PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
katik spune:
buna dimineata la toata lumea!
va multumim mult la toate pentru urarile de ziua noastra!
la rindul nostru uram tuturor sarbatoritilor la multe lunitze cu sanatate!!!!
raportam: la 7 luni avem 8.200kg, lungime nu mai stiu
, avem doua urme de dintisori, in curind cred ca vor iesi. stam in fundic dar ne mai rasturnam, nu spunem mare lucru, nu mergem de-a busilea, si cam atit.
plus ca avem din nou bronsita, ne-a dat dr antibiotic dar mai stam sa ne gindim daca il luam
. nu tusim, nu avem febra doar muci gramada. curatam de zor nasucul si cam atit.
martta, multumim de intrebare: krisztina tot cu bronsita dar e mult spre bine, am dus-o la gradi azi, mai tuseste si mai are un pic muci dar asta este, tot de acolo a adus raceala. robi, cum am scris mai sus. voi ce faceti? un pupik mare de la noi pt. toata gashca!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
iulenca spune:
Mamidestefan poti lucra fie 8 ore cu 2 pauza ca sa mergi sa alaptezi fie 6 ore fara pauza pana la 2 ani. Eu daca am trimiso departe de mine a trebuit sa o intzarc. Soacra mea nu poate sa isi lase singuri ceilalti doi copii ( sotzul si cumnata care are vreo 30 si) si sa stea cu Maria la noi. Pe de alta parte e complicat in 2 camere cu soacra oricat de buna ar fi ea. O sa mai vina asa din cand in cand cate o sapt.
Am vb dimineata cu ea si Maria e super k, a dormit all night long a papat bine asa ca sunt linistita. Am luat pana la urma Dostinex si e super rapid efectul. Aseara m-am muls iar pana dimineatza nu prea sa mai acumulat lap[ticul (si am luat o singura pastilutza in 2 prize). Mai iau inca o pastila si azi si gata nu mai sunt Fulga. Greu moment. Sunt curioasa cum imi vor arata sanii cand nu voi mai avea laptic deloc. Am vazut o prietena careia i-au ramas 2 nasturi dar ea nu era f dotata. Eu sper sa imi ramana mai marisori totusi. ![]()
![]()
Ce probleme am si eu, nu? Gata acum am liber si la slabit nu mai am motiv s nu o fac asa ca poate ma bag la cura voastra ca am vazut rezultate frumoase.
Piersicutze si piersicoi care v-ati intalnit ierei in parc - sunteti f frumosi si mamicile voastre de asemenea. Va trimit un pup mare si poate intr-o pauza de masa vin si eu sa va vad.
O zi buna gagici.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
michella78 spune:
mamidestefan este art 7 si 12 din contractul colectiv de munca la nivel national pentru programul redus de 6 ore fara afectarea drepturilor salariale si tot in ccm gasesti si articole referitore la acordarea de pauze pentru alaptare
si eu m-am intors la servici de ieri
asa ca iti tin pumnii
michella
chiara.2005 spune:
Ajutor!!! Nu reusesc sa ma dumiresc, ca am citit atatea modele de diversificari ....ce inroduc mai intai in alimentatie carnea dupa care galbenusul de ou sau mai intai branzica si iaurtul si apoi carnita? Voi cum ati procedat?
larissa_79 spune:
fetele care alaptati..pana cand v-ati gandit sa o faceti?
Eu pana ce implineste 1 anisor. Atunci sunt hotarata sa o intarc sa o las 2 sapt la mama si sa plec la mare cu sotul. O vom luat si pe ea la mare cateva weekenduri vara asta.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
bulinuta27 spune:
neata fetele
doniro iti tin pumnii sa fie totul ok si sa vina si bb 2
anasia am vazut pozicile...sunt frumusele foc piersicutele voastre si piersicutul ...pupici
babee incearca sa pui iaurt peste piuree...Rares numai asa mananca si la inceput nici el nu vroia deloc
Lidia asa este cum ti-au spus si fetele...pana la 1 an ai dreptul sa lucrezi 6 ore si sa fii platita integral...le poti lua in timpul zilei sau la sfarsit si pleci mai devreme acasa...asa fac eu ![]()
iulia am ramas fara mes la munca ptr moment si sunt tare trista
..poate ne vedem la o cafea ceva saptamana asta 
ziceam ieri ca va spun ce program si-a facut bulinel: se culca la 7 seara si se trezeste la 6 juma dimineata
...nu stiu ce-i cu el ...in plus mananca de sparge...adica manaca cam 300-350 la o masa, 2 banane o dta...ma cam sperie...el care abia papa ceva acu zici ca ii ia cineva mancarea de la gura
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
chiara noi am inceput in ordinea asta: branzica, carnita, iaurt, galbenus de ou
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
nicolica spune:

piersicute frumusele!
sarbatoritilor de saptamana trecuta si azi
sa fie sanatosi si veseli
Gabitza, am primit pupicurile si le inapoiem Dariei
'mua'pe obrajori si tie
+ cate-o floare fiecareia 
.
gabi, muuh, anasia si irin@ va felicit pentru imtalnirea din park...si va INVIDIEZ
. Ce "colectie" de piersicute superbe la soare 

.Parca asi zbura si io cu Philip la o astfel de intalnire, ar fi minunat..aici nu cunosc pe nimeni cu bb de aceeasi varsta, ca sa nu mai zic de "raceala" nemtilor. Numar zilele pana in iulie cand mergem la Brasov ![]()
Va imbratisam
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta