PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
doniro spune:
quote:
Originally posted by crys3000
Multumim pentru primire. Si bebeul meu a vomat cand i-am dat iaurt,fie simplu,fie cu biscuiti,la fel si cand i-am pus branzica de vaci in piureul de legume. Doctora mi-a zis sa incerc cu alt tip de iaur. In schimb mi-a acceptat branzica cu mar si biscuite.
Dati-mi o idee,ce sa-i mai dau dimineata in afara de lapte cu biscuiti.
GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
Gabriela, eu ii dau la 10 un mar ras pe razatoarea de sticla si pun cam 2-3 cupe de cereale fara lapte cu diverse arome (acum am Bebelac cu orez si piersici).
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Fetelor, apropo de cereale, voi dati din astea cu fructe? Ca am citit pe cutie ca au zahar si nu prea imi convine. Sa iau din alea simple?
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
crys3000 spune:
Eu i-am pasat de la inceput cu furculita si mi-a primit mancarea foarte bine. De vorbit mai putin,in schimb ii place in premergator si in felul asta sunt si eu mai libera ca altfel trebuia sa stau tot timpul langa el.
crys3000 spune:
quote:Multumesc Roxana de idee,nu ma gandisem la asta....si am chiar cerealele cu piersica de la Bebelac pe care i le dau seara cu lapte si ii plac foarte mult.Azi i-am luat si cu zmeura.
Originally posted by doniroquote:
Multumim pentru primire. Si bebeul meu a vomat cand i-am dat iaurt,fie simplu,fie cu biscuiti,la fel si cand i-am pus branzica de vaci in piureul de legume. Doctora mi-a zis sa incerc cu alt tip de iaur. In schimb mi-a acceptat branzica cu mar si biscuite.
Dati-mi o idee,ce sa-i mai dau dimineata in afara de lapte cu biscuiti.
Gabriela, eu ii dau la 10 un mar ras pe razatoarea de sticla si pun cam 2-3 cupe de cereale fara lapte cu diverse arome (acum am Bebelac cu orez si piersici).
POZE FEL DE FEL
crys3000 spune:
Apropo Roxana se mai gaseste razatoare de sticla? Ca-mi spusese si sora-mea sa-i caut dar nici nu stiu cum arata.
doniro spune:
quote:
Apropo Roxana se mai gaseste razatoare de sticla? Ca-mi spusese si sora-mea sa-i caut dar nici nu stiu cum arata.
Da, eu am gasit la un magazinas mic unde au tot felul de produse pt bucatarie (oale, cratiti, ibrice etc). Nu stiu ce m-as face fara razatoarea de sticla. Probabil un blender de mana, din ala vertical ar fi bun, nu stiu. Intrebai cum arata. Uite, a mea arata ASA (nu m-as descurca sa ti-o descriu, asa ca i-am facut repede o poza
POZE FEL DE FEL
anasia spune:
crys3000, bine ati venit la piersicute!
la noi prima masa este de fructe, coapte sau fierte;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
crys3000 spune:
Multumesc Roxana, esti o draguta.Eu m-am uitat prin magazine mari,insa intr-adevar gasesti unde nu te astepti,o sa caut si pe la astea mici.
Anasia,fructele fierte le mai amesteci cu ceva?
Am vazut ca mi-ati trecut bebeul pe prima pagina,multumim.
anasia spune:
crys3000, fructele fierte ii plac mai putin, dar de obicei ii amestec cu branzica, atat; cereale am incercat sa-i dau cu fructe, dar sunt chhh;doar avocado ii dau crud, in combinatie cu mar;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
oncicu spune:
Haideti fetelor ca m-am mai linistit cu vorbitul asta, cred ca deocamdata n-am de ce sa-mi fac griji (poate pe la 2 ani cum zicea doniro
) dar asa sunt eu intru in panica...Multumesc tuturor pt raspunsuri
doniro eu ii dau cereale Humana cu diferite fructe si lapte (noi papam si lapte Humana), am incercat toate variantele de la ei.
anasia, miti 

crys3000 bine ai venit