rau ca nu am mai patit... O sa mai incerc maine sa ii dau si eventual ii dau mai rar cu lingurita...
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by michella78
doniro a mea este vomitatoare de profesie
dar de multe ori reia masa chiar dupa ce a dat afara
ralu80 teodora primeste lapte dupa fiecare masa solida
si bea cam 150
michella
Pana pe la 3 luni si Daria voma lapte (in jet), dar dupa aia chiar nu am mai patit niciodata. Lasa ca ne facem noi mari cu totii si scapam de emotii. Dupa aia vin alte emotii, pana pe la 40 de ani (ai lor, desigur...)
POZE FEL DE FEL